Måndag

Ny vecka ny tag! Har gjort färdigt det obetygsgrundande uppgiften men obligatoriska nu och skickat in den! En sak att pricka av!

Annars har dagen på skolan"praktiken"  varit bra:) Inga större svårigheter och nu är det ju svenska på schemat mkt roligare än engelskan!

Skulle på ica förut kom dit ddet jag skulle ha fanns inte så jag fick gå på coop, sjukt drygt men jag fick mig ju en liten extra prommis :)

Pernilla var här en kortis och ett halvtimmes samtal med sara har hunnits med också trevligt!

Till helgen ska jag hälsa på kussepuss ( skulle behöva gå på stan vad sägs om det? ja stad och stad men de butiker som ni har där uppe ;) Min käre lillebror blir ju stor och han tycker inte att den pressent jag erbjuder duger... )

Fick lov att bjuda tillbaka lite middag också, annika kom förbi på lax och pressad potatis förut.

Nej nu ska jag sammanställa lite VFU papper i mina och henkes nya mappar, ordning och reda ska det bli :)

Uscha

Jag blir less men det är ju bara.... 3.5 år kvar! Som jag längtar! en sak som är tur är ju att jag har 23 veckor praktik kvar efter den här praktik perioden dvs just nu i skrivande läga 27 veckor praktik kvar.
Så på dessa 3,5 år har jag 27 veckor som ska göra att jag orkar ta mig igenom detta!

Men jag menar 27 / ca 180 är ju helt okej, sen kommer det ju vara sommar också en massa av de där veckorna då försvinner ju några veckort till som gör livet lite roligare:) Tror dock att det är värst nu och 4 terminer till sen får jag byta institution och den är mkt bättre, men inte bra!

Som sagt jag är just nu en otroligt  less student som önskar att vi kan vrida upp tempot lite! men bara lite! fast å andra sidan lär ju tiden gå fort ändå trots att det är smått tråkigt! Har ju fem veckor kvar innan jag ska upp till skolan igen och efter det är det bara en månad kvar innan det är sommar! Så vi biter ihop sväljer skiten och går vidare!
Här bakas det!

Ja här bakas det, vet inte varför men jag fick för mig att jag skulle baka tekakor så nu ligger det och jäser sen är det bara in i ugnen! blir nog klart lagom till att henke kommer hem från träningen! vilken lycklig man jag kommer ha sen!

Vem blir inte glad av att få nybakat bröd till kvällsfika en måndag kväll! :)

familjen annorlunda på tv;n sen blir det galna fruar :)

En bra men lite rörig måndag :)Jag känner mig full av energi hoppas de håller i sig ett tag framöver.

Ha en bra måndagkväll

puss

hej hopp :)

nu var det mkt länge sedan jag skrev vill jag lova! Förstår ju att man är saknad!

Vi har vart i östersund nu några dagar, busat med småsyskon och kusin! Kollat på lite hockey och varit på marknad!

Idag har vi tvättat och städat, sen har vi varit i skärsätt och ätit plankstek på svartvik!  Mkt trevligt.
Nu sitter vi framför tvn ser på blåsningen och äter popcorn!

Imorgon ska jag ut på praktik får se hur tiden framöver kommer arta sig! Men det blir nog bra!

Hejsvejs!

Idag

Solen skiner även i dag så jag har varit ute på ballisen lite och njutit av solen, haft dörren öppen och vädrat lite inne:) plockat lite och så! Snart kommer henke och hämtar mig skulle jag tro och vi ska fara ner på stan en sväng, kanske ta en fika och införskaffa något nytt till hemmet. Jag har "sparat" pengar hela veckan så dags att spendera :) haha!

Ikväll ska jag vara med sanna :) mkt trevligt! henke ska vara med pojkarna och spela poker och dricka konstiga drycker, som smakar så de får skämmas. Som hedberg skulle säga:)

Ha en kanon dag:)


Igår:)

Var jag i backen med lillasyster mkt trevligt, hade dock hemskt mkt vela åka bräda, men någon har tagit den med orden lämna får ta. Jag fattar inget! Något jag då kom på var att jag kan hyra grejer istället när jag ska åka och slipper åka på den 8 år, ja fy tusan vad gammal jag är, gamla brädan! Inte för att det är något fel på den men man måste ju försöka hitta något positivt i denna förlust :) haha!

Sen blev det middag och tvtitt på klockis innan vi for och hämtade annika. För att slutligen stupa i sängen!

Min vapendragare och jag

Dvs Gobbe här. Vi gör inte mkt vettigt vill jag lova! Jag känner mig seg och orkar inte ta tag i någonting, livet bara går, dag ut och dag in. Samma sak men jag orkar verkligen inte ta tag i någonting här hemma heller, sjukt jobbigt!

Jag har i alla fall fått praktikplats nu så det är klart, blir jag och lillebror i fem veckor som han har längtat! hihi!
Nästa vecka far vi till östersund en sväng och fam swartz!


Nej kanske att jag ska göra något vettigt i dag ändå! Det är kanon väder så ska självklart ut på en till tur i solen men innan det vad ska ske? Plugg eller städning?


Dagens inköp!

Ja det blev verkligen dyrt men jag förtjänar det, helt klart!
Fick en oväntad bonus denna månad så varför inte slå på med en ny mobil för dryga 4000 :) Samma lika som Ulle fast min är vit!

Kärleken till telefonen finns redan och den andra är som bortglömd!

bilderna och förstoringen är här

Ja bilderna från thailand kom faktiskt redan i torsdags tror jag det var, och sitter sedan dess i vårt album!

Idag kom förstoringen vi gjorde blev mkt bra, nu ska vi bara köpa en ram också så blir det kanon!
Sen måste vi försöka få upp den på väggen också inte det lättaste i dessa betongväggar.
Men allt som inte löser sig det ordnar sig så det blir nog kanon det här:)

RSS 2.0