Kärlek

 

1 år sedan💕

För ett år sedan var vi påväg upp från hotellfrukosten nere i stan. Idag ligger vi kvar i sängen har nyss vaknat och kollar ner över Sundsvall från fönstret på hotellrummet! Ett annat hotell ett annat år! Det första året som man och fru har nu passerat, det har vart både jobbiga och roligadagar precis som livet var innan vi gifte oss också! Vi fortsätter i allafall vår resa i livet och det där syskonet till lova som min mormor och morfar nämnde i sitt tal är på god väg, om tio veckor beräknas vår familj på tre bli en familj på fyra! 
 
vi tog lördagskvällen igår till att umgås med varandra och bara vara lina och Henrik, att bara kunna slöa tillsammans utan att ha någon busig lite. Tjej som  vill ha uppmärksamhet är i dagsläget inte vanligt! Vi firade med middag på stan, bio och en natt på hotell! Vilket sin tur innebär att vi nu ska gå ner och äta en god hotellfrukost 😃 Idag är tidsschemat inte alls lika pressat som i fjol men vi kommer nog få en trevlig dag idag ändå!

Norra berget

 
Torsdag förra veckan träffade vi mammaor, pappa och barn från föräldragruppen och lekte uppe på norra berget. Det var en regning morgon men när vi väl kom upp på berget var det perfekt lekparksväder, gråhimel och varmt i luften. En mysig stund helt enkelt!
 
 

Lova och Gobbe

 

Livrädd

Lova har varit livrädd för gräsklipparen och ja allt som låter högt och kan vara lite läskigt. Men helt plötsligt här om dagen var det superkul att få vara med pappa och klippa gräset. Det gäller att inte ge upp, utmana dina rädslor!  Lova har ju helt klart funnit en ny hobby ;)
 

En förmiddag på klipporna!

 
 
När två personer njuter av livet. Pappa och dotter på nya äventyr, sommarens härliga dagar <3
 

RSS 2.0