ännu en gång har han gjort det.

Aron min bror!

Tydligen har jag och henke nu officiellt blivit ett par iallafall på facebook. Suck.

Jenny skriver då en kommentar till detta:
Kan bli lite problem.... Aron hävdar att han vill gifta sig med mamma. Jag frågade vem pappa då skulle vara gift med, jo Lina, sa Aron. Men han tyckte nog lite synd om Henke, för sen sa han att Henke också kunde få vara med:-))Tänk vad roligt om man kunde läsa barns tankar..

suck

hur svårt kan det vara att bestämma sig? Jag blir så trött,
varför är det alltid på detta vis?
Sjukt störande, vi får se hur det blir!

Just nu

har jag precis kollat igenom alla kort från resan, och har nu beställt kort och en förstoring blev bara 109 kr totalt med frakt och allt. helt okej tycker jag nog!

Ska sätta mig och plugga lite till nu tror jag och sen blir det soffan för resten av kvällen kanske ska slå in ett paket också ska ju på kalas i morgon! :) (trots att det ej var obligatoriskt med paket)

Annars har vi det bra här borta på Kuben! Gobbe har åkt hem för denna gång!
Henke har diskat och vi har ätit middag! kottlett och svampstuvning. gott! Minimorötterna är inte att förglömma!

Ja nu har jag skrivit massa strunt och ingenting!

Hejsvejs

Hej!

Sådär ja. Tur jag fick tag på Fanny annars hade jag stått där på skolan helt bortkommen och undrat vart dem var! Dvs hemma och sjuka men de visst ju inte jag! Så nu sitter jag här hemma kollar runt lite på datorn ska läsa igenom lite plugg och så sen bär det av till frissan. ska färga bort min utväxt är ju tanken. kanske jag kan få några slingor i håret också vem vet, vi får se helt enkelt när jag kommer fram!

Henke mår bättre idag så det var helt klart matförgiftning! Men han är ändå hemma från praktiken för att vila upp sig och så, man vill ju inte riskera att smitta eleverna lixom!

Gobbe är här han med, mkt trevligt. Speciellt för henke som får gå ut med honom i dem -18 som vi har här i staden! Mysigt!
Solen skiner i alla fall så det är ju härligt, då borde det stiga lite på termometern också, hoppas vi!

Nej nu ska jag plugga lite innan jag åker ner på staden och gör slut på månadens sista pengar, suck februari har helt klart varit en dyr månad :)

Pusshejs

helgen


Helgen har i det stora hela vart bra men har tappat lite på slutet om  man säger så!
I fredags efter jobb och kom sanna och olle och hämtade mig och jag åkte dit och var med dem ett tag! Sen kom henke och hämtade mig. Väl hemma bestämde vi oss för att åka ner  på allstar och käka middag! Mkt gott!

Sen åkte vi hem till hedberg och såg på hockeyn.Killarna drack självklart öl också! Jag fick köra hampe och matilda till nolby en sväng. Vinst för sverige och silver för haag! Bra kväll ändå för svenskarna!

Lördag får sms av sanna på morgonen och de blir bestämt att de ska komma över på kvällen för os och melodifestival och Pizza till middag!
Jag och henke åkter ut till skärsätt på dagen en sväng går på prommis med henkes mamma och pappa och hunden, tills de blåser spik i ansiktet då vänder vi tillbaka till Våren, ja det kändes nästa så vid huset där solen värmde på trots de 14 miuns, men vadå ta bort minusgraderna och de hade vart vår ;)

Kvällen kommer och vi har super trevligt, sverige tar två medaljer i skidor efter ett otroligt spännande lopp vi satt här som på nålar och olle blev galen på oss och började skälla! 

Sen börjar det gå utför henke måste ha blivit matförgiftad av pizzan för vi tre spyr han ner hela hallen och mår riktigt dåligt. Sen var det bra med det men han har knappt ätit idag och är allmänt svag. Så jag har skurat i hallen och fick åka och städa på dagis åt henke eftersom han taktiskt hade sparat städningen till idag!  Nu börjar min lilla prins må lite bättre men han blir hemma från praktiken i morgon för att skaffa sig nya krafter igen! Fruktfatet står dukat här på bordet och vi är redo för en kväll framför tv;n.

Det var väl allt från mig just nu!

Pusshejs

En paus

Nu har jag haft paus och lagt in lite bilder från resan, blev väl inte så många men det tar ju sån tid att lägga upp!
Nu måste jag fortsätta plugga. HAr för övrigt ingen ytterdörr för tillfället då vi ska få en ny, så jag ser rakt över till grannen och in i hennes lägenhet!
Tur att vi har kvar dörrarna till kök och vardagsrum helt klart!

Nej nu var det dags att plugga lite igen tror jag blir klar med detta idag faktiskt sen är det bara inpluggningen kvar innan tenta torsdagen nästa vecka, lärde mig faktiskt rätt mkt igår tror jag! Känns så! Vi hoppas väl att vi klara detta trots två veckors semester, annars är det väl bara att göra om inget mer med det! Vi sattsar på att klara skiten, sen ser vi hur det går!

Puss hejs !

Ikväll blir det träffa med sanna på stan!
Kanske ska ta mig en promenad ner nu efter lunch också och växla in de sista pengarna på forex.

ha en bra dag!

Lite bilder från Krabi 2010
Tisdag!

Ja vad ska man säga! Blommorna jag köpte till mig själv i lördags börjar ge upp här hemma, men de ser fortfarande levande ut vilket är positivt på fredag kanske de får åka ut!

Idag har jag jobbat! Massor med bus! Sen har Pernilla vart här och lånat lite böcker!
Sen har jag plockat lite och lagat mat! Vi har precis ätit! Ska snart gå på ica och köpa lite mer frukt hem och göra en liten fruktsallad var tanken! sen blir det skidor och plugg i kväll! Ska försöka svar på några till frågor i alla fall så jag har en bra start i morgon! Dvs då jag ska försöka göra klart en tenta i alla fall de borde jag ju hinna tycker jag!

Tror väl min systeryster skulle komma förbi på middag och kvällsmys i morgon.

Ja annars har väl allt börjat rulla igen!

En plan och ett mål, någonting att kämpa för!
Det kan ju inte bli sämre lixom :D Alltid värt ett försök!
Nu kör vi sen ser vi vart vi hamnar!Hemma i vardagen!

känns lite tungt att börja plugga igen men i morgon är det bara sätta igång:P
nu dags för middag :)

ha en fortsatt trevlig alla hjärtansdag :)

nu var det snart slut da

sista dagen  pa stranden blir i morgon! Vi tar nog sovmorgon, och packning pa torsdag, om mojligt en svang ner till poolen och en dusch dar innan klockan tolv da vi ska lamna rummet, sen blir det nog en timmes massage och en lunch innan vi borjar var langa resa hem! Vi ska enligt plan vara pa arlanda vid tolv torsdag kvall natt. och i sundsvall halv tolv pa fredag fm.

Vi har det som tidigare bra har borta. ska pa nagot vis bli skont att komma hem men vi kommer formodligen angra oss och langta tillbaka snart igen! Det ar skont med sol och bad vill jag lova men det ar nog dags att atervanda till verkligheten. och ta tag i framtiden, dvs skolan och plugget! Men snart ar det val sommar igen och detta ar ska val solen komma till sverige?

ja vi ses snart igen!

Nu ska vi snart bege oss ut pa shopping och middag! PUsshejs

dagen da vi nastan dog

Denna dag borjade som alla andra, vi klev upp at frukost och akte ner till stranden. Dar vantade vi in de andra i vart lilla sverige gang. jag henke. fanny och tomas och jenny och tomas! Vi skulle ta farden ut till en o har som alla sager var sa fin, ca 45 min i en longtailboat. En ganska dyr resa 2600 bath. men vi skulle ju dela alla sa det blev ju inte sa farligt anda. jag satt langst fram i baten och stekte pa vagen ut. hur skont som helst, dock fick man ju tra smak i baken. efter typ en timme akte vi in i en lagun och kollade mkt frant sen antligen fick vi aka till var strand. och fint var det ju verkligen! Fiskarna simmade runt oss jag blev naffsad pa och livradd men det var coolt alltsa sjukt mkt fiskar, finns pa kort!
an sa lange ingen skada skedd, men sen nar klockan borjade narma sig tre var det val dags for oss att fara hem. mitt ute pa havet sa gar baten sonder. japp kjedjan gar av pa nagot vis. och dar sitter vi och det ar alltid storre vagor pa em, var lilla gubbe som kor sager att det kanske tar 30 min for han att fixa. i stter dar och undra om viskulle klara av att simma den kilometer som det ar in till land om det skulle bli aktuellt inser att vi tjejer skulle fa panik da alla ar radd for fiskar. det ar ju inte varldens basta batar och det lacker ju in lite vatten speciellt nar man star still. sa en av tomasarna far borja osa ur baten. sen slar var lilla gubbe sonder sitt finger med hammaren och drar inte en min. tok bloder och alla borjar nu bli lite [ksjuka av denna guppande bat som med tur driver in mot land men at fel hall istallet for ut i havet. efter en stund kommer det en till bat som stannar och var gubbe sager att vi ska fa aka med dem. men nej sa blev det ju inte.

efter ytterligar ett litet tag kommer det en till bat och vi far slanga over vara grejer och jadu det blaste och vagorna slog batarna emot varandra, men vi kom over alla sex i den har andra baten och vi tog oss hem till stranden har i ao nang. alla lite smatt sjosjuka och vi konstaterade att stranderna fem miunter bort duger utmarkt for oss!

Annars har vi haft det kanon har borta, solar och badar och nu borjar vi fa lite farg i alla fall! Men det finns mkt kvar att bygga pa om man sager sa, och innan det lar vi val ha flagnat och blivit vit igen!

Hoppas ni har det bra hemma!

Puss och kram

Lina och henke

RSS 2.0