Sjukstuga

Dag två av praktiken står för dörren ska bli kul😊 
Henke börjar pappaledigheten med två sjuka barn inte alls roligt. En med feber och massa snor, samt nya tänder på g. Och en med en otroligt jobbig hosta. Nätterna blir som de blir men man är ju van att inte sova hela nätter! Just nu sover de alla tre och det är dags för mig att göra mig redo för dagen!

Vår lille problemlösare...

Minustiokilo

Igår var det 5 månader sedan jag aktivt började försöka bli av med några kilon. Under de här 5 månaderna har jag ätit lchf  ungefär 3 månader och i övrigt försökt tänka mig för lite. Igår stod vågen på minus tio kilo från start. 

Det är bra jobbat av mig, något jag gjort väldigt bra. Tack för det Lina, livet känns nu lite lättare 😉✌️

Foto:Nina Ersson ninasfotografier.com

1:a december

Den första december är det dags för vår Lukas att börja förskola. Det är med blandade känslor såklart men vi har haft tur och fått plats här på hemmanet vilket känns bra! 

Men innan 1 december är här ska vi passa på att njuta av tid hemma jag under mina tre veckor hemma i oktober och Henke har 6 mysiga men nog så krävande pappaveckor framför sig i höst🍁🍁 

Livet rullar på i rasande fart jag försöker hänga med och plocka åt mig av godbitarna även i de mindre trevliga stunderna. 

Våra älskade barn😘

Back in school

Nu är mammaledigheten slut om än jag kommer ha tre veckor hemma med Lukas i oktober (dock med plugg hängandes över axeln). Har idag varit i skolan. Tyvärr inget sådär wow upplyftande denna gång heller men man slutar ju aldrig hoppas på bättring. 

Huvudvärk fick jag med mig hem allafall. Ett stopp på birsta för nya skor och fleece till barnen då det blivit kallt helt plötsligt. Är ju snart oktober så inget konstigt med kylan mn man blir ändå tagen på sängen då det är frost på bilen igen. Hösten är hör på riktigt! 

Skola i dagarna två till sen långhelg innan praktiken drar igång på måndag! 
Tur jag har min älskade man <3

Foto:ninasfotografier.com :Nina Ersson 


Lukas

11 månader lite drygt har han nu hunnit bli. Vår älskade lillebror. Rumphasar sig fram i fullfart. Ställer sig mot allt och klättrar gärna upp för trappan (men igår fick vi dit en grind så nu är den faran borta). Går runt efter möbler eller om man håller i honom i händerna. Att gå med gåvagnen är inga problem. Har just lärt sig att dricka själv ut flaska och pipmugg och tycker det är superkul. Han surrar på om dagarna, mamma pappa, hejdå, hejja. Klappa händerna och vinka är ju roligt och att få leka med storasyster är ju toppen.  Han älskar att vara uppe i lekrummet och stå vid köket, bygga(läsriva) med duplo, köra med bilarna på mattan, och ja äta på saker ;) tycker om musik och sånger och vi går på babysång på fredagar. 

Strl 80 i kläderna men börjar nog snart bli dags att fylls på lite med 86.
Tror tand nr 3 är på g vilken dag som helst nu då det skymtar vitt uppe till höger.RSS 2.0