Hej då 2013 välkommen 2014

Ett år till har gått och ett nytt år ligger på lut! 2013 har varit ett bra år skulle jag nog vilja påstå! Vi ser fram emot 2014 och allt bus och tok vi kommer få uppleva tillsammans med våra två små 💕


Gott nytt på er 🎉😘God Jul

Nu är det jul igen! Känslan är väl inte på topp då en viktig del saknas, snön men det går inte att påverka så vi får njuta av dagen ändå och inte kolla ut helt enkelt!


Ha en underbar dag allesammans! Puss och kram från oss!
Morgonstund

Ligger fortfarande i sängen, Lukas fyllde på matförrådet här vid sju och valde att somna om sen! Lova är som en tonåring och sover gärna länge på morgonen! 

Henke och jag ligger vakna och funderar på att börja dAgen! Dan före dan före dopparedan 👍 snart är det jul blir mysigt det! 

Tror måste börja slå in lite klappar idag känner jag så vi inte har allt kvar i morgon! Sen blir det ev lite skinka och köttbullar som ska fixas och kanske lite bakning också ja vi ser väl vad dagen har att erbjuda helt enkelt! 

Trevlig söndag👍

21 december 2013

Nu har vi jullov här hemma! Dagen började med en tur till birsta och frukost på Ikea! Nu har alla i familjen juloutfit färdigt, orättvist att de andra tre familjemedlemmarna passar i allt... Men men får kanske ta en tur själv i morgon eller måndag eller försöka damma av någon gammal trasa! Jul blir det hur som! 

Vi har bakat lite och köpt julgran och klätt den också  så lite julmys har vi här hemma nu! Ingen Kungsgran direkt men vår första riktiga julgran och den blev ju fin 👍🎅

Ut med 50 in med 62!

Idag har jag plockat bort kläder i strl 50 och fyllt på med nytvättade kläder i strl 62 i Lukas garderob! 56 passar fortfarande men vi utökar garderoben med 62 vilket jag märkte idag passar grabben mycket bra! 

Nu försöker jag få honom att sova lite!
Helgen

Som Lova väntat på Hampus! I fredags var det dags att hejja hockey och vi nå ju ha hejat bra för Vännäs vann över Sundsvall visserligen på straffar men ändå! Hampus gjorde dessutom mål så en lyckad kväll! Lova däremot blev blyg och rädd för Hampus när vi väl träffAdes sen, men på lördag morgon pratade hon för fullt om Hampus och att han hade gjort illa foten och knät! Visserligen var det väl så att han bara hade hål i strumpan men ändå ;) i Lovas värld var det så att han hade gjort illa sig! 

På lördagen gick det inte alls lika bra men vi fick kramas lite med Hampus i allafall och Lova fick en mysig dag och natt hos farmor! Efter hockeyn for jag Henke och Lukas till Gustav och Martina på otroligt god middag, stor tummen upp för det och vi blev kvar enda till 12! Sen kväll men väldigt trevlig! 

Söndag jobbade vi lite här hemma sen blev det julbord ute i skärsätt! Mycket gott och vi planerade även lite inför den stundade julafton och maten till dess!
Litet pepparkakshus byggdes på lördag fm också! 


Måndag!

Att vara hemma med en Lova och en Lukas är inte alltid en dans på rosor om än vissa stunder väger upp för allt annat som är jobbigt! 

Man hinner inte med så mycket som man kanske vill och trots och bråk vid ex påklädning gör många saker till en kamp! Men vi hade en trött Lova hemma igår vi skulle baka pepparkakor med Lovisa men Lova orkade inte sa hon, hon gjorde lite sen brast det för henne och hon tog dockan in till vardagsrummet istället och såg på tv! Sen kom hon tillbaka när det var dags att smaka! 

När pepparkakorna låg och svalnade gick vi upp och åkte både buss och bil! Det är favoritleken just nu! Buss åker man på Lukas rum i sängen där, många saker måste såklart följa med och det är olika stopp varje gång! Bil åker man på Lovas rum i hennes säng även då måste  man fylla sängen med saker, väskor, mat, gossedjur, pussel, böcker osv.. Men roligt är det ju så 😃

 Der var föräldragrupp på BVC då drog Lova hem till Hedberg och hängde lite! 👍

Lova har dekorerat några och Lovisa en kan ni gissa vem som gjort vad???


Helgen

I helgen har Henke vart i väg till Uppsala på grabbhelg! Såklart Har jag vart sjuk och jag tror det är första gången sen mars 95 som jag haft feber. Jag brukar då aldrig då feber med tydligen var det dags för det och värk i kroppen! Lovisa ställde såklart upp som barnis så fredagen och lördag förmiddag var räddad!

På söndag kände jag mig bättre men fortfarande sliten så vi for till gammon och var där några timmar innan pappan kom hem! Det var en inte allt för trevlig helg men vi får ta igen det till helgen istället!

Jag hann med att få fram lite jul i söndags också trots sjukdom och renoveringskaos har vi också lite julmys hemma!

RSS 2.0