snart inbjudan

ska snart få en inbjudan har jag hört, bara tummen lossnar.

Dagen

Nu har jag bar två timmar kvar sedan är jag ledig i helgen!

Kvällen är dock inte slut bara för att arbetet slutar, vi ska nämligen ut och äta, på saffran tror jag det blev! Blir säkert kanon!

Sedan är jag kattvakt så ska hem till kissemissen, erika och tompa kanske skulle sova över i natt man vet aldrig hur det blir med det! hem och bädda ut bara!

Henke får för hoppningsvis snart fara iväg med tåget till sthlm, jädra sj alltså man blir ju deppri! Stackars killar hoppas det går bätter när de ska hem!

I morgon är det innebandy och ett besök hos oskar som står på listan! Söndag blir eh städdag då jag både måte städa hemma och på dagis!

Blir säkert bra detta!

Puss hejs

inget internet ingen dator

Började veckan med att internet strulade så himlans drygt. Nu har jag heller ingen dator som funkar kul verkligen! Men märker verkligen hur beroende man är av materiella ting alltså. Har ju tv:n i alla fall...

Nu ska jag jobba!

Lön

fick lön i dag också då! har nu betalat min tröja mamma och frida så ni behöver itne vara oroliga...

suck

Snacka om misslyckad man känner sig då man knappt fått sälja något på hela dagen ! känns som det är mitt fel dock har det inte varit några folk här ute heller och knappt några i min butik dvs inga och sälja till! mn ändå!
nu hem till sara på middag sedan stupa i säng :)

Sthlm

Kom på att jag ska på semester med min älskling med! Den 17 -20 sep far vi till sthlm bor hos mina kusiner, ska på konsert i globen och mysa på stan! Bokade tågbiljetter igår så nu är det bara fickpengar som saknas, och de kommer ju i natt :)  Egentligen är det nog inte så synd om mig men lite i allafall. Men det ska bli skönt att åka iväg och bara vara i några dagar och mysa runt på stan och så! Skönt sedan att komma hem och inse att hemma är bäst :)


Henke ska dock tjuvstarta då han ska till sthlm på fredag han och hedberg ska ner till sitt framtida hem! Lär nog bli trevligt och lärorikt, få se hur mkt ångest de kommer ha över hästarna när de kommer hem på söndag kväll :) haha




Det lär ju knappast finnas en sån här fin toa skylt :)

Tvättning

Jag var uppe pga min käre sambos (känns mkt konstigt att skriva det) oförmåga att boka rätt tvättid. Men ingen skada skedd kläderna är ju tvättade nu och allt är frid och fröjd.

Hoppas på att det har blivit städat hemma idag också och att maten står på bordet då jag anländer hem! kanske jag ska bjuda hem sara :) måste nog kolla med henke först, men det är annars lite synd om henne som måste äta ensammen, (då äter hon ju inte, pga Oork att laga mat). Får klura på detta jag menar hon läser ju ändå inte detta förens hon är hemma ikväll antingen har hon fått mat eller så vet hon att jag tänkte på henne men ångrade mig sedan :) Ingen skada skedd.. :P

Ibland är det inte lätt

Igår var jag allmänt nere, och när man inte vet varför blir man ju ännu mer deppri. Men jag känner mig lite bättre i dag och ser farm emot en semester i november, Det måste bara bli semester då. känns inte som jag har haft semester sedan vi var i Thaiand 1-15 mars 08. Och det känns så långt bort nu, suck alltså. Mkt kul var det i allafall! Jag funderar på hur mkt pengar jag behöver spara, som sagt det är inte ens säkert att jag kan åka överhuvudtaget då jag har en hyra att betala och än så länge inget säkert arbete. hmm mkt jobbigt anser jag ju!

Men målet för hösten är att åka med min vän sara till ett annat land varmt eller kallt bara det blir semester. en sista minuten och semester är den högsta drömmen just nu !

Efter det kommer ett vuxet liv med heltidsjobb och semster på sommare ;:) haha! Ja och för att få ett bra jobb måste jag ju självkart komma på vad jag ska plugga till först vilket är ett mkt stort problem. Men dety är ett mål jag ska nå, och kommer nå innan det är höst nästagång! För nu är det höst ute det känner man verkligen!

Ont

Japp, det har jag ju. Känner mig helt mörbultad och vet inte vad jag har gjort. Har ont på båda sidorna av magen, Alltså  när man slappnar av och armarna hänger ner. där :) DEt är sjukt stört att man kan ha så här ont utan att veta vart det kommer ifrån. Underligt. Jag antar att jag överlever. För det gör ju egentligen inte super ont men jag känner mig som sagt var omtumlad.

kompismoster

Japp nu har han kommit på det! Äntligen har Liam fattat vem jag är och att han ska vara vaken när vi ses! Har nu träffat och gosat på han i en halvtimme, ändå inga folk i min butik så super mysigt med lite besök :)

Nu är det bara 2 timmar kvar :) Nedräkningen är igång.

hittade lite bilder hemma



Lina och susanna på studenten.                               Balen 17 maj 2008

Arn

Filmen var mkt bra ansåg jag,även denna lite romantisk och sorglig och lite krig och sånt med .
Också en film som får införskaffas lite senare då den kommit ut på film så vi har båda två filmerna hemma!
Träffade kussepuss och Tompa där :p henkes kusiner och ja massa annat folk med, Sara ansåg att min outfit mjukisbyxor foppatofflor och röd kofta inte var snyggt nog.

Sedan sa hon: men du har ju henke iofs så varför bry sig...

Samtidigt kan jag känna varför klä upp sig för att sitta och kolla på film, det är mkt skönare att sitta i mjukis byxor än tajta jeans, en härlig tjocktröja istället för en tajt obekväm. herregud tror jag börjar bli gammal och grå.. Men någongång måste man nog bli omvänd och tonårens alla bekymer ses inte längre som bekymer. Jag är nog helt enkelt ganska vuxen redan nu trots att jag fortfarande är 19. inte illa alltså :p  Nu blev det väldigt djupt skrivande. Trots att jag bara skulle berätta att filmen var bra , men men man skriver ju vad man vill när man vill :) inte så noga lixom

P.S I love you

Lika bra denna gång var denna film! En film som jag ska köpa sedan när den blitt lite billigare. Hur romantisk som helst är den, på ett sorgligt sätt.

Tror dock inte vi fick med hela kostcirkeln i går när vi åt. Började med en macka till frukost, sedan vid två var det donken för mig sara och nina. När jag och sara kom hem vid fem halv sex för att se på film, lyckades vi få ihop chips dipp, godis och dricka! När filmen var slut for jag ju dirr på bio, där blev det popcorn :)  Men vadå, det kan bli så i bland. idag blir det pasta och champinjonsås till lunch här på arbetet! vad kvällen bjuder på för mat är ännu inte klart.

staden

i dag blir det staden med nina liam och självklart sara med :) En oslagbar kombination :P






SEdan ska jag ju självklart tvätta och plocka hemma med , för att i kväll gå på Arn med älskling och mkt möjligt att kussepuss sitter brevid :P om hon mindes rätt...:P

my love



tiden springer iväg, snart tre månader sedan vi tog studenten :p
 eller ja iallafall två och en halv månad sedan!

hälsat på...

När jag ändå var ute i njurunda så var det lika bra att passa på att hälsa på lite folk :) Började med Saras farmors syster (låter lite invecklat men vadå ) haha, sedan for vi ner till saras farmor på fika, var där i drygt en timme, mkt mysigt signe är så snäll! Sedan for jag hem, hämtade hampus på essvik! Därefter for jag, henke och frida ut till henkes mormor och morfar! Mkt mysigt, där fikade vi bullar och dricka sedan satt vi ute och löste korsord :) Frida satt tyst som en mus men på slutet spelade hon och henke fotboll då visade även hon att hon kunde prata!

Mkt trevligt att hälsa på gammlingarna i alla fall!

tandläkaren

Var hos tandis i morse, efter en ack så jobbigt natt på golvet! haha.
Gick bara bra hos tandläkarn i alla fall skrev på ett sånt där kontrakt så man betalar 30 kr i månaden och får då gratis tandvård. Låter väl helt okeej.. :)

mys

henek hade föresten handlat kvällsfika och täbnt ljus i går när jag kom hem, vilken super duper snäll kille, mkt mysigt sedan satt vi i varsit hörn i vardagsrummet jag läste henke satt vid datorn :) haha Och nej vi är 19 inte 60 och gifta sedan 40 år tillbaka :)

v36

har fått några timmar jobb v.36 också vilket är skönt :p

ledig förmiddag

ja det är precis vad det var, låg hemma läste bok slö tittade på tv, mkt bra bok i alla fall ! sedan gick jag på ica hämtade våra biljetter, hem gjorde mat, svampsås och pasta mkt gott blev det! Två lådor blev det också! Sedan till kiosken och hälsade på älskling två sek, skrapade några lotter som vi vunnit! Vann mer ska skrapa dessa vinster om ett tag! Nu på jobbet i allt för höga klackar, men det är bara 4 timmar kvar, fötterna är väl till för att härdas eller?

Dags att återgå till arbetet, är ju ledig två dagar nu sedan helhelg morgon till kväll !

älskling

älskar min henrik super mkt <3

Ajaja

Allt kan inte bli kanon på en gång, men ni fattar säkert att vem som är vem på korten. Ska hem till njurunda och hämta mer kort på torsdag, kanske det blir mer bilder :) vem vet :P

lite sommar bilder


Jag och Aron            SODA, på besök hos oss.


innan GF                       Jag o Matilda Sthlm



Haha jag om min tröja     Yran-2008



Lina och henke <3

Donation

Så nu har jag gjort det äntligen. Det tar lite tid för mig men jag har funderat klart nu sara och henke ! Ni behöver inte höra mina undringar längre :) Så nu kan jag dö om sådär en 70 år och veta att jag i mina unga år valde att donera mina organ. Vilket var mkt smart utav mig!  Jag menar vad ska jag ha dem till när jag är död? Precis ingenting satt!

Nu ska jag se om jag ska skicka in om att bli blodgivare med, sara ska ju så varför inte jag :) FAst det är lite svårt att bli mkt som ska stämma, men man kan ju prova, vet aldrig om man själv behöver blod någon gång!

inköpt selånger



Vilken fin "skylt" gubbe va:)

Fritös

Saras morfar vill göra oss feta, därav detta paket  ! jag menar i höst är det saras tur att stå för middag och frukost :)

Lunch

Nu har jag ätit min lunch, makaroner och köttbullar som jag tillagade kl 9 i morse :P och morotar som henke rev. inte as gott men man blev väl mätt! Sedan har jag gått en sväng. Kollade efter en väska på uppdrag av broder hampus!  Sedan köpte jag mig lite fika till de resterande fem timmarna som är kvar på arbetet! en krämbulle och en kaffe latte dock bör latten drickas nu annars blir den inte så god!

DAgs att återgå till jobbet, stå här och skriva räknas nog inte som en av de uppgifter jag får betalt för :P men vem vet ;)

Jag ska nog bli chef när jag blir stor....

suck..

Just nu känner jag verkligen för en resa, tänk om någon skulle komma in hit i dag och säga, Lina du ska få en utlandsresa av mig, åka iväg och vila upp dig i en vecka! fickpengar ingår :) eller varför inte vinna typ en 50 000 så man kan betala en resa själv och inte känna att man måste jobba hela tiden för att ha råd att betala hyra? att spara är inte min stora grej, jag gillar pengar som rullar ...   Eller gillar och gillar mina pengar rullar, och min mobil håller på att gå sönder då jag inte hör riktigt så bra i den längre, vilket betyder att jag säker måste köpa en ny mobil vilket betyder att jag inte kan spara de pengarna till en resa.. suck!

Varför kan inte någon ge mig massa pengar så jag får vila upp mig :) Och framförallt få den sommarsolen, Lovet jag inte haft i sommar...

tröttsamt

Varför ska jag få dåligt samvete?
Det är väl jag som har ringt, kollat vad ni gör?
hur många gånger har ni ringt och kollat hur det är med mig?
Ja det går att räkna på ena handen!
Förstår inte varför det är jag som ska ha dåligt samvete då!


söndag

Vaknade strax innan nio ! skönt! Tvingade upp henke, men vi orkade inte fika så vi satt oss i soffan ! haha! Jag gick och tvätta håret och kl blev elva innan vi fikade! SEdan körde henke ner mig på staden där jag träffade susanna och olle :) Sedan for  jag och susanna till selånger :) ska knäppa kort senare och visa vad jag köpte mkt söt i allafall!

SEdan for vi på ica köpte fika och åkte hem till sanna och fikade i hennes nya soffa satt och myste framför tv i nån timme!

När kl började närma sig fem så var det bara att tack för mig för då blev det olearys med henke marcus och marcus två kompisar, mkt trevlig tjej jag pratade med, dvs flickvännen till marcus kompis, sofie tror jag hon hette om jag inte minns fel. Så vi åt och satt och pratade under hela matchen, varför kolla på fotboll när man kan prata ! haha! När matchen började närma sig sitt slut kom fia också! mkt trevligt,!

Eftermatchen åkte jag henke och fia till marcus och spelade wii mkt trevligt :) jag var dock inte så bra men vadå :) riktigt kul var det i allafall! kom hem där vid tio satt vid tv, ett tag! gick och la mig!

Mådde lite allmänt dåligt, henke kom och gosade på mig så det blev bättre, sedan somnade vi som två stockar. Dock vaknade jag inatt av allt jädra regn, bara leta rätt på öronpropparna för att jag skulle kunna sova vidare! och det funkade!

Vilken himlans tur att vi hade annikas bil :) hade vart jobbigt att åka moppe i morse:P

Grattis henke



Vilken tur du har som får vara hemma idag och diska och städa ;) Grattis till ledigheten ;P

Fredag!

En mys fredag kan man nog säga att det var!

Började med att älsklingen klev upp kl 6 :P haha vilket alltid är lika roligt, jag gick på toa och la mig sedan för att sova ett tag till! Halv åtta, eller nja kvart i åtta tog jag mig i kragen och gick upp, hoppade i mjukiskläder, åt frukost och tog det lite lugnt! Sedan gick jag till bussen  och for in till stan, Eftersom att bussen kom in ungefär 20 i nio och jag skulle vara i stan nio så gick jag en sväng i solen! Ganska skönt faktiskt. Men när kl började närmasig gick jag bort till frissan!

då visar det sig att Linda har försovit sig :) men ungefär halv tio infinner hon sig på plats och vi börjar färgningen. Blev färgning av utväxten, sedan gjorde vi faktiskt några bruna slingor, Det är alltså fortfarande blondt men nu med lite mer höst inspiration elelr hur det nu stavas :) haha! Eftersom jag var less på att ha långt hår så klippte jag håret så det nu är axellångt. Blev helt okej, ganska skönt faktiskt :) Nu är även luggen lika lång som håret vilket den  inte har varit på ja säkert 5 -6 år :P

Jaja, det var klippningen det, Efter den dvs vid tjugo i tolv gick jag en sväng på stan köpte två tröjor på gina, (sånna som alla kommer ha i höst) men de var mkt fina! SEdan kom älskling och hämtade mig, vi for hem jag gjorde lunch henke diskade! kollde på våra bästa år! körde henke på kiosken, jag for på jobbet!

SEdan arbetade henke i 6 timmar och jag  i 5! Jag for och handlade efter arbetet på ica maxi, därefter hem och åt lite tacos, mkt trevligt med fredags mys!

Eftersom jag var så trött sedan satt vi oss i soffan myste lite, sedan orkade inte jag vara vaken mer så vi gick och la oss, jag med två täcken för det var så kallt henke med ett tunt för han är ju lite tokig! :)

ny tröja

Äntligen har de nya kläderna på peak kommit in! För att vara säker på att få en tröja så tog jag hem en igår och har på mig den i dag! verkligen bra köp känner jag! Den är super fin, min nya favvo kommer den lätt vara! den här och Åre tröjan kommer jag gå runt i nu i höst, dock finns ingen bild på den! men vem vet snart kanske den finns med här!

Ska till sara efter jobbet! färga och klippa håret! Henke skua jobba till tio satt då passar man på att umgås lite med sara istället :)

Paj

Idag blir det nog tacopaj till middag, det är väldigt gott inte allt för avancerat att tillaga och funkar super som matlåda:) funderar på om jag ska göra en släskfilesås också så vi har matlåda , jag jobbar till åtta resten av veckan eller till fredag, ledig helgen :) skööönt!

Bytt design igen

Nu ska jag prova en ny tror det blev grön, man måste ju känna lite på de olika färgerna så man vet vilken som passar bäst :) Gillar LOVE men vadå samma samma tråkigt...

två månader senare

Ja vad ska man säga, två månader senare, vad har hänt inte är det mkt, Jag har jobbat, flyttat, varit på gatufesten, jobbat, varit i sthlm med A och M, jobbar varit på yran med H och S, jobbat, och ja jobbat, men nu då! Vi hoppas på att fortsätta jobba, kanske kunna få sig lite sol i noveber december någon gång!  En pojkvän som ska lämna mig, kompis som ska börja plugga och självklart ta hand om mig, en liten pojke som jag ska hålla koll på , se när han växer och blir stor!
 
ska ju till sthlm med älskling också kom jag på! Coldplay globen 18 september, älsklingens födelsedagspresent, hoppas bara vi får biljetterna så jag inte blivit lurad :S :) men det går nog bra! :) Som  jag ser nu så finns det lite att göra i alla fall, vilket är ganska skönt!

Skulle egentligen vilja ha 10 000 på kontot och bara gå och storshoppa, fatta vad kul det skulle vara :) vore en dröm just nu :)

Liam

Snart måste det nog vara dags att träffa Liam igen, han sov ju bara när han hälsade på mig, mkt otrevligt gjort av honom anser jag nog!  Han börjar ju bli stor nu hel en vecka  gammal! tiden bara susar förbi snart är han väl myndig också! herregud :p


ledig dag 3

Ja sovmorgon för både mig och älskling, eller ja vi behövde inte ha kl på sex på henkeponk började inte förens tio! Så vi klev upp och fikade kl nio sedan for han iväg! Jag diskade lite, satt mig framför tvn med datorn och tyckte allmänt synd om mig själv för jag inte hade något att göra åp min lediga dag.!

Skickade sms till kussepuss hon skulle på stan, så gjorde mig iordning och for med saras räser cykel ner på stan, Svärmor kom ner och bjöd på lunch och det slutade med en ganska trevlg tur på stan! Sedan cyklade jag hem upp för den långa dryga backen, stannade på kiosken, för att få lite sällskap! blev kvar där ganska länge och snackade lite skit,

väl hemma funderade jag ut vad vi skulle handla, fick tag på henke han fick komma upp och hämta mig! sedan blev det birsta, henkeponken skulle ha nya springskor , (fick pressentkort i födelsedagspresent) , hittade ett par mkt bra tror jag de va! han fick sig även ett par riktigt härliga mjukisbyxor och två vattenflaskor (som han tjatat om de dagar han varit lite dagenefter dålig :) haha ) Sedan blev det ica maxi för att spendera upp pengar, varför spara lixom. Lite mat fick vi ihop i alla fall! mkt bra gjort! henke vill ha krämbullar så vi köpte och bjöd hem sara på kvällsfika!

Gjorde lax och potatis till middag, gick ut på en promenad pantade och gick till kiosken för att hämta ut en vinst :P Sedan hem och då kom sara bort typ ! När sara gått diskade jag och sedan in i duschen och direkt ner i sängen! man blir mkt trött av att vara ledig har jag märkt , suck alltså :P

Ikväll vet jag itne var det blir, sara ska ha tjej middag kanske går över dit eller s¨å blir jag hemma och myser med min älskling! Vad kvällen ger för möjligheter visar sig helt enkelt!




Min söta Aron

Söndag!

ensammen igen, suck alltså, mannen jobbade! men då var ju viktor och hampus här imin bäddsoffa som två döda sillar! Så jag gick till sara och fikade och hjälpte till lite med tvätten! Dock hade hon migrän så jag gick hem efter ett inte allt för långt besök!

Pojkarna hade vaknat! Så det fanns lite sällskap hemma, cyklade dock bort till kiosken och hälsade på henkeponken, for ner på stan och köpte olja och tankade!

När henke slutat for vi ut till svartvik på middag, henke for på match och vi  brudar kom lagom till match start! Dock en ganska dålig match, 2-2 i resultat en skadad henke och en slut viktor och hampus!

När vi tillslut kom hem gick vi och la oss och sov redan vid tio nytt rekord alltså!

Bio

I helgen for jag och sara på impuls bio, bestämde oss snabbt och moppade ner mot staden, köpte popcorn och dricka! Och såg en mkt bra film! Mamma mia. Sedan moppade vi hem, mkt skratt var det då vill jag lova:P Trevligt med impuls bio helt enkelt :)

Nya tag nytt läsår ;)

Eftersom jag inte ska gå i skolan så får jag hitta på andra saker att göra och andra mål i livet! Jag har därför bestämt att jag ska sattsa på mig själv, och mitt liv, se till så  att jag klara mig och att jag hela tiden kommer att göra mitt yttersta för att må bra! :) mkt bra mål va? !

För visst kan man bli trött och less på allt när man jobbar hela tiden, för att sedan inte veta säkert om man har något jobb över huvudtaget! ja herregu d det finns mkt frågetecken i livet!För att allt ska gå lite lättare när min älskling är borta så ska jag som sagt lägga ner all energi som går på mig själv och mitt liv fundera ut hur jag vill leva och vad jag vill göra! Samtidigt ska jag självkart umgås med vänner min kompissysterson och bara försöka njuta av livet och nuet :)

Nu är jag hungrig dags att äta snart tror jag!

lite bilder


Godmorgon godmorgon

Ja vad ska man säga, är det en godmorogn! Tveksamt, jo självklart. Jag är ju ledig, dock har jag varit vaken sedan sex du älskling klev upp, läste ut boken och kunde där efter inte somna om, väntar på frukost inbjudan från sara dock gnäller hon på om att hon inte fått sova, blabla osv. Dålig vän alltså :) haha!

Annars ska jag tvätta, på stan, hälsa på bebben och baka i dag är tanken!

Henke jobbar ändå till åtta i kväll så lik abra att sysselsätta sig, kanske det blir till att börja ¨på tredje boken inom loppet av en vecka, ja jag vet man blir lite trött alltså, gud så jag läser :)  TÄnkte för övrigt troligtvis lägga upp lite bilder om datorn vill vara med på detta, annars så orkar jag inte tar det för lång tid, orkar man knappast vänta anser jag! ;)

snart ska jag nog bjuda in mig själv på frukost hos sara, hon lär ju knappast kasta ut mig :) eller man vet aldrig hon kanske är riktigt trött, eller sinnesförvirrad och glömmer att jag är hennes vän och tror att jag är en inbrottstjuv.. ja man vet aldrig :) jag har ju trots allt randig tröja  på mig .. precis som tjuvar i filmer... hmmm

lunch

Precis när jag fick lunch så kom pappsen och två av mina små skyskon förbi, Syskon 1 hampus syskon 2  frida! alldeles  passande ansåg jag, så vi gick på donken där man blev bjuden på lunch vilket kändes bra i plånboken !

Kul att träffa min familj lite, blir ju inte så ofta nu när man bor inne i staden!

6 augusti 2008

Ja nu var dagen D över, bebben är nu ute i världen, eller i alla fall på sjukhuset! men snart får vi hoppas att han får komma hem! I morgon är han troligen hemma, hoppas på det för Nina och antes skull, kan knappast vara kul att vara på sjukhuset hela tiden!

Annars så är det Viktors födelsedag i dag! Grattis Grattis, även Kjell fyller år i dag! Grattis där med! Som man kanske kan märka så fyller gnska många åpr i augusti, vilket egentligen är en ganska dålig månad att fylla år i , precis efter sommaren, och alla dess aktiviteter, dock infallersig inte nackdelarna förens man blir  14 och upp, men ändå! Jag tror mer på Maj månad som en bra månad!

Varför jo för då fyller ju jag år :) weei, Ego tjejen ab!

För er som missat det så fyllde även min henrik år för några dagar sedan, i lördags och i söndags fyllde min frida år! så mkt kalas har det vart.

På lördag ska vi ha kalas i lägenheten henkes släkt ska komma och fira, så vi blir nog några st, så i morgon på min lediga dag ska jag försöka baka och dona lite. tvätta ska jag med göra, och jag skulle egentligen ha träffat bebben men det får nog bli på söndag eller så, så att de får komma till ro hemma ett tag först!

Glömde även matlådan hemma i dag vilket var mkt klantiigt. suck suck..
jag på yran

hämtat cykel

har nu hämtat en cykel hos moster sara så henke kan cykla till arbetet i morgon mkt trevligt :) hihi! Dags för kvällsfika / middag sedan sängen!

Äntligen

Ja för så känns det faktiskt! nu äntligen har jag blivit kompismoster ! till en liten, eller ja ganska normal lite pojke! Ska bli så kul att träffa dig!

Nina du har ju kämpat på super bra i dag!
mkt stolt över dig, har tänkt på dig hela dagen! grattis grattis till din lilla son!



Sara,lina och Nina studenten 2008

studenten _08

Jaha

Nu kanske man undrar varför jag har bytt blogg, ju för vem vill inte göra som sina käre vän sara! :) hallå, alla vill väl göra som henne ;)

Och visst det finns inte något som heter kompismoster men jag har själv tagit på mig den titeln :) ganska stolt över det, det är nog ett av mina bättre ord som jag hittar på :)

Annars tyckte jag att det verkade lite roligare med den här blogg sajten, så varför inte förnya sig lite,:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0