Måndag

 Igår måndag var en dålig dag (på dagen), jag kunde inte förmå mig att göra någonting. Jag kände att jag hade för mycket att göra och för lite ork, så istället för att börja i ena hörnet och beta mig igenom allt så satt jag i soffan och såg en film. Ibland är det bara så att det inte funkar, orken att börja med något finns helt enkelt inte där. Men men. Em blev bättre då mina två kärlekar kom hem! Vi myste på hemma tillsammans en stund sedan åkte vi ner på stan och strosade lite och åt middag på Olearys. En härlig em där energin fick tankas på. =) 
Det gäller att vända de dåliga dagarna till något bra, och de lyckades jag ju med igår!
 
Stortjejen som åt popcorn innan maten och drack vatten med sugrör.

drömmar

De senaste nätterna har jag drömt ganska mkt, helt tokiga saker och man undrar ju hur hjärnan får ihop allting.Ifår natt drömde jag att jag var på kyrkmonsskola av någon anledning och det var bara massa tok tror vi dödade någon och ja massa tok. Väl påväg hem så brinner hela klockarberget, det står i lågor. Bron över ljungan kunde man inte gå på för den var alldeles varm av elden. Det var inga brandbilar eller andra uttryckningsfordon utan berget med bostadsområdet på fick stå ibrand i godanro utan att någon gjorde något, vi kollade bara på.
 
hur det än vart så skulle vi bo allihopa på svartvik helt plötsligt, mamma pappa frida hampus jag henke lova annika masen matilda och viktor. Tur det är så stort där ;) haha! Ja sen vaknade jag och funderade på vad jag egentligen hade drömt för tok. =P 
 

Pippi lång

Här hemma är Pippi Lång just nu en favorit. Ungen växer så det knakar och ordförrådet blir bara större och större. Det är en rolig tid, men en härlig brud med humörsvängningar som en tonnåring. Tur att svängen från arg till glad kan vara så snabb. Hon är en brud med mycket vilja och ett jädra annamma. Att gå upp för trappen med en resväska efter sig, visserligen tom, är inga problem för denna brud. Just nu är det mycket klä på sig själv hemma. Läsa böcker är roligt, riva ner duplo torn en favorit, köra med bilar funkar ju alltid. Tittut och kurragömma kan få henne att skratta tills hon storknar. Hon hejjar väldigt ofta på folk nu för tiden, sen vi var och tittade på moster som spelade fotboll. Förra veckan var det hejja frida hejja frida. Den här veckan har det varit Hejja hampus hejja mampus osv. Ibland passar hon på att hejja på oss andra med som tex i morse när vi gick till dagis upp för backen här så satt hon och sa hejja mamma hejja mamma, passande nog. Snö är ingen hitt som vagnföre.
Hon är otroligt duktig på att leka och pyssla på, men tappar också lätt fokus och börjar med något nytt. Hon är väl tjej, många bollar i luften helt enkelt:) Att hjälpa till att städa är roligt och plocka ur diskmaskinen är en hitt, bäst att låta hon vara med och göra det för det lär gå över. Hon vill gärna vara med och laga maten också, tacos är en perfekt hjälpa till mat då hon kan lägga grönsakerna i sina skålar. =)
Blev visst en liten uppdatering om vår lilla stora Lova. =)

Fin blomma från mina två hjärtan

I torsdags kom Lova inspringades efter dagis med en blomma till mig. Hon och pappan hade vart och handlat på vägen hem! Den lever ännu och med lite tur och kärlek kanske den kan hållas vid liv till vi kan plantera den ute i sommar. (önsketänkande, inte troligt.)
Vi åt god lax med fetaosttäcke till middag och henke bjöd på kladdkaka till efterrätt.
Kvällen spenderade jag med Nina och Sara på bio. Mysig dag helt enkelt. =)

Skadad Fru?

Henke är på fotbollsträning och ja det är ju en viktig fotbollsmatch på tvn. Så vad gör jag. Jo som av en händelse sitter jag nu och har Real Madrid Man United matchen på tvn samtidigt som jag kollar runt på datorn... Jag måste helt klart ha blivit skadad av all fotbollstittning under åren när jag nu själv väljer att slå på fotboll när jag är ensam hemma...

Skolvecka

Den här veckan har jag varit i skolan. Mån - Ons. Idag var sista dagen och jag fick OK stämpel efter seminariet som vi hade idag. Skönt att kunna pricka av del 1 av den här terminens uppgifter. Om än det är många kvar att göra. Vårterminen brukar som ofta ha en tendens att gå ganska fort. Det här är fjärde vårterminen som jag läser på universitet. Oj vad tiden har snurrat på. Ibland kan jag undra hur utveckligen har skett har jag egentligen utvecklats. Men ja förmodligen, vissa saker känns ju precis som i början men å andra sidan kan jag ju känna att vissa saker som förut kändes tunga nu känns alldeles självklara. Fast jag tycker ju fortfarande att det är rätt drygt och trist att plugga. Det positiva är ändå den här friheten som distansstudierna ändå ger mig. Under åren har jag på något sätt lärt mig att stoppa undan pluggångesten för det mesta och kan ändå njuta av de stunder då jag tar mig ledigt. Sen har man ju alltid veckor då det är kaos på alla plan men hur vore annars livet. 
 
Det är i alla fall skönt att denna innevecka är över, det är ansträngande att fara iväg och vara sådär "duktig" och trevligt hela dagarna ;) I morgon ska jag börja ta tag i lite annat plugg dags att gå vidare för att hinna med mig. Vore skönt att kunna känna att jag har börjat på nästa del denna vecka, då jag ska vara skolledig på måndag. Dagis är stängt så är Lova frisk kanske vi ska försöka ta oss till badet, eller något. Kändes ju som en bra idé just nu undrar om jag känner lika på måndag =)
 
 

Leka på rummet!

Packa packa, köra bilen.

Njuta av Vintern

Lova drog med sig Pappan och Hedberg upp till Sidsjön för att titta på fåglarna, fika och se till så karlarna rörde lite på fläsket. Vädret visade sig från sin bästa sida, synd fotografen var på språng så det blev massa sudd ;)
 
Lite skeptisk tjej ;) 

Vart är Lova... Tittut


Måndag v 6

Hur har vi redan lyckats hamna i v 6 detta år. Jag hänger ju knappt med längre. Har här på fm kollat igen hur jag ska lägga upp plugget framöver. Det är helt klart mkt att göra. Det gäller nog att ha en plan och följa den. Har även beställt lite böcker och så. Nu ska jag ta och läsa mitt kapitel inför seminarium nästa vecka och försöka skriva ner några kloka ord om det.
 
Helgen har i alla fall varit bra. Vi sov ute i svartvik fredag till lördag och söndagen spenderade jag till viss del med susanna=) Super härligt och fint väder har Sundsvall bjudit på så man ska inte klaga. Avslutade helgen med en promenad med Cissi i de ack lite kalla kvällsvädret. Idag ligger solen lite på lut och himlen är grå men det var otroligt skönt ute.
 
Kvällen bjuder på föräldraråd på dagis. Ska bli intressant att delta och se vad de har för vettigt att säga...
 
Nu ska jag återgå till studierna!

RSS 2.0