....


Tack Tack!

Fick för övrigt ett paket av saras mamma som tack för lånet av en film! Mycket snällt av dig, tack så mkt:) Hörde något om att du skaffat blogg kan det stämma ? ;)

Dagen före sista dagen

Idag är det den 30 december 2008! Mkt märkligt alltså :P Nej inte dirket men ändå .

Idag har jag och henke varit på staden, jag köpte strumbyxor och en tröja till i morgon, örhängen och en bh, Min käre karl köpte två skjortor och inge mer! Dvs vi är nu fattigare än i morse! men än går det ingen nöd på oss. Vi träffade henkes mor och bror på staden och tog en fika med dem mkt trevligt de med! Väl hemma igen var det tvättning som stod på schemat, med det kom diskning och städning av toaletten också in, vet inte hur det blev så men nu är det gjort i alla fall mkt duktigt av oss vill jag tycka!

Nu är bara frågan om vad som ska hända resten av kvällen! jag är lite rastlös men henke har fasnat framför tv:n .. suck! Iofs så sitte rjag här men vadå man kan flytta på sig med datorn också :P

Sola har jag tänkt att jag ska göra i alla fall vore mkt skönt! Tjo hopp

Som sagt...

Jag är less på att läsa bloggar om mellanddagsrea, men ändå läser jag! Vilket leder till att jag skriver ett inlägg om detta, jag skriver ner vad jag tycker om att alla klagar på mellandagsrean. Jag tycker det är dumt. Eftersom det är min Blogg skirver jag precis vad jag vill på den! Mkt bra kan man ju tycka om man heter Lina Åsell :) och efter som ni alla andra dvs nästa alla som skriver blogg som jag läser skrivit om mellandagsrean så var det ju något ni valde att skriva om något ni ville skulle finnas med i er blogg?! Ja visst är det konstigt

Vi människor är väldigt olika men ändå så lika, vi gör samma saker allihop fast om möjligt på lite olika vis!


trött

Suck, att läsa bloggar är underhållade eller hur? att läsa om andras liv och störa sig på vad de skriver och hålla med i vissa lägen!

Men en sak som jag verkligen är trött på att läsa om nu är alla som skriver, nu ska jag på mellandagsrea och bråttas med alla människor, (typ måste alla handla nu) men då kan jag tänka så här, varför måste du åka dit om du redan innan du far ska klaga på alla andra som åker dit? och sedan när du kommer hem dra samma visa på bloggen, gud vad varmt mkt folk många idioter helt galna! Om du tycker att det är så jobbigt, kan du lika bra vänta till efter rean, men det är väl inte så jobbigt egentligen vi människor tycker bara om att klaga på allla andra fast vi egentligen gör samma sak själv:) underligt detta.

Jag tycker att det är jobbigt att gå på stan eller birsta när det är mkt folk, men samtidigt så är ju jag en av alla som gör att det blir mkt folk! Ofta går man på rea bara för att det är rea och många saker handlas helt i onödan bara för att det är rea och jag fick ju pengar i julklapp eller ett pressentkort som måste spenderas.

Tänkte avsluta med att berätta att jag imorgon ska inta stan och försöka hitta mig en outfit till nyår. Jag hoppas att jag är på rätt shopping humör så letandet och köpen blir kanon bra!

Ha en fortsatt trevlig kväll

Östersund 19-21/12

Jag och henke har varit i östersund också, dock inga bilder från detta än i allafall, går inte att lägga in!

Men vi har på stan och handlade de sista inför julen, hälsade på gammelmormor och for hem till farmor. En helg där mkt hans med 19-21/ 12 ,

Hos farmor var det pepparkakshus och pepparkaksbak som gällde, dock hade aron lessnat då det var skidskytte på tv som var mkt mer intressant (min bror är då 4 år, och kan alla länders flaggor och skid dressar så han har full koll ) , eftersom det var ett otroligt vackert väder så klädde vi på oss och gick ut mina syskon, nora 7, aron 4 och jag och kusin maja 4- Vi åkte massa tefat och sedan hade vi snökrig och lekte kurra göma mkt kul att vara ute och leka en massa ! EFter ett tag kom även henke ut och blev då ansvarig lekledare, dvs alla kastade snö på henke :) mkt rolig lek anser jag:)

Ja vad hände mer vi åt god mat och sedan tog jag och henke super tojjen hem :)

Julen 2008

Ja då var väl julen över och förbi! Fick massa paket, dock mkt tråkiga från mamma och pappa, lite besviken alltså. Men man ska väl vara tacksam ändå antar jag det var ju en väldigt god sak :) Fick sånt där livmoderhalscancer grejs, säkert bra men hur stor är egentligen risken/chansen att just jag får det och om jag det är menat så är dessa sprutor inte helt säkra än i alla fall! men men god tanke mkt snällt!  Nu kan man ju tycka att jag är en liten otacksamsnorunge men då får man helt enkelt tycka det ! Det gör inte mig så mkt :)

Aja blev i alla fall mkt överraskad och impad av henkes julklappar, han hade köpt de rosa täckbyxorna som jag tyckte va så snygga och har gått och sucktat efter på stan, fick en one tree hill box och dataväska också, mkt snäll min älskling <3
Fick massa bra saker från sara också, som alltid! Mkt roligt att öppna dina paket :)
Till hushållet fick vi tillsamman ihop en borrmaskin, matberedare, vattenkokare,en mixer lite mer glas, uppläggningsfat och små fat till. fyra spel, ett tv spel :) ja massa skoj, "fördel att vara två i ett hushåll" helt klart inte bara mina klappar som räknas henkes också :)

Var i alla fall en mkt mysig jul, saknade dock mormor och morfar lite dem hör ju lixom lite till julen:) Vi tog det rätt lugnt hemma såg kalle jag och pappa gjorde mat, mamma har huggt sig i fingret med en sax opererad den 23! mkt synd om denna gipsade kvinna:) haha. Vi åt i alla fall och sedan for jag och frida till henkes familj, träffade tomten där, hem till klockis öppnade lite klappar, sedan såg jag och mamma tomten är far till alla barnen! mkt rolig film alltså :)

Henke kom förbi vi öppnade några gemensamma paket. sedan började klockan dra iväg och vi drog oss hem till oss igen!   Vår julgran, mkt fint alltså :)

Dåligt kort,(henke fotograf) men ni ser ju vilka stora paket jag fick :)

dålig bloggkänsla

ha verkligen tappat det här med att blogga, vissa dagar sitter jag inte ens vid datorn och läser andras bloggar, vad har egentligen hänt? Känner att det är dags att ändra på detta för visst är det roligt att skriva några rader varje dag! eller i alla fall fem dagar av sju! Dock blir jag lite ledsen på ögat då det inte funkar för mig att lägga upp bilder för datorn bara hänger sig och allt blir ju mkt roligare med lite bilder!  Jag ska försöka bättra mig.

förstår er saknad

Men vad ska jag säga, att blogga har förtillfället inte varit min prio ett, känner att jag tappat suget lixom.! men vem vet det kanskekommer tillbaka! Känns som att sitta vid datorn överhuvudtaget har tappat sin charm just nu, om det stavas så, iofs min blogg jag stavara och skriver som jag vill! Känner mig riktigt trött i dag, vilket kan kännas lite jobbigt tycker jag nog. Ska väl dra mig mot sängen, dock känns det fel att inte ha slagit i en enda
Östersund helgen!
Henke hem på torsdag, weei! hemma i drya två veckor de ni!
Några julklappar kvar att köpa!
Jobba lite!
städa lite kanske?
sova och bara ta det lugnt om det hinns med!

Nu blir det nog sängen alltså!

1December

Idag är det första dagen på den sista månaden år 2008. trevligt!

Jag började vid tio i dag, var planeringsdag på dagis så jag satt och gjorde lite pappers jobb åt annika istället. Sorterade kort åt carro, dagen rullade på helt enkelt. Kom hem vid fem igen!
Väl hemma lagade jag mat, diskade, bytte lampa i köket, torkade av fläckten i köket, städade toan, torkade av fönsterbrädan i vardagsrummet ja super mkt, plockade klart i sovrummet också. Sedan kom annika och gobbe och vi tog en härlig prommenad här i området, sedan bjöd jag på lite te och choklad!

Pratade men älskling i telefon och nu är det city akuten på tv. En alldeles bra dag i dag! känns som att jag hunnit med massa.

Åter till tv,n!

RSS 2.0