eftersom henke alltid klagar

på att jag alltid tar hans mjukisbyxor så har jag idag införskaffat mig ett par egna.
Ni kan aldrig gissa vilken butik jag hitta mina mjukisar på :) HM så klart, jag har lyckats handa mkt där nu på slutet. Men vad ska man göra pengarna ska ju rulla och en thailands resa verkar ändå så avlägsen! ;)
Så här har ni mina nya favvobyxor :)


Bild lånad från hm.se

Söndagsmys

Ja jag ligger i soffan och halvsover och ser på tv, sjukt härligt att bara slappa!
Henke är parkeringsvakt på svartvik när han kommer hem blir det birsta en sväng!
Man måste väl på något sätt fira att det är söndag och sista söndagen innan skolan drar igång på riktigt iallafall för mig :) Bara 3,5 år kvar nu ;) hihi!

Matlista ska skrivas också undrar vad vi ska hitta på för mat till veckan. tror det blir kyckling ikväll!

Fredag kväll

Ja nu har ytterligare en vecka rusat förbi och sommaren känns på något vis avlägsen.
Henke har två dagar kvar på jobbet sen blir han student igen, men först några dagars ledigt!

Vi sitter här i soffan och pluggar lite ja ytterst lite inför den stundade tentan i morgon. Hur det går ja det märker vi ju imorgon. Går det inte så finns det ju fler tillfället till det men visst vore det skönt att få skiten ur världen!

Idag har jag passat Gobbe, vi har inte gjort många knop, tänkt plugg har vi gjort vart ute lite och sett oth.
Ja jag har läst lite i böckerna också men inte äre mkt.

Annars ja rullar livet på :) Blir nog staden i morgon antingen firar vi en lyckad tenta med shopping ja eller så tröst shoppar vi :) vilket fall som helts blir det ju shopping Bra eller bra lixom :)

Nej nu ska vi äta efterrätt chokladpudding, Otroligt god plankstek till middag ala lina!

längtar

Vad vill jag ha nu då tro :)

Jo vad vore inte en resa till thailand över nyår, jo svindyr. Har kollat upp alla olika lösningar på resa, men bara flygstol kostar också multum trots byten och dylikt så det känns inte lockande heller. Men det vore ju helt underbart att få fara vi väg en sväng :)

Annars vill jag ha en bil också... :)

Är det någon som vill bidra så kan ni få mitt konto nummer och föra över några tusingar ;)


plugg

Ja nu är det tentaplugg som gäller, jag har faktiskt pluggat på rätt bra på morgonen problemet är att jag inte riktigt vet om jag lärt mig något... :S men men! Jag ska snart sätta igång och göra lite uppgifter så kanske en del till fastnar sen ska jag försöka nöta in lite meningar och sånt som jag förberett som bör komma till tentan dvs en del innötning och en ganska stor del förståelse kvar men jag menar det borde ju lösa sig. gör det inte det får jag göra om tentan i höst inget mer med det. Har en uppgift jag ska göra¨på måndag också tänkte jag så jag får in den någongång.

Sjukt tråkigt väder är det i alla fall, inte direkt trevligt ska ner på stan och träffa sanna sen i alla fall vid  halv fem så fram till dess ska jag hinna plugga lite mer, boka tvättid och gå med soporna! Kanske plocka upp lite gammal tvätt om vi har tur.

Nej plugga var det ja...

3 från Yran från Sundsvall!
Onsdag

Tredje dagen i rad vi tagit en fm morgon prommis jag och sara, mkt trevligt och tur för annars tar jag mig inte upp ur sängen . konstigt det där hur lat man kan vara.

Fint väder idag men blåster storm, höstvindarna är här, men så länge solen får vara kvar gör det mig inget.

Jag håller på att göra lunch och har plockat fram allt skolmaterial, nu är det plugga på schemat i alla fall i två timmar sen får vi se.

Ikväll ska jag träffa Sofie och vi ska ta en fika och prata lite strunt innan skolan drar igång igen :) Trevligt.

Jag ska lägga in lite mobilbilder också tänkte jag så blir det kanske några från yran som kan få komma upp:)

Hej svejs på en stund!

Plugg bruakr relatera till  mer dator tid och blogg då man på något vis alltid hittar annat att göra. Konstigt det där!

Nu ser vi framåt, ny höst/sen sommar nya möjligheter....


12 av 14

12 av 14 dagar på arbete är nu avklarat och sommarens jobba kan kännas avslutad tycker jag nog. Ska jobba i helgen bara. Sen är det lite extra fram över! Deet har varit en underbar sommar varmt med mkt sol och regn på nätterna då det är helt okej att det regnar :) Men tiden har gått super fort och nu är det verkligen härligt höstväder efter helgens troligen sista sommar dagar. :) Ska på något vis bli skönt att komma in i vardagen igen och börja plugga, ja förutom att jag måste stressplugga nu i två veckor innan tenta. Men jag kan och jag ska fixa det ! hoppas jag :d Nu är det dags för fotboll i Nedansjö! Imorgon blir det plugg apoteket och klippning. :)

Älskar dig, Älskar oss!


Diskmaskinen

är fortfarande sönder, företaget som vi måste felanmäla hos har bara telefontid på fm märkte jag förut så henke får nog ringa på jobbet i morgon för jag hinner inte då mornarna är som mest stressiga suck alltså för teknink som inte funkar ... Tex som att det inte går att lägga upp bilder här.

Kollat runt lite

Och om jag bara skulle råka få 20 000 extra på sparkontot skulle den där bilen inte sitta helt fel, på söndag måste vi lämna tillbaka super tojjen och det kommer bli knepigt efter en månad med bil att nu vara utan, har två som jag skulle kunna tänka mig på blocket men det är de där med pengar också, om man bara kunde ta ett lån tänk vad världen vore enklare då :) Men det är inte meningen att livet ska vara lätt för oss unga tro jag samhället är inte uppbyggd på så vis, men någongång blir väl även jag gammal och kan klaga på att det var bättre förr :P iofs brukara jag göra det ibland nu också:) men ändå! Nej nu måste jag hoppa in i duschen, får prata med henke om bil sen han kanske ha ett hemligt konto meed pengar som jag inte vet om ... :P

Tjohej

Torsdag i dag. Blogg.se fungerar inte så bra för mig just nu, det går inte att ändra text eller lägga in bilder men vad ska man göra. Jag har jobbat tre av fem dagar nu, är både och det här har bara nästa vecka kvar sen så MÅSTE jag börja ta tjuren vid hornen och plugga igen. Det är bara bita i och fixa det. Sen kör höst terminen igång och vad allt detta nu innebär. Fick hem från studentkåren, stod att det var en obligatorisk summa jag skulle betala men som jag har fattat det behöver man väl inte vara med i kåren längre eller? ja jag får helt enkelt ta reda på det, en onödig kostnad på 600 annars att betala i detta hushåll. Nu ska jag kolla lite på hur hösten ser ut, om man kan resa lite eller om det blir hårdplugg. Sen ska jag duscha, åka ner på stan och hämta min ring sen på två års kalas :) För två år sedan denna dag jobbade jag kväll på Peak, jag slutade åtta åkte med leif ulrika och sara hem. Vissa saker glöms inte helt enkelt :)Grattis Lill Pie!

Henkeponken fyller år!

Grattis Grattis lillen! 21 år har även du blivit nu :) Går inte att lägga upp någon bild men ni vet ju hur han ser ut :P

En månad senare drygt

Det här med blogg och sommar är ingen hitt! :p men ändå! Igår kom vi hem från Yran. The Ark bra men inte samma superduper bra som i Sundsvall saknades lite glöd. Kent jag höll på att dö av uttråkning, Lasse tiden bara flög iväg. En mysig helg i det stora hela som avslutades med kalas hemma på kubiken! Tacos middag och tårta. Blev några inköp i östersund, paket till syster, något hon vill ha men inte rätt :S haha :P Det får duga. Sen blev det en massa annat till henne också bara av en slump. Två tröjor till mig, nja tre förresten, två väggord, en grej till köket. Henke var dålig på att shoppa han spelade bara på trav det gick inte bra det heller :p annars ha vi jobbat haft fint väder några mini semestrar för mig i solen. men nu är det slut på lyxhustru livet i två veckor är det mest jobb, sen blir det två veckor plugg och sen börjar skolan igen.... Ska faktiskt bli otroligt skönt att plugga igen, det är en skön vardag att komma tillbaka till!

RSS 2.0