På begäran

Nya håret klockan och här sitter jag!

Dagen som jag inte orkar börja

Ja idag är det en sån dag, jag vill som inte börja den, dock går ju klockan ändå..
Funderar på att åka ner på stan efter duschen och prova skorna som jag köpt i en annan storlek bara för att testa vilket som är bäst. och för att få lite annat att tänka på.

Sen måste det packas till nästa helg, diskas städas och tvättas idag. Som sagt jag har efter idag troligtvis två veckor fullspäckade 24/7 kan man säga. Först en vecka som student, en helg som flickvän, och en vecka som storasyster. Sen om möjligt kanske en lördag som otroligt snäll flickvän :)

Fördelen med allt detta är att när dessa veckor är över så kommer henke hem och tar hand om mig, de rester som finns kvar efter all stress :P Så tiden och dagarna till henke kommer hem kommer rusa förbi och sen kommer vi sitta här som ett gammalt par och helt plötsligt så är året som gått ett minneblott.

finns ju lite plus också det är ju att även om lillen inte vill komma precis just nu så tror jag helt klart att lille N kommer hinna titta ut någon gång under dess 14 dagar. Ska bli så kul att se hur han ser ut, om han är lik sin bror eller inte :) Kompismoster är redo!


Fredag

Tog bussen ner till stan 08.45, saxen och färgen skulle fram. Blev mkt bra tycker jag nog trivs i håret och färgen som jag har nu lite längre så blir det nog kalas bra :)

Köpte lite små grejer till nästa helg och så måste fixa allt klar nu här innan veckan drar i gång, känns inte dö kul med dagar som börjar åtta i härnösand och slutar vid tolv eller två på natten! men det går nog :) haha

Nu ska jag klura lite på det ena och det andra. Har en del att fixa som sagt :)

Pusshejs

don't like

Miun's hemsida, inte heller den där dumma kåravgiften. KUL med skola....

Torsdag är det tydligen idag sara! ;)

Klockan ringer 05.45 jag tänker vad faan är det nu då, vad är det som låter?! Sen minns jag att jag ska kliva upp och duscha för att sedan åka och jobba. Då bestämmer jag mig för att vila lite till. 05.54 mamma skickar sms. Nu åker jag.
Jaha upp fort som fan kissa borsta tänderna hoppar in i duschen. funderar ut klädsel medan jag tvättar håret, torkar mig klär på mig lite mascara på ögonfransarna, tänker jag tar foppa tofflorna nu tar med convers till sen då jag ska på stan, lägger strumpor i väskan, får sms . Här nu, springer till sovrummet släcker lampan, går ut och sätter mig i bilen. (Glömde conversen) . Men jag han ju i alla fall i tid :) haha typ i alla fall!

Sen har jag jobbat, varit på staden medan mamma klippte sig. Blev mkt bra lite förändring helt enkelt :)
Råkade köpa ett par skor, hämtade paket på ica på vägen hem.

Kunde ha alla kläder mkt bra mkt bra. Hade lyckats köpt en uppsättning kläder som passar till nästa helg mkt bra mkt bra nu behöver jag inte fundera på det mer. skorna passar ihop också :P

Sara kom hit en sväng, dock utan kladdkaka liten besvikelse över det faktiskt.

Nu måste jag betala räkningarna suck suck. Mindre trevligt.

Det var min dag i stort sett.

Har skrivit åtaliga sms underdagen och självklart pratat lite med älskling också:)

Miun

Sådär ja. Nu har jag bytt lösenord till mig och henke loggat in på miuns sida och imorgon får jag så lov att registrera oss eller vad det nu var jag skulle göra. VI ligger nu ett steg närmare.

Skicka förövrig ett mail hem till mor och far :) ytterst snällt mail anser jag nog, inte alls krävande! ;)

God lunch blev det i alla fall Lax och potatismos typ på 1891. Tack för lunchen :)

Onsdag

Hej hopp!

dagen började med att jag vaknade av sms som varje morgon, ett från henke och ett från sara allt är i sin ordning.
Sen har jag klippt sara, druckit te, blivit av med vattnet i lägenheten fått tillbaka vattnet, kollat lite på datorn, ätit frukost, och nu kollat på tv.  Ska precis fara ner till stan. Så det är väl dags att snabba sig :)

I kväll blir det bio med fröknarna Ersson, Hjertström. blir nog mysigt det :) så länge ingen av oss tänker föda under filmen, Sara har nämligen utsätt mig till den som får ta hand om dig Nina och det skulle hända något för hon ville inte missa filmen :)

Aja nu måste jag kila!

Pusshejs

Älskar dig henrik :)

Tisdag

Har varit på promenad på fm morgonen. En sväng ner till staden. och tillbaka sara solade jag väntade. Kändes lite tidigt astt sola nu färgen försvinner ju så fort ... sen har jag försökt beställa bredband från comhem men inte fan funkar det. Så jag vet inte jag, är någon säkerhetsspärr av någe slag.

Nu sitter jag i alla fall och äte gröt och smörgås till lunch, snart ska jag upp till gamlingarna och jobba lite. halv ett till halv fem lagom länge må jag nog tycka :)

Ses eller hörs

Henkeponken

kommer snart hem igen och denna gången ska han stanna :) de ni! haha
Detta jobbiga år är nu snart slut det är dock tre veckor kvar typ men sen är det över.
HAr hänt massor med roliga saker, dock även massor med tråkiga saker under denna tid.
Jag kan verkligen inte förstå dem som har förhållande på distans alla nackdelar med ett förhållande och inte en enda fördel vad jag kan hitta. men men alla ´är vi olika!

Det är i alla fall skönt att det är över, nästa helg ska jag ner till stockholm i alla fall så det är bara två veckor tills vi ses.

Saknar dig puss puss Älskling

Höst städ

Nu har jag börjat höststäda, igår började jag med balkongen. Plockade undan rätt mkt sopadse och skurade av så nu ser det frächt ut där ute.

Idag har jag övergått till att städa ur skrubben. DEt blev ju inte super städat där men vadå det är ju faktiskt en skrubb bara! haha

Konstaterade att jag har två oanvända skor och sex skor som ska slängas när det är helt slut på sommarskors användadet för denna gång. :)

finns dock lite skräp som åker ner i förrådet som jag och henke kan slänga sen när han återvänder till stan.

Ny start massa shopping

Har köpt mig ett par nya jeans nu i alla fall eftersom att personen som tagit mina jeans och min tunika och BH troligtvis inte återlämnar detta. Vem det nu än är? .....

Förutom de nya jeansen jag inhandlat har jag klickat hem lite på Hm.com. Började med att jag skulle ha ett par jeans men avslutades med att det inte blev några jeans och jag fick lite andra saker och henke två tröjor och vips så var 1000 kr borta. Konstigt det där. Men det känns bra roligt med lite nytt inför hösten.Och vad jag vet ska man unna sig saker ;) haha


Enligt beställningen ska grejorna vara här till veckan allt utom en tröja så vi hoppas på det :) alltid roligt att hämta paket på ica.

Sen blir det klipp och färg på fredag, vi kör hårt på en riktigt nystart med allt inför hösten!

januari 2014 här kommer jag

Det börjar dra ihop sig nu, om en vecka kommer jag troligen inte ha samma lugn som nu och Susanna och jag lär troligen ha stora problem att diskutera tex. vad man ska ha på sig ? hallå dö viktigt ju ;)

Det som kan kännas lite tokigt nu tycker jga är att man inte vet ett skti har inte en aning om hur vardagen kommer se ut i fyra och ett halvt år framöver. Däremot vet jag att om en månad kommer allt vara i ordning och livet kommer rulla på som vanligt, allt har lagt sig och allt kommer då vara "normalt" igen.  Känns otroligt skönt att jag inte började plugga förra året för det hade varit helt fel. Känner kanske inte någon direkt motivation just precis nu men på något sett ska det bli skönt att få "börja" sitt liv och sätta nya mål.

Mycket kommer hända under dessa år det är jag helt övertygad om att det kommer bli bra! Det kommer vara pissigt, tråkigt som fan många gånger och säkerligen tufft. Men det finns nog många fler roliga sidor av det hela också och i Januari 2014 kommer det kännas som jag nyss satt här halv liggandes i soffan kände mig allmänt less och skrev det här. Jag lär minnas allt skojj som har hänt och är redo att utmana världen med all min kunskap och charm ;) Förhoppningsvis har jag lärt mig och stava och inte särskriva och ihopskriva:) haha annars blir det jobbigt :)

Förutom det kommer jag sitta med lån på några 100 000 men vad gör det egentligen, man måste våga sattsa på sig själv för om inte du gör det vem fan ska göra det då? :P

Nej nu får det vara nog.

Allt kommer bli bra var väl det jag ville få ut med detta babbel. Jag lär ju klaga på skiten ändå men bra blir det de vet jag!

Augusti 2009

Kortfattat vad som hänt denna månad;

* Sthlm första två dagarna
*Kalas hos Liam
*Henke hem x2
*Kalas för Henke och Viktor
*Kalas hos Karin
*Jobb
*Ledighet
*Ansök om studielån
*Fotboll
*Svamp plock
*Frida besök
*Shopping
*Bio
*Barnvakt till Elliot
*Promenader
*Kollat på tapeter
*Bytt knoppar på garderoberna i hallen

Tror det är det mesta jag gjort, ja förutom det vanliga diska städa fixa och dona!

Lite bilder från sthlm


Sthlm

Vi hade det bra  isthlm i alla fall, helt okej väder med en temperatur på ca 20 grader fredag och lördag söndag var en bra bit varmare :) Några skurar men inte något märkvärdigt skvätte på oss under helgen men inget direkt att klaga på.

Köpte paket till syster, till Liam, till henke och påslakan till mig själv sen blev det inte mkt mer shoppat. Men jag hittade det jag skulle ha så det blev nog bra det där! I morgon fyller lille lienpien ett så fort tiden gått alltså, ska bli kul me lite kalas :)

JAg tror att i höst kanske bloggandet kommer gå lite bättre, ska byta internet är det tänkt och då kanske jag orkar lägga ner någon minut på detta, är ju roligt att läsa själv om inte annat vad man gjort och så =)

Nej nu ska jag ut och plocka blåbär och svamp i skogen tjohejs

Nu är också henke vuxenJa i söndags var det dags för lilla henkeponken att bli 20 så nu får han köpa sin egen öl :)

Något jag personligen märkt och kommit fram till är att det inte finns mkt positivt med att fylla 20, visst du får gå på systemet sen då? allt blir ju bara en massa dyrare :D haha. men så är det pengarna får vi för att vi ska använda dem, så inge ide att klaga...

RSS 2.0