Trist

Det är ju sjukt trist att jag inte bloggar något. Men det känns som att instagram är min grej nu för tiden. linalova heter jag! :) Det händer mkt med min stora tjej. Hon blir mer och mer medveten, en större dramaqueen får man leta efter. Får hon inte som hon vill slänger hon sig på backen och fejkgrinar. Dagens grej är att hon nu kan ta sig upp i soffan utan hjälp= livsfara ;) hihi! Hon lärde sig för någon dag sedan att ta sig upp om hon höll i mig och drog sig upp men nu kan hon helt själv. :) Att gå och vara ute och busa är helt fantastiskt roligt, birsta och säga hej till alla människor är också en hit! :) Vi har med en social tjej att göra helt klart! :)
Bröllopsplanerna går framåt, det börja ordna upp sig. Väntar dock på att prästen ska ringa hoppas det blir i veckan så kan vi pricka av det också.. :) Midsommar var trevligt, fint väder och inte en droppe regn sånt gillas=)
Ev kommer det bilder här framöver men vi glömde ju såklart kameran hemma, snacka om miss.. :(

Just kommit på en sak..

Det är fem veckor kvar till jag ska gifta mig, dvs börjar bli ont om tid. Prcikat av några saker på listan idag, nu är det bara resten kvar. I morgon blir det en sväng på birsta med Erika och Lova då hoppas vi kunna pricka av några fler punkter från listan. Innan veckan är slut ska vi nog ha hunnit med en hel del! :)
Sommarvärmen lyser med sin frånvaro, men vad gör man. Vi gillar läget helt enkelt. Hittade ett par gamla jeans idag som jag helt plötsligt kunde ha, tänka sig! :) Efter 5 v med LCHF kost, lite fusk på helgerna ibland, kan jag konstatera att vågen är inte vad man ska ha fokus på som så många andra tidigare sagt. För visst har jag gått ner några kilo, men inte så mkt som jag trodde. Däremot har jag tappat cm efter cm runt midja och mage, vilket är roligt att se. :)
Fotbolls EM på tvn. Går väl totalt sämst för Sverige om vi säger så. Egetligen var det väl inte så att man väntade sig något annat men hoppet är det sista som sviker och det är ju 30 sek kvar, En boll i nättaket dock ovanför ribban.. synd.

Studenttider

Idag är det Lovisas tur att ta studenten. Solen skiner och himlen är blå precis som det ska vara när det är skolavslutning. Jag och Lova ska snart ner på stan så jag slipper stressa. Lova verkar vara en trött tjej idag så ev att det blir en lite tupplur för henne på stan. Nej nu ska vi ta och göra oss klara och sen är det dags att sticka!
Jag och lillaAron på min student!

Söndag 27 maj

Förra helgen hade mkt att bjuda på. På söndagen var det morsdag, vi hade ju sovit ute i skärsätt och vi hade en helt underbar förmiddag där ute innan pontus och cissi åkte hem igen. Vi blev kvar några timmer till då lilla lovan sov gott i vagnen och andades skogsluften.
Lova går nu väldigt mkt väldigt ofta men ska det gå fort rumphasar hon sig fram. Här är det morgonträning med Cissi:)
Vi fiskade på fm, pontus fick första fisken. (hans enda fisk också)
Skräcken jag känner på den här bilden lyser inte riktigt igenom men fy tusan vad fiskar är läskiga.
Men se den är ganska stor alla fall :D

Cissi var lite mindre rädd för fisken hon fick och kunde därför bjuda på denna fina bild.
Henke var inte så bra på att fiska så han badade istället :P
En bra morsdag var det helt klart! :)

Lina blir 23 år Grattis!

Ja men visst, jag har blivit 23 också. Grattis till mig! :) Detta verkade även vädret fira då vi hade en helt underbar helg och vecka innan. Min födelsedag firades med lite tårta på fm, sen bar det av på fotbollstittande. Efter det var det dags att fara och handla middag och bege sig ut till skärsätt för middag och vin med Pontus och Cissi. Vi hade en helt underbar kväll och helg ute i skärsätt. Vädret visade sig från sin bästa sida helt enkelt! Vissa av oss passade på att ta sig ett dopp på min dag, bildbevisen på detta tänkte jag bjuda på här nedan!
Är det inte vackert så säg :) Som ni ser var ju vädret också uppmärksammad på att jag fyllde år! Och beredd att fira mig med Solsken!
Henke lyckades knäppa ett kort på oss alla, om det är snyggt eller inte de vet jag inte men vi tog bara ett så vi får bjuda på det helt enkelt :D

Maj är lika med lekparkshäng

Ja visst har vi hunnit med en hel del häng i "tuvalies" lekpark. Lova älskar att leka med Tuvalie och Elvira, eller ja leka och leka, hänga på samma ställe och leka lite själv. :) Lova gillar att äta sand och grus gräs går också bra, i brist på annat kan en och annan pinne också smaka gott. Lite skit rensar magen har jag hört, men flera nävar med sand kan inte vara bra för matsmältningen alltså. Tur Lova har blivit superduktig att dricka ur vattenflaska så hon kan skölja ur munnen lite ibland.
Som sagt har vi haft många härliga dagar i parken. Mammorna har hunnit med några promenader också med sovande barn. Lova och jag har flera gånger i maj varit på "lovas dagis" och hämtat tuvalie och kollat på alla barnen! Lova kommer nog trivas bra där uppe :)
Jag kan ju stå själv nu:) Titta!
Elvira min vän.
Tuvalie visar hur man blåser såpbubblor.
Hurrni titta, jag kan ju både stå gå och klappa händerna samtidigt, verkar lite lurt som att kvinnligheten lyser igenom. Jag kan göra flera saker samtidigt ;)

2 veckor och 4 dagar senare

Oj vad tiden springer iväg. Det här med att blogga på våren och sommaren är lite sådär. Det finns så mkt annat att göra och dagarna har inte tid över för bloggen. Samtidigt är det så himla tråkigt att inte ha något att gå tillbaka och kolla på och se vad vi har gjort när minnet sviker. Jag ska se om jag kan få upp lite uppdateringar nu här innan det är läggdags! :)
Liam och Noel var på kalas hos Lova. Noel gillade Lovas grejer Lova gillade Noel. :)

RSS 2.0