Vi var inte klar ännu.

Det var ju tydligt att vi inte vandrat tillräckligt långt ner ännu. Lova fick magsjuka igår kväll. Hör hur hon ropar Mamma, Mamma från sängen och henke springer in och hon står och spyr lillgumman. Det blev ett himla stå hej och tre gånger fick lilltösen duscha igår kväll. Sista spyningen var magen tom och hon bara hulkade stackarn. Jag och Lova sov på madrass ute i vardagsrummet och pappan sov själv i sovrummet i hopp om att inte bli smittad då han ska till sthlm i morgon. Än så länge är det bra med både mig och henke vi hoppas att det fortsätter så. Lova har både ätit frukost och lunch idag och varken spytt eller skitit så det känns som att stormen är över och vi väntar på att tiden ska gå bara :) 
 
I natt vid tre satt sig lova upp frågade efter pappa och mat. Jag lyckades avstyra båda kraven och vi somnade gott om sen igen!

Livet

blir inte alltid som man tänkt sig. Vi har fortsatt på banan med motgångar men jag tycker nog att det borde vara nog nu. Nu borde det vara påväg mot ljusare tider igen, det är i alla fall lite snö på backen idag så lite ljusare är det ju redan. 
 
Nu är det snart december också, en månad med traditioner, stress och mys. (och super mkt plugg varje år). 
Pga av livet så har plugget legat på hyllan sen förra veckan, och nu är det dags för mig att ta mig ner för berget, så jag kan vara ledig med gott samvete till veckan.
 
Livar upp med en härlig bild på Lova

En helt vanlig tisdag i mitt liv. TYP!

 
Efter att ha arbetat förra tisdagen kommer jag hem till ljus på bordet en stor och fin bukett med blommor. Planksteken stod i ugnen. Det uppskattades verkligen att få komma hem och känna sig uppskattad och känna kärkeken från sina två stora kärlekar Lova och min Man. Kvällen avslutades med en dejt med Nina och Lina på bion. Min tisdag var helt klart lyckad och jag skulle kunna komma hem fler dagar till allt detta!
Som jag tidigare skrivit. Guldkorn i vardagen behövs och förgyller livet.  

Stockholm

En tredagars välbehövlig semester i storstan med svärmor. Vi hann med både det ena och det andra. Vi tog det lugnt och kände ingen stress, vi gick otroligt mycket så benen värkte när vi kom till hotellet på kvällarna. Lite shopping lyckades vi med. God mat och dryck intogs och en upplevelse på Göta Lejon, dejt med Ola Salo. Vi hade det bra helt enkelt. Det behövs små guldkorn i vardagen för att orka med detta mörker! :)

Tisdag

Igår planerade jag lite och kollade igenom vad som ska göras i skolan. Idag då. Det borde vara dags att ta tag i berget och jobba sig neråt. Problemet är att jag som hittar lite av varje annat att göra istället för att sätta mig ner och börja skriva på mina uppgifter. Igår fick jag ett gott besked från skolan när jag loggade in på skolmailen. Förra kursen är nu avklarad och jag som hade känslan av att jag nog klarar den men inte så mycket mer, är otroligt nöjd med mitt B på kursen. Jag har återigen visat för mig själv att jag har en ganska hög lägsta nivå vad gäller vissa typer av uppgifter. Det känns skönt och en sten släppte från mina axlar. 
 
Just nu håller jag på att tvättar för fullt. I eftermiddag ska jag och Lova ner på stan och ha fikamys med Sara! :) Innan dess ska jag hinna börja skriva lite på mitt Paper som jag tänker mig vara klar med i slutet på nästa vecka senast! Det borde ju inte vara några problem om jag bara sätter mig ner och skriver. Men som alla vet är det ju fruktansvärt svårt att komma igång och börja skriva ;) Speciellt när jag efter denna uppgift har en B-uppsats att skriva också så berget känns kanske högt just nu och vägen ner för backen rätt lång. Men jag har ju gjort det förut och jag kommer göra det igen. Det är ju bara att bita i. 
 
Nä nu ska jag försöka ta tag i detta!
 
Ha en härlig dag!
 
Kramar
Gårdagens Stora tjej som gick hem från dagis!

Julen 2012 - LOVA

Lova har några önskningar till Tomten! Eller tips i alla fall! :)
 
Vad gäller kläder tror hennes mamma att strl 92 är en bra idé, är det dubbel strl så är 86/92 bra:)
 
Duplo
 
Ett kök med tillbehör
 
En potta
 
Leksaker 
 
Böcker (några tips nedan)
 


 
 
Lova blir glad för vad som  än finns innanför snören och papper tror jag :) Men här får ni alla fall några tips på vad som "saknas" just nu :) 

Livet

Det har varit mycket nu. Många sjukdomar hit och dit för släkt och vänner. Sjukhusbesök och ovisshet. Livet har verkligen visat sig från alla sina sidor. Men det gör å andra sidan att man får sina tankeställare och kan ta till vara på det man har lite extra och leva i nuet. Det gäller att njuta av de glädjeämnen som finns och hålla hårt i det som ger en energi och glädje. 
 
Vi har massa roligt att se fram emot nu resten av månaden men det kommer vara fullt upp:) denna vecka är nog min vecka. Tre dagar i sthlm med Svärmor och en helkväll med OLA kan vi begära mer egentligen?
Nästa vecka är det familjevecka och en tripp till Dalarna för 50 års firande.
Helgen efter det är det Henkes vecka och hans tur att dra till storstan och roa sig. Vilket betyder Mamma och Lova mys här på hemmaplan! Vi har fullt upp helt enkelt men vi ser fram emot alla roliga saker som vi har framför oss såklart! Snart kommer också julen hit och det är ju en så mysig tid så vem längtar inte dit.
Med kärlek i livet klarar man allt<3

Mycket sjukdom

Under de senaste tre veckorna har vi fått känna på livet som dagisföräldrar.  Dvs Lova har under de senaste tre veckorna varit på dagis 6 av 15 dagar. Sen har det varit feber förkylning och magsjuka. Det är ju verkligen tur i oturen att vi lever det liv vi gör just nu och att vi ändå rätt enkelt kan anpassa oss efter Lovas behov utan att någon annan än oss själva blir påverkad. Dvs att vår egna studietid blir lite väl liten. DEt har vart betyligt mer jobbigt och krångligt om vi hade arbetat båda två. Men nu är hon frisk i alla fall och vi får väl se hur länge det varar:)
 
Ungefär såhär tokig är hon nästan varje dag :) Med eller utan sjukdom!

RSS 2.0