Torsdag

Bara en dag kvar i skolan, två tentor sen är denna termin slut! Skönt! Sen har vi ju alla inlämningsuppgifter också men de ska väl gå och fixa på något vis! haha!

Super svacka mitt på dagen, dö trött ab känner att jag börjar hamna i den situationen igen kanske bäst att borsta tänderna och gå och sova!


Sov gott nattinatt

tiden går rätt fort ändå



två år senare drygt och en bra bit blekare sitter vi här hemma och pluggar.


Har någon sett denna klänning förresten, jag saknar den??

Onsdag

Idag är gobbe hos oss!
Jag vaknade kl 6 av mig själv.
Jag har pluggat och ska plugga mer.
Vi har diskat en maskin disk.
Vi har ätit soppa och scones till lunch.
Jag har sett nytt OTH avsnitt.
Jag ska dejta Sara sen.
Vi ska snart på prommis.
Vi ska handla också.
Solen skiner.
Fast det blåser lite.
Hedberg och Dempa var här och drack Cola.
Typ allt jag har att säga nu. :D

Dagens besvikelse

vad självklart skolan, inte ens denna lärare hade mkt att komma med, vi gör ett nytt försök i morgon!
Jag blir så besviken, synd på något som skulle kunna vara intressant att lära sig och lyssna på om "lektionen" Föreläsningen skedde på rätt sätt! Eller rätt och rätt, på ett lite mer upplyftande och inte mal mal mal långsamt långsamt långsamt sätt...


Det var allt för mig..

Efter att man brytit ihop är det bara att bita ihop igen och gå vidare...

Solen skiner

Sol ute, visst är det härligt att vakna upp och få massor med energi!

Nackdel är att det blir ljust i sovrummet så kroppen luras att det är morgon lite väl tidigt.

Nu ska jag snart åka upp till skolan. Hoppas på att jag får en givande dag, men det finns inga garantier för det, vilket jag är medveten om. Hoppet är det sista som sviker oss;P

Nej nu ska jag måla ett till lager på naglarna!

Tjo hejs!

här har vi den :)


Fredag nr 2

Efter skolan, så bar det av mot birsta där införskaffades en vit maskin, som tar ifrån henke hans hushållsyssla. Dock står den nu på plats i köket, efter lite våld mot diskbänken men det är bra nu. Dock har denna maskin varken en eller vatten, vem fixar det undrar jag?

Så vi går ut hårt och avslutar denna månad med en diskmaskin för dryga 3000 kr!
Bara diskmaskinen blir installerad kan vi börja fundera på att lägga golv i hall, kök och sovrum och sätta lister i hallen! Efter sommaren bör vi ha hunnit med detta! BÖR alltså, det är inte säkert att det blir så ;)

Nu ska jag gå och knäppa ett kort på min inplastade vita maskin så får ni ser hur det ser ut! Lägger upp en bild om ett tag!

Trevlig kväll =)

Fredag

Nu är sista dagen gjord! Tråkigt, det som var roligt var att jag fick jätte gulliga kommentarer av 8c2 som fick svara på lite frågor om hur de tyckte jag hade skött mig. Hampus klass hann dock inte svara på det, så det kanske var där alla negativa kommentarer var vem vet :)

Super kul i alla fall då flera undrade när jag skulle komma tillbaka nästa gång :)

Papprena kommer jag att spara för att ha som "ego boost" på mina sämre dagar!


Jag tror helt klart mitt motto stämmer:

Det finns bara en jag och jag är JÄVLIGT bra!

Imorgon och framåt

har jag min sista dag på praktiken, känns lite tråkigt faktiskt. Men samtidigt så ska det bli skönt att inte vara upptagen varje dag hela dagarna, nu är det mina dagar min tid och jag får lägga upp det som jag vill! har iofs 5 dagar jobb i maj inplanerat, och alla andra dagar bör det pluggas, med lite tur kan jag nog lyckas få ihop någon fler dagar jobb i maj! :)

Så var det med det!
Lite info om mitt liv, några roliga saker ska vi nog hinna med under denna framtid.
Bokade tex klippning i dag, ska på 40 års fest, jag ska på x antal kalas ja massor med trevliga saker som maj månad vanligen bjuder på! Den bästa månaden på året helt enkelt :)

Torsdag

Idag har jag deklarerat åt både mig och min käre sambo! Känns bra nu är det gjort!
Henke ska betala några kronor och jag får tillbaka några, brukar väl jämna ut sig!

Mor och Far, nu har jag hittat en diskmaskin på expert för 3000, den borde jag nog få :)

Om man tänker efter förtjänar jag nog det ;;)

Kvällar

Jag förstår inte, varje kväll denna vecka har jag gått från glad till deppig, undra om jag ska försöka lägga mig innan humöret svänger ska prova det i morgon! Det är bara att peppa sig själv försöka vara positiv och sova gott!

Glömma sina bekymmer för det kommer garanterat nya imorgon :)


Tisdag

Jag har precis skickat iväg det sämsta arbetet jag någonsin har gjort tror jag. Men men det kan med lite tur räcka för att bli godkänt jag hoppas det. Men som sagt förstår man inte riktigt vad det är som läraren vill ha ut är det ju svårt också. Men nu är det gjort nu kan jag lämna det bakom mig, måste jag göra om det så måste jag inget mer med det, kanske lär mig något nytt på vägen! Känns i alla fall skönt att det är gjort, nu är det bara resten kvar. Tenta plugg får starta i morgon tror jag! Nu är det plugg som gäller framöver. Bara tuta och köra!

Han ner en sväng på staden förut också hittade lite paket, sen gick jag och min käre sambo på middags Dejt! blev en varsin Lax planka , restaurang chansen är rätt bra att ha ;)

Nej nu ska henke få plugga lite han med, han är den duktiga i familjen nu för tiden!

Puss hej!

I morgon fyller min mamma år, Grattis!

Måndag

Ny vecka, nya tag! Nu är det full fart framåt som gäller :)

Börjar med att säga grattis till simone och andreas som fick en liten pojke i morse! Hoppas ni har det bra på sjukhuset! :) Får vi ses någon dag när det lugnat ner sig för er!

Sen kunde jag gå hem redan till lunch från skolan idag, då jag bara missade en lektion och jag har en hel del att göra här hemma, dvs en hemtenta! Så nu har jag läst på lite om pronomen, jag har valt att jag ska analysera min text på pronomen om man nu säger så :)hahah sak samma! Detta är ju ingen rättstavning, bra meningars text heller å andra sidan, ni fattar nog! Jag tror jag har lyckats plocka ut alla pronomen ur texten, och delat in de i dess olika grupper nu ska jag börja med själva analysen haha ! :) vet inte riktigt hur det blir men man märker ju får väl hitta på lite om jag inte hittar något vettigt i böckerna, funkar säkert!
Nej nu åter till plugget!

Solen är framme ännu en dag..:D härliga vår!

Frida här får du en bild!


Min snygga bror!

Söndag

Började dagen rätt tidigt idag.
Gick strax efter nio ner mot ip, hämtade upp s och o på vägen! Kollade på fotboll två timmar sen gick vi hem till s och lämnade o :) Visst är det roligt när man bara skriver en bokstav :d haha! vi tog bilen ner till staden gick och storsade lite och sen blev det en fika! Trevlans.
Sen bar det av ut till birsta en sväng och som av en händelse råkade en klänning följa med mig hem, sommar kläder vad roligt det är att shoppa, synd jag inte har något att ha på mig nu jeansen är skitiga och mina leggins är sönder.. :( Det där vart en fotnot!

Vi tog och gjorde korvstroganoff och ris till middag jag och henkeponken! Sen skickade hedberg sms och bad henke komma och köpa glass på macken! Vad gjorde vi då jo vi cyklade såklart tilll bredsand och hälsade på hedberg en timme typ sen cyklade vi hem igen!

Nu sitter vi mest och kolla på tvn. Har duschat så jag kan sova lite längre i morgon också :) smart Lina!

Sov gott!

Paket och pengar!

Jag tänkte bara påpeka att har man gett bort något i present till någon, kan man inte ta det tillbaka! Men det kan man tydligen har jag märkt. Först har man en gång i världen fått en symaskin. Den lämnades tillbaka men inte fick jag någon ny? Sen har jag haft min kära mopped, idag kom dem och hämtade den också? Min mopped som jag fick när jag fyllde år... Konstigt det där. Stod inget om återlämning på paketet! Så i sommar är vi helt utan fordon jag och henke cykla får vi göra. Men men sak samma!

Tänkte också påpeka att man inte ska låna ut pengar till föräldrar det är risk att man inte får dem åter ;)

Så nu har jag pikat klart på er, hoppas ni fattar vinken!


Min henrik

Jag saknar dig, vart är du egentligen?


Älskar dig! <3

Idag är jag trött

Det känns som att allt börjar komma ikapp mig och att det börjar bli stressigt med allt, jag har inte tid att göra något annat än att plugga och vara på praktik, (EGENTLIGEN) men så ser inte vardagen ut. Det finns inte så mkt energi till att plugga så jag fortsätter att skjuta det framåt ett tag till. :S

Just nu sitter jag och ska förbereda min lektion som jag ska ha i morgon funderar på om jag ska skriva på tavlan eller om jag ska göra en overhead. tror det blir tavlan faktiskt lite roligt det med och vet inte riktigt hur det ser ut på skolan med grejer dvs sånt där papper och grejs! Jag ska för övrigt prata och ha lektion om hur viktigt det är att planera och förbereda i tid! Så i morgon börjar mitt liv som lärare. och i och med det börjar de vita lögnerna om hur man ska göra och hur bra det blir om man gör så. Fast både jag och eleverna vet att det troligtvis aldrig kommer vara så där bra som det skulle kunna vara :P Men vadå, jag ska som sagt förespråka för vikten av att börja i tid och vara förberedd och här sitter jag kvällen innan och skriver ihop material ;)

Men min förhoppning är att någon av eleverna kanske tar till sig och lär sig något av det jag säger! Medan de andra hör lyssnar och precis som jag tycker det låter som en bra plan, men som brukar förbli en bra plan :)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt.
Tiden bara flyger iväg. Och jag är trött!

en dag för en tid sedan!


Dagen

Börjades med en dålig nattsömn!
Men upp halv sju för en dusch, sen blev det ägg och hårdbröd och lite te.
Tog bilen och hämtade hund och svärmor, blev avsläppt av mig själv på skolan och där började åter igen praktiken.:)
Träffade hon som är ansvarig för praktiken, vart man hamnar och så där, och pratade med den andra tjejen som är där och praktiserar också, mkt trevligt var det i alla fall! Vissa saker tyckte vi helt lika om andra var vi mindre ense om. Men så är det väl alltid!
Sen var det bara upp och börja förberda inför de två veckor som är klar skrev en lapp till åttorna om vad dem ska jobba med under dessa två veckor innan de ska ut på praktik och sen var jag och kopierade.
Hjälpte lite elever med ordklasser. Nu börjar jag kunna det där själv också ;) några år senare!
Efter skolan, missade självklart bussen, så gick jag på ica införskaffade lite nödvändigheter.
Väl hemma efter en massa väntande i kvissle, öppnade jag ballis dörren för att få in lite luft, härlig vårluft i lägenheten! Sen kom henrik och det var dags att börja laga middag, bjöd över sara när jag ändå var igång och lagade mat! Mkt gott. Sen satt vi och surrade så jag glömde bort att jag hade tvättid så jag började en timme senare tur ingen hade tagit min tid :) Hämtat ut ett paket från Hm ska dock skicka tillbaka inte nöjd och det var ett litet hål i blusen dessutom, suck! Nu dricker jag te och har faktiskt pluggat, ytterst lite men har skrivit 15 rader :) haha undefär lika mkt text som detta inlägg men ändå :) haha det är ju alltid något, en start om inte annat!
Snart kommer nog henke hem han har varit på fotboll premiär på giffarna, tråkigt tyckte jag!

Nej nu ska jag slösurfa dricka te och sen måste jag bädda sängen så jag får krypa ner i nybäddat:) Härligt

plugg uppdatering

Jag pluggar inte alls för tillfället om någon undrar! Utan jag gör som alltid, skjuter på det framåt! Denna vecka ska jag dock börja är tanken, men tro det till största del blir att hjälpa henke med hans som ska var klart nästa vecka, lite team work här alltså! Dags för praktik igen också går in på mina två sista veckor i morgon :) blir nog kanon det kan man ju hoppas!

Ja annars rullar väl livet på med att plugga så lite som möjligt och få så höga betyg som möjligt precis som det alltid har varit :)

Solen fortsätter vara framme

Nyss hemkommen från en skön prommis till Fläsian med min käre man!

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, ringa ett samtal, sen fara upp och hälsa på Nina och pojkarna! :) Trevligt!

Hoppas det fina vädret håller i sig !

Kramkram

Ha en bra dag vet jag!

Vi ser solen

JA nu har solen tittat fram även här i sundsvall! Skönt må jag säga inte nog med det så är det dryga 10 grader ute, härliga sommar snart är du här :)

Jag har möblerat om och så här hemma idag, henke kom sen och hjälpte till att göra färdigt blev faktiskt mkt bra precis som jag hade förväntat mig, jag har en plan på lite andra möbler men det kostar att köpa nytt så vi har det så här så länge :) sen ska det köpas en stor fin byrå till sovrummet :D

Lördag

Det skulle vara sol idag. Men jag ser då ingen sol någonstans. Sjukt tråkigt. Vet inte vad det blir för något idag, känner mig omotiverad till att göra något.

I kväll ska vi i alla fall ut, inte direkt så att man längtar men jag ska helt klart ge krogen ett försök till, har jag inte extremt kul i kväll så väntar vi nog med utgång på staden till gf i sommar. Man vill ju knappast överdriva festandet.

Hoppas ni har en bra dag i det gråa, jag ska försöka hitta på något att göra nu i allafall :)

Igår

Var det mest flyga och fara, nej men var inte hemma så mkt i alla fall!
Började dagen med en prommis i regnet, sen var jag hos sanna ett tag och vi tog oss sedan ner mot staden, gick där och käkade lunch! Sen for vi ut till birsta. När jag väl var åter hemma vid kvart i fem så skickar sanna sms och vill att vi ska göra något på kvällen.

okeej säger vi och det blir middag ute och bio! Vi såg Farsan den var inte så bra som jag har hört att den skulle vara helt klart inte en bio film men kan tänka mig att det är en helt okej hyra film :)

annars hände väl inte så mkt, min jacka har gått sönder så måste gå och fixa det också på något vis och någon ny har dem inte... jobbigt ab! Min favvo jacka!


Lite bilder från Påsken! Vi åkte skidor helt enkelt!


att blogga

Är verkligen ett beroende på sitt vis. Jag har under den senaste tiden helt tappat känslan och suget efter att skriva något, då gör man det heller inte! Tur jag är vuxen och får välja själv. ;)
Men det är som dags att börja blogga igen nu tror jag! Jag ska göra ett försök så får vi som se hur länge det håller i sig!

Vet ni varför jag började blogga från första början?
Det var för att jag och min käre gamla vän Oskar var och käkade en bit mat skulle jag tro och vi pratade om det här med bloggar och allt vad det innebär, jag antog att jag inte skulle klara av att skriva regelbundet och att jag skulle lessna på direkten och här är vi drygt två år senare jag bloggar fortfarande men inte super ofta det går i perioder men jag bloggar. Se hur fel man kunde ha! Det är faktiskt riktigt roligt att gå tillbaka och kolla vad man skrivit tidigare, det blir som en titt bakåt i livet! Man minns det roliga och tråkiga som man lätt glömmer! mkt roligt faktiskt! Ett så kallat tidsfördriv om man inte har annat för sig!

Så nu vet ni det i alla fall!
Varför jag började blogga och att jag ska försöka komma igång med det igen efter mitt "lilla" uppehåll :P

RSS 2.0