LovaHej Hej!
nu har vår lilltjej blivit stor, eller ja i morgon är hon 3 veckor, tiden bara springer fram! Igår vägde hon precis 4000g och var 55 cm lång! Hon växer så det knakar, men följer sin kurva bra. Tänk om man skulle fortsätta växa i samma takt, 5 cm på tre veckor är ganska mkt, långa skulle vi ju helt klart bli hela bunten :)
Annars är hon en väldigt snäll bebis (än så länge)! Hon har visserligen börjat skrika högre och mer argt, men det är bara när hon är hungrig eller vill byta blöja så det går ofta väldigt bra att lösa hennes problem och hon blir glad igen!
Hon sover oftast till halv fyra fyra på natten och äter då, sen sover vi vidare till åtta tiden. Fm brukar hon vara vaken på men just nu ligger hon och sover med pappsen i soffan. Hennes stora fina ögon får vi se allt oftare och hon blir starkare och starkre i nacken. :)
Det var väl det! I morgon ska hon få träffa Morfar och Moster för första gången också och på lördag kommer gammelfarmor och tittar förbi!
Lova ca 2 veckor

Kommentarer
Postat av: Annica

Hon börjar ju bli stora tjejen nu. Vad kul att allt går så bra :) Ta hand om Er.

2011-05-24 @ 11:10:40
Postat av: Erika

Hon är ju bara för söt! Men nu är det dags för hon att lugna ner på sitt växtempo, så att hon inte är fullvuxen när jag kommer hem ;)PUSS Vännen!

2011-05-24 @ 11:57:30
Postat av: Sanna

Vad roligt att se att det går bra för er :)

Verkar jätte mysigt!Själv går man och väntar ;)Kram Sanna

2011-05-24 @ 18:05:43
Postat av: SARA

Fina stora tjejen! Måste säga att hon har en grymt snygg grodkompis vid sin sida ;) Måste få ett kort på henne också, hon ska ju upp i ramen i mitt kök.

2011-05-25 @ 12:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0