Lördag

I veckan har vi gjort massvis med saker känns det som. Det har varit en bra vecka trots att jag haft halsont och hosta, och en delryggproblem. Men det är inget som har förstört veckan direkt!

Har haft min första praktikvecka för denna termin, det har gått super bra. Roligt att vara tillbaka, roliga lärare att jobba med, även elever såklart!

Har varit på tjejkväll, trevligt trevligt.
Varit på bio med älsk.
Hälsat på på Klockis.
Hälsat på gamlingarna.
Hälsat på på Hemmanet.
Varit på stan med älsk och matilda.
Städat lite.
Kollat på skidor.
Säkert något mer också..:)

Dagen ska jag nu ta tag i ordentligt, hoppa in i duschen, fika lite när henke kommer hem, ut på birsta en kort sväng om vi hinner sen på kalas till Nina som har blivit 25 :) Grattis Grattis, lite efter!
Känns som en härlig eftermiddag.

Fm har jag och Sigge spenderat i soffan framför dator och skidor, och Sigge har åkt skidor i magen han med tror jag för magen har knappast varit stilla en stund.
Duscha var det nnu ja...

Hejsvejs!

Ha en bra dag:)

Nu drar vi

Då är det bara pissa och gå och sätta sig i bilen. Hoppas på en härlig helg i storstan! Hejsvejs!


Fullt upp snart.

Japp i morgon har vi innevecka, hör och häpna dags att gå i skolan och göra något vettigt, KANSKE! ;) På torsdag beger vi oss till sthlm om allt är som det ska! Blir där till söndag! Sen är det två veckor praktik på schemat, en vecka sportlov och ytterligare en vecka praktik. Blir kanon det! :) MEn som sagt man lär ju vara helt slut innan det är klart men det är bara bita ihop och ha roligt under tiden! :)

Kvällen här hemma har bjudit på plankstek och cola, lite skidskytte och nu snart är det dags att mysa ner sig i soffan och se på en film men älsk! Bra avslut på veckan helt enkelt!

Pusshejs

Så här såg magen ut 27+5


Dvs förra helgen!

Min omtänksamma älskringde nyss och tyckte jag skulle ta bussen istället för bilen då den hade varit jätte insnöad i morse när han gick till jobbet. Men jag hade ju faktiskt tänkt ta bussen, tur vi tänker så lika ibland;) Idag är dagen eftersnöstormen, en dag som bjuder på härliga minusgrader och Solsken!

Torsdag

Hej hopp!

Denna vecka har gått väldigt fort, och i morgon är det redan fredag. har jobbat en dag och en em. Varit och simmat, kollat på hockey, hälsat på hos grannarna, varit hos marcus och ida,  ja och sovit och varit hos bm, och lite annat så klart.

Imorgon ska jag fika med oskar vid ett sen bjuder kvällen på Håkan på stads med älsk! Känns som en bra fredag, hoppas det känns så i morgon med! haha!


Nej just nu sitter jag ensammen hemma, henke spelar tvspel hos pipan. Så har halv åtta hos mig på tvn och kollar lite halvt! Har inte någon ork att göra så mkt annat direkt.

Orkar inte skriva något mer, vet som inte vad jag ska skriva, vad vill man egentligen dela med sig av och vad vill man hålla för sig själv.. jobbigt alltså!

Hejsvejs


Måndag v6

Ja det är det här med tiden. jag kan inte riktigt fatta att det är mitten på februari snart.. men men så är det!
Sen har vi nästa problem det här med att prioritera rätt.. Jag undrar just om det är det jag göra just nu...
Jag har ju trots allt sökt reda på och skrivit ut gamla tentor, och kollat lite i böckerna så då behövs det väl en paus på stan nu ? ;) Ja men jag prioriterar nog rätt ändå, man vill ju inte slita ut sig med plugg ;) haha!

Annars då, jo det är väl bara bra här! Jag får ont i vänster sida (svanken typ) varje dag, men bara man går lagom fort går det bra. Inget som man måste klaga över direkt. Magen växer och sigge sparkar på i magen! 
I morgon blir det till att jobba lite så det vore bra om jag hinner plugga lite i kväll men man behöver inte känna stress införplugget. det ordnar sig alltid! Känner mest att jag måste plugga för Henkes skull som jobbar hela veckan så jag kan uppdatera honom :) Team work utan dess like, ja om jag börjar plugga ordentligt alltså ;)

Nej nu ska jag plocka lite mer här hemma sen blir det stan en sväng med Sara.

Kramkram

Fredag

Har jobbat två dagar i rad nu en em och en heldag. Henke jobbar även idag han så idag har jag syster hemma som sällis. Vi ska snart steka pannkakor till lunch sen får vi se om vi hittar på något roligt.

Just nu sitter frida med fötterna i fotmassagestolen och vi ser på trean. Känns som att det ljusnar lite ute också trots de gråa molnen.. :)

Annars har jag inte så mkt att säga. Var och simmade helt ensammen i onsdags mkt duktigt av mig må jag ju tycka:)

Nej pannkaka var det och rycka upp sig..


Sigge

Vi är nu i v.28 (27+1) tiden bara springer iväg. Vår lille bebis börjar bli stor, eller ja normalt väger en bebis ca 1000g just nu och är ca 35 cm, fötterna är ungefär 5 cm. Det sparkas på flera gånger under dagarna oftast så fort jag sätter mig och tar det lugnt så är det någon annan som är full med energi...
 68,2% av graviditeten är avklarad och ja som ni ser är det 89 dagar kvar till beräknad födsel. + - 2 veckor hoppas + några dagar i alla fall :) Det är exakt tre månader kvar i dag kan man säga 1 feb-1 maj :)
Vi är som sagt var inne i den sista trimestern och det börjar ju närma sig med stormsteg.

Vi längtar efter dig lille Sigge!

Tisdag!

Hej hopp!

Vi klarade av helgen, det gick mkt bra och vi hann med alla saker vi skulle göra. Barnvagn och bilstol är beställt, mkt bra alltså :)
Kalasat med sara, klaart !
Varit på familjefest, klart!
Hjälpt viktor och packat, klart!
Och igår var det körning av folk till tåget, tvättning, klippning av viktor, vinka av viktor, tvättat bilen och varit med henke:)


Men igår kväll hände det sjukaste, jag fick mail av min lärare sóm jag hade över jul. Pulsen stiger för jag känner att jag verkligen inte orkar göra om tentan nästa fredag. Men jag vet ju att chansen är rätt stor då jag inte alls tyckte att tentan gick bra, bara hoppas jag lyckades med skrivuppgiften i alla fall så jag inte behöver göra den också.... Jag öppnar dokumentet och får en chock. Jag fick A på Dramatik analysen och C på tentan, dvs B i kursen. Jag fattar fortfarande inte hur det gick till men nu kan jag lämna det och gå vidare, otroligt skönt.:)

Nej nu ska jag snabba mig :) Hejsvejs

RSS 2.0