Projekt riva hallen

Igår började vi riva tapet och idag har vi fullgjort det jobbet, så nu ska det slipas och spacklas för att sedan slipas igen.
Vi har köpt alla saker som vi behöver nu tror vi så vi hoppas på det, ja förutom lister då för de kommer vi behöva nya sen, och nya lampknappar men allt till underarbetet och till överarbetet är nog inköpt bara stylingen kvar sen...

Vi har hunnit pluggat på fm också.
Jag har lixom fastnat på en grej som jag inte får in så ska klura lite på det i helgen.

Sen har vi ju en fråga som vi verkligen inte kan, men som sagt vi satsar på Fx på denna så blir det nog bra sen! Dvs man får kompletera en del, men huvudsaken man klarar den stora delen och två av de små så är det bara en grej kvar sen att fixa den 18 dec! Tror nästan alla kommer få Fx på denna tenta låter så när man pratar med folk alla sattsar på den stora delen och kollar knappt på det andra :)

Nu håller vi på att laga mat det blir lax i dag och potatis, sen ska jag ner på stan och träffa sanna! Mycket mysigt!

Vi har hyrt två filmer här hemma så en av dem blir det nog till att se nu i kväll med cola och ostkrokar till!


Allt för mig just nu, måste hjälpa till med maten det är ju jag som har bråttom :)

Annars

känns det som att vi kan allt inför tentan relativt bra ändå, vi har lite små saker som  måste nötas in, så det är bara fortsätta läsa på i morgon, nu ska jag se andra aveny och sen lyxfällan! puss hejs

Henke blir lite ledsen över att han inte fått någon kommentar på sitt inlägg ;)

Nu händer det grejer här

Typiskt inte plugga hitta på andra projekt att göra... men detta blir nog bra! haha!

Precis vad vi har tid och pengar till just nu haha! Jaja plötsligt händer det kanske blir triss lott i morgon !

En helt vanlig onsdagkväll..

"Skriv nu!" hör man från soffhörnet och Lina är igång och domderar som vanligt..
Själv så sitter hon klistrad framför TV:n det är ju trots allt Greys som rullar.

Vi började dagen med att kliva upp och äta frukost, för att sedan ägna oss tilll studierna ett tag som förövrigt verkar gå ganska så bra. Vi slutade plugga runt elva för at åka iväg och träna.
Jag ägnade mig mest tid med att svälla upp mina enorma muskler medan Lina tog ett varv på löpbandet. På vägen hem sedan så stannade vi till på Bageterian och köpte med oss en baugette och en sallad. Det smakade mycket bra eftersom Lina lämnade halva sin sallad kvar. Så jag hann med att bli mycket mätt.

Efter lunchen fortsatt det med Lina mera plugg, men eftermiddagen gick inte pluggandet lika bra. Efter ett tag så somnade Lina bredvid mig när jag försökte läsa för hon så att hon skulle förstå. Mycket gulligt och sött.

Efter det att hon vaknat så bestämde vi oss för att vi kanske skulle äta någon middag också så Lina tog med sig Sara och åkte och handlade lite medan jag blev kvar hemma och diskade och skalade potatis. När hon väl kommer hem så har hon inhandlat det hon ska, plus en dricka och en stor godispåse. Ibland känner hon nog mig lite för bra alltså.

Nu finns det väl inte så mycket mer att skriva, jag får tackat Lina kanske för att jag fick skriva lite. Mycket trevlit alltså. Men nu har jag inget mer.

PEACE OUT!

Ny dag nya möjligheter

Ja nu är det tisdag även denna dag unik kommer aldrig tillbaka hur vi än gör. Så hur ser planen ut.

*Vaknade
*Åt fil framför tv, henke åkte till härnösand
*Skrev ut lite papper
*klippte en massa, nu har vi ett plugg spel :D
*Läst igenom vad som ska kunnas
*samma som igår, Konstigt
*Läst igenom våra sammanfattningar

*Fika med Sanna nu
*Hem plugga lära mig begreppen är dagens mål
*Studiegruppen
*Middag med älskling
*Plugg som komp för fm fikat.
*Dejt med Sara
*Mys i soffan
*SOVA


Har tackat nej till jobb också, det är konstigt men jag skulle om jag ville kunna jobba varje dag och jag har inget jobb:D hahah förstår inte alla som säger att det är svårt att få jobb! Jag har tre och pluggar :P

Massa nytt

Som sagt, pappa ringde och vi fick uppdraget att besikta bilen, kul kul! åkte ner till honom och vad ser han att en lampa är sönder, och han säger åt mig att fixa det så det inte blir en tvåa suck!
hur ska jag göra tänkte jag! Dvs, jag sa åt henke att ringa pontus och pontus fick hjälpa oss och han var ju super duper duktig så vi fixa det, eller ja pontus och vi kollade på :D haha! TAck TAck!

Sen har jag och henke varit och tränat! Ja de ni, vi har skaffat ett träningskort nu, ett helt år, så nu är det bara att köra ingen återvändo! Träffade Kusin vitamin som också var där! Annars var det väl inget märkvärdigt luktade svett och så, men det var faktiskt ganska kul så nu kör vi på detta! :D

Det var nog alla nya och knepiga saker som hänt i dag !

Tack hej nu blir det tv!Super Woman

Måndag

Idag börjar en ny vecka, vecka 44 2009. Veckan innan vår andra tenta och dagen då vi skulle få resultatet på den förra. Som vi väntat och väntat in och ut på den där dumma studentportalen som för den delen heller inte fungerar särskillt bra! man kan säga att den är kass helt enkelt!

Hur som haver så hade hoppet om ett resultat på tentan denna dag dött, men när vi kom hem här vid sju tiden tänkte jag göra ett sista försök, resultaten hade kommit. Nu var det bara att klicka upp dokumentet och minnas vilket nummer man hade... Jag hade 175 långt ner på listan alltså, bläddrade snabbt ner och ser att jag klarat tentan, OTROLIGT SKÖNT! nu till henkes tenta har han också klartat den... hoppas! Men vad har han för nr ju han hade 156 kom vi fram till, och även han hade klarat tentan, OTROLIGT SKÖNT IGEN! Som sagt var, vi fixade det och nu känns det lite roligt att plugga, dock ytterst lite men ändå! Vi har en så länge ingen tenta som vi måste göra om och bara det är ju skit bra!


Duktiga duktiga oss!

För övrigt, jag fick ett halvt poäng mer än henke, helt klart värt att nämna! :D

Snart är det jul !

För övrigt är det snart jul nu! exakt 2 månader och juldagskvällen börjar nå sitt slut :P
Kanske börjar bli dags att fundera ut vad ni ska köpa till mig ? ;)

Lista kommer när jag funderat ut vad jag vill ha!

Lördag

Ja vaknade i dag med, helt otroligt! Sen låg jag kvar i sängen och drog mig över en timme mkt skönt vill jag lova. Sen efter det blev det frukost. For ner på staden med svärmor och köpte paket till henkes kusin sen blev det en fika. För man kan ju inte gå på stan utan att fika det är som att bryta mot ett budord eller liknande ;)

sen blev det till att utföra britts plan haha! hon är för rolig hon!

Sen åt vi mat hos mor och far! mkt gott, nu har jag kört sara på fest, dock fick jag vända och hämta henne igen för hon glömde alkoholen, haha! detta kan bara sluta illa! men nu är hon på fest i alla fall!

Henke är hos pontus och jag sitter här hemma med katten!

En helt okej lördag alltså !
:D

Lördag

Ja vaknade i dag med, helt otroligt! Sen låg jag kvar i sängen och drog mig över en timme mkt skönt vill jag lova. Sen efter det blev det frukost. For ner på staden med svärmor och köpte paket till henkes kusin sen blev det en fika. För man kan ju inte gå på stan utan att fika det är som att bryta mot ett budord eller liknande ;)

sen blev det till att utföra britts plan haha! hon är för rolig hon!

Sen åt vi mat hos mor och far! mkt gott, nu har jag kört sara på fest, dock fick jag vända och hämta henne igen för hon glömde alkoholen, haha! detta kan bara sluta illa! men nu är hon på fest i alla fall!

Henke är hos pontus och jag sitter här hemma med katten!

En helt okej lördag alltså !
:D

kanske inte är så mkt bättre själv:D


min vackra man lite mindre vacker...


Fredag

Dagen började rätt tidigt dvs vid fem då katten var i full gång med rackartyg, vi skulle ändå upp sex så det var ingen ide att somna om så låg och halv sov där en timme. Sen har vi arbetat och arbetat i dag, helt okej dag. däremot lite väl lite studerande, men man måste ju prioriter haha eller nått... :P

Sen har vi varit och solat och nu precis ätit middag, kykling varm vitlöksås och kroketter. helt okej blev det ju! Dock är jag less på mat, inte sugen på något direkt, men tur jag är en så bra kock så min mat alltid går ner ändå :P

Nu sitter vi och väntar på mr p och miss c som ska komma över. Vet inte vad vi ska göra direkt men det visar sig troligast inom snar framtid :)

Annars rullar livet på. räkningarna betalad även denna månad och vi har pengar kvar. Trots att vi är bra på att unna oss saker :) Vi lever ett hårt liv som fattiga studenter helt enkelt, jag vill dock inte se nästa månads räkningshög den blir stor, men som sagt vad vore livet om man inte unnade sig lite extra :D

torsdag

idag har vi gjort färdigt den lilla uppsatsen som vi hade, var bara drygt med källorna. Men nu är det över, har köpt kuvert och frimärke så nu är det bara att skicka iväg det på posten i morgon.

Har även läst lite gran och kollat igenom lite tentor, hoppas något fastnat i alla fall!

Var ner på stan en sväng nu på em, kollade runt lite inte något inköp direkt.
Bokade en klipptid fredagen den 13 så vi hoppas att det är en bra dag för klipp och utväxtfärgning... :)

Annars har väl inte dagen erbjudit så mkt, Katten är här så den stör mig en massa men just nu ligger den här brevid och sover, så just nu är den super go och söt :)

Höst

Tisdag

Idag var dagen då vi skulle plugga super mkt, ja det gick väl sådär jag förstår inte hur dagarna bara kan gå. men det känns ändå rätt bra! Imorgon tar vi nya tag, det är mkt läsa läsa och i morgon ska jag skriva annars hinner jag inte med mig denna vecka. en uppgift ska vara inne eller postad under fredagen så man har väl till strax innan åtta på sig så man hinner ner med det till posten, om man vill vara ute i sista stunden alltså :P

Gobbe har varit här i dag, så vi var ute på en prommenad vid elva tiden, kallt soligt och frostigt mkt mysigt synd vi inte hade med en kamera hade kunna blivit fina bilder!

Inte nog med det så har vi fikat och ätit middag också tillagat middagen också faktiskt, blev baconsås och pasta dagen till ära mkt länge sedan vi åt det, har nog inte ätit det sen i våras, konstigt det där hur man byter maträtter sen gör man det super ofta sen bara försvinner det och någon annan läggs till i listan över den mat som alltid äts.

Har precis nu kommit hem från jobbet, ja ni hör ju jag har ett tuft liv som studerande :) haha måste ju jobba också, eller något.. Faktiskt riktigt roligt att jobba har inte varit där på två månader så var himla skojj att vara tillbaka igen gamlingarna var goa och glada kvällen till ära.

Nej nu har jag babblat klart om en massa strunt, nu är det mys i soffan. jag med datorn i knät och henke med fotboll på tv:n otroligt kärleksfullt förhållande:)

allt blir tokigt

men nu har vi gjort en kompromiss så det här får duga. nu är det bara att vänta...

två mms

Fick två ljud mms fick jag förut i dag från Nina, dock var det inget ljud heller, mkt konstigt tyckte jag, så skickade och frågade vad det var, hon bara vadå? Vi kom fram till att det måste ha varit Liam som hade skickat. Synd att han inte fixade ljudet ordentlig :) annars hade det varit ännu skojjigare :)

Tack för mms Liam nästa gång kan du ju skicka ett kort eller ett ljud ;)

lördag

Idag började vi dagen med frukost, dvs henke fick åka och köpa bröd på Eclair. Otroligt gott var det vill jag lova, sen åkte vi och bytte bilar. Sen åkte vi ut till birsta, träffade på mamma pappa och frida som storhandlade på ikea, sen blev det fika ;) Éfter det gick vi runt lite på birsta, lagomt ansträngande.

Åkte på barnenshus köpte paket till Noel.

Sen nu sitter vi här ute i njurunda och väntar på maten, blir porterstek och klyftpotatis och ytterst god sås hoppas jag ;)


Efter middagen blir det film med sara chips och dipps också :)


nsk

Nu har jag varit på nsk, kollat på lillebror när han dömde match! ganska kul faktiskt,
han var väl rätt duktig må jag tycke med tanke på att det var första matchen.


pluggdag

idag har det varit en plugg dag, har väl inte fått så mkt gjort då jag var super trött i morse och har ont i magen. men jag lyckades ta mig upp och fick fika av älskling, sen har jag faktiskt fått en bra teknink på läsningen tror jag. super bra dock att moster redan läst boken och de finns lite understruket och lite postit i boken, verkligen till stor hjälp :)

Sen har jag märkt att vi har stor fördel av att vara två som läser samma sak, för man kan prata och diskutera kring saker vilket är super bra när man ska lära sig :) sen har vi dock lite problem att man blir störd av att den andra är hemma men det går att lösa med en promenad.

idag var ju gobbe här så vi tog en timmes promenad bjöd även med pontus sen fick han följa med på lunch också! allt för att slippa plugga kanske :P

nej nu ska det vara full fokus på tvn. Greys är i full gång!

tack tack!

Tack så mkt för den fina designen nina :) tur att jag har dig som kan fixa och trixa...

long time ago


Henke ser cpad ut men som sagt man kan inte lyckas med allt :)


på lördag har vi varit tillsammans i 7år, man kan ju tycka att jag borde få någonting i alla fall :)
en blomma kanske=) Erika fick ju en mjukisdress bara för att hon var hon av tommy, så en blommaborde jag väl kunna få eller vad tycker ni ?

helt sjukt länge är det i allafall!

Älskar dig henkeponken om du mot förmodan skulle läsa detta :D

bara för att..

erika och tommy har kommit på att man kan uppdatera bloggen flera gånger om dagen så betyder inte det att jag orkar och hinner göra det just nu. Efter en hektisk förra vecka fortsätter jag med en lika hektisk vecka denna kör dryga 30 h jobb och sen heltids plugg på detta, blir kanon eller något :) men men ! man lever bara en gång och den som lever får se vart mina pengar hamnar.

DAgis idag i morgon och fredag mammas jobb torsdag. plugg onsdag tar in en veckas studier då :P haha

allt ordnar sig nog, nej nu ska jag faktiskt dra igång med lite sociokulturellt perspektiv .

Blir snart ica för att hämta en skolbok också...

pusshejs


veckan

Ja det är en tung vecka denna vecka, har avverkat en tenta, och 5 föreläsningar hitills och två seminarium. 4 föreläsningar kvar denna vecka.
det är väl inte så där super kul, men en del skratt har det väl blivit under veckan mest pågrund av trötthet skulle jag nog tro men ändå :)

Har hunnit med en fika med sanna också och en städning på dagis!

Just nu greys på tvn mkt bra!

Lördag

Åkte först på staden med mamma frida och mona!Dem shoppade skor kan man säga, sen lite annat också själv fick jag bara med mig en kjol hem. mötte nina med hennes två små trötta, och mm var ju också med och stod för bullköp! Sen blev det hem och då la jag mig faktiskt i soffan och slog på en film. den var helt okej lagom asnträngande kändes det.
Henke kom hem med andan i halsen efter sin springtur, lite sur var han nog allt.

Senare kom erika och tommy, jag och erika åkte och handlade till en tre rättersmiddag, haha av mkt hög klass.
killarna var hemma och diskade. sen tillagade vi maten, helt okej måltid må jag nog tycka. sen åkte vi och bowlade henke vann storartat ingen av oss andra hade en chans men jag kom tvåa så det var ju bra i alla fall :D

Väl hemma åt vi efterrätten och spelade kort, jag behöver ju  inte ens berätta hur det gick för det förstår ni väl ... ;)

Okej jag berättar, jag låg sist, erika tommy och henke hade köpstop. Jag fick triss efter första bytet, sen när jag tog mitt öppna kort så fick jag som av en händelse ett ess till :d dvs fyrtal och de andra var nere på noll igen och jag kunde lätt ta en seger.

Andra omgången vann jag trots att jag var först in till köpstop men vad händer ju jag lyckas ju självklart få en kåk ändå och vinner storartat igen :D

Sen åkte dem hem, konstigt det där.... Men vi hade en trevlig kväll i alla fall! alltid roligt att ha er på besök.


RSS 2.0