Torsdag

Hej hopp!
Efter en ovanligt jobbig natt var det dags att stiga upp vid halv åtta strax efter att pappan åkt iväg till skolan. Inga planer hade vi men det blev en tur till gammelmormor och morfar i kvissle, sen blev det sovning ute hos farmor för lovan. Lite plugg, god lunch och surr för mamman :) En härlig dag hade jag och Lova ute i njurunda! Väl hemma var det en liten gnällspik också det ovanligt för våran gladskit. (jag tror det är fler tänder på g som spökar). Pappan kom hem och vi åt god mat och hade det bra. Sen fick jag för mig att åka ner på stan en snabbis var ju rea lite här och var så jag fick med mig två blusar till mig och ett par shorts till henke!
Sen hade jag en tjej hemma som inte alls ville sova så hon fick vara vaken med mig ett tag och strax efter åtta valde hon att sova!
JA det var väl vår dag det! En bra dag trots att jag varit riktigt trött hela dagen!
såhär kan det se ut när man äter mat...

Eftermiddags göra

På vägen till ica stannade vi utanför saras hus för följande sysselsättning en stund..
Verkar som att den lilla tjejen gillade detta! :D eller vad säger ni?

Fortfarande Fredag!

Otroligt skönt att det inte blev någon skola idag. Ni kan inte ana hur skönt det har varit att inte vara i härnösand idag! Istället har vi hunnit med en massa skoj men även lite matnyttiga saker.
Sovmorgon till 8.10 då Lova vaknade i sin säng. Hon satt sig upp och lekte med kudden. Frukost med mina älskningar sedan massa bus. Lova somnade och jag och henke hann med lite plugg.
Vid 12 träffade vi min mormor och morfar på stan för lunch. Tack för lunchen! Var väldigt trevligt och hör och häpna men vi satt på uteservering och åt lunch, de var inte illa pinkat för att vara mitten på mars( kanske lite närmare slutet men ändå ;) )
Efter lunchen tog vi en runda på stan. Lova fick sig två på vantar, 4 pyjamaser kortärmade och byxade och en sommar "Onepiece". Pappan fick med sig ett par badbyxor, vi samlar på oss sakta men säkert blir vi redo för en vecka i turkland och härlig semester!
Middag på klockis, grillat i gott sällskap av mormor och morfar igen och lovas mormor och morfar och moster. Trevligt fast jag fick göra den mesta maten själv. Nu på kvällen väl hemma har vi myst i soffan och nu här efter bb har jag skrivit en opponeringskladd till i morgon då jag ska upp på skolan igen och få godkänt på min B-uppsats i svenska! :) Hoppas vi!
God natt och trevlig helg säger jag nu!
På söndag är det nog dags att åka ut hit för lite snöätning och vädret tillåter...

Lova kan krypa nu, men med lite egen stil

Det går fort nu, lilltjejen blir stor. Dock tappar hon lite intresse när kameran kommer upp men ni ser ju stilen alla fall :D

En "plugglördag" i Skärsätt

En helg som innebar stress och mkt plugg spenderades till viss del ute i skärsätt. Härligt väder och massa folk i rörelse så som det ska vara! Härligt. Minus var ju att man var tvungen att plugga men plus var ju all den tid som jag inte pluggade på!
Lova och jag gick ut med Annakalle och Alva, Gobbe hängde på, vi njöt av värmen ute och solen som visade sig när den kände för det.
Eftersom mamman inte hade något gott med sig som jag kunde äta på fick skon duga...


Tittut..

Vår turkosa prinsessa i ny overall från mormor.

Lova 10 månader

Lova blev ju 10 månader här för två veckor sedan dvs hon är 10 månader och 2 v.
Vi var såklart iväg och vägde och mätte vår lilla skönhet som bara blir större och större.
Lova 10 månader: 74cm 9365g


Kjell och stövlarna och Lova

Lovas första natt utan mamma och pappa!

Förra lördagen fick Lova åka till mormor, morfar, moster och morbror och sova över. :) Det hade ju gått bra men vad hade vi egentligen trott. Visst hade det varit en lite övertrött grinig tjej på kvällen, men vadå mormor måste ju få kämpa lite också. Morfar blev utslängd ur sängen och Frida Lova och Mormor sov i storsängen.
Jag och henke var på kalas i porten bredvid. :) Mkt trevligt, dock var vi två trötta föräldrar så det blev inte så sent. Men vad gör det! Lite gruvsamt var det ju innan vi skulle lämna bort vår prinsessa men det gick så bra för oss alla tre och det var skönt att få sova en hel natt och kunna ta det lugnt på morgonen. 
Henrik och Lina tid, helt klart viktigt!
Lova och mormormorfarmoster tid inte heller så tokigt!:)

Måndag

Ny vecka nya tag. Hettsplugg på g. sitter och knåpar på min uppsats vore ju skönt om jag har en "full" uppsats klar i kväll så jag kan läsa om och göra rätt sen resterande dagarna i veckan. Har ju fått ihop några sidor så det lär ju ta ett tag att läsa igenom och rätta alla smågrejer eller stora ;) haha!
Har ju hänt en del saker sen jag skrev sist men har inte tid att skriva mer just nu. får bli en uppdatering någon annan gång. Har dock varit dålig på att knäppa kort vilket är så trist när man ska blogga. är ju roligare om man har bilder till texten! men men!
Nej nu ska jag fortsätta att skriva så jag blir klar med detta  någon gång!
Hejsvejs!

Tisdag!

Fm var inte bra idag. Inte för mig i alla fall! Allt känns jobbigt just nu men det är bara att bita ihop och göra det som ska så är det snart över. Ett sms om en prommis fick ut mig och Lova efter lunch och vi andades friskluft och samlade d-vitamin. (visst är det de solen ger). Väl hemma igen efter en härlig prommis med Cissi och Elvira känns dagen inte lika tung längre och humöret har vänt till det bättre. Tänk vad lite som kan göra så mkt! Härligt! För det är ju onödigt att gå och vara deppig när man istället kan vara glad.
Nu strax ska vi bege oss upp till vc för hjärt och lungräddingskurs på småbarn. Känns väl sådär kul, men det är bra att kunna om olyckan skulle vara framme, så helt klart ett onödigt ont ändå! Så det är ju bra att vi får gå kursen:)
Lova bara busar på här hemma, det är inte en lugn stund för denna lilla primmadonna. Den sjätte har också börjat titta fram har i alla fall spruckit igenom och man känner den. Så nu har lillstumpan två tänder uppe och fyra nere! Det går snabbt nu! :)
God kloss? Man skymtar de otroligt blåa ögonen på denna lilla brud :)

LOVA 10 månader

hur gick det till? Förmodligen så gick solen upp och ner väldigt många gånger och dagarna gick. :) Hon är för go vår älskade Lova. Hon älskar att gå gå gå, men bara om någon håller henne hårt i båda händerna. runt runt runt här hemma. Försöker få henne att gå runt bordet eller soffan och hennes ben blir som fast klistrade i golvet, vår lilla fegis! :) Krypa gör hon inte heller men hon förflyttar sig faktiskt ändå nu för tiden det går inte fort men har hon ett mål så tar hon sig dit på något vis. Kanske är det på g snart med krypet, men hon har ju så mkt fuffens för sig bruden så hon hinner inte med sig tro jag :) Hittar alltid nya saker att leka med titta på. Äntligen så har hon insett att det finns ett finare ord än pappa pappa att säga och mamma mamama är nu lika poppis här hemma ;)
Nu kom min stora älskling hem så nu orkar jag inte skriva mer! Puss hejs!

Lördag utan pappan hemma

En lördag utan pappan hemma (han festar ju bara i storstan). Spenderade jag och Lova med Farmor. Först städades det på dagis, tack så hemskt mycket för hjälpen, sen bar det av ut till Skärsätt för bla korvgrillning. Och som ni såg i tidigare inlägg snöätning. Vi hade det härligt i solen, och Lova fick korvbröd av farfar och rån med smör av farmor. Sen fick Lova festis av farfar också, vilket hon av någon konstig anledning gillade ;) Men men lite socker dödar nog inte denna lilla donna! Den otrolig fina mössan som Lova har på sig fick hon på posten i fredags av morfar "mormor" Jenny och moster och morbror. Den passar ju perfekt och Lovas fina blå ögon lyser upp!
Efter en härlig em ut i skärsätt for vi hem till Farmor och åt middag, gott gott. Kvällen avslutade i sängen hemma för Lova och jag själv tog mig en dusch för att bli av med röklukten och sen vart det en kort tur i soffan innan jag insåg att jag var för trött. Då gick jag och gjorde mitt lilla hjärta sällskap.
En härlig lördag hade vi helt klar! Vi älskar det härlig vårvinter vädret, men inser att det är dags att köpa en skaloverall för annars blir det nog varmt till påsk!

Äta snö, det är nog biologiskt

för det är ju inte någon som visat Lova att man kan äta snö. Utan vantar sitter hon på trappan, med en liten snöplätt på. Vad händer om inte....
Gott i mun tyckte Lova!

Lova <3 Selma

Lova och Selma i farmors kök. Man kan även se Lovas lockar ;)

Torsdag

Nu har vi pluggat här på fm, snart är det dags att åka ut och hämta hem vår älskade prinsessa som har varit med farmor i dag! Otroligt välbehövligt vill jag lova, det går enklare att plugga utan barn hemma så ni vet;)
Längtar lite till hösten nu känner jag då lilltoka kommer vara på dagis, vilket kommer underlätta studierna en hel del! Samtidigt längtar man ju absolut inte till hösten då vi vill ha sommar och sol super länge:) Men ur plugg synpunkt kommer det bli skönare till hösten! Nu vill man ju så gärna lägga all tid på att vara med Lova och plugget hamnar ju lite i skym undan men det som inte dödar det härdar, och självklart så fixar vi ju plugget trots att Lova är hemma! :) Men det hade ju varit mysigt att bara vara hemma med Lova också, utan att behöva ha plugg stressen över sig. Därför ser jag så sjukt mkt fram emot sommaren, då ska jag och Lova njuta av livet och leka i lekparken, bada, busa mysa och kolla på fotboll! :) Nej dags att byta till jeansbyxan och hoppa i skorna!
Ha en härlig torsdag njut av solsken och sång!

RSS 2.0