Idag



Har vi varit på Babysim. Lova gav det 5/5 en super glad tjej som verkligen gillar att bada. Roligt att hon trivs i vattnet och det var riktigt mysigt att vara och bada alla tre tillsammans! Snygg var hon ju i baddräkten också, dock hade vi ingen kamera med oss in på badet, det får bli en bild nästa vecka på badtjejen helt enkelt. :)
Det var alldeles lagom också en halvtimmes bad sen ska man ju lyckas med proceduren i duschen också, men min Lova är ju som vanligt super snäll. Satt henne i en "mat"stol brevid duschen medan jag tvättade håret. Lova satt och tittade och skratta och pratade med mig medan. Sen blev det till att tvätta Lova och att duscha var ju ingen konst gick bra det med. Hoppas det går lika bra i fortsättningen också, då blir det ju bara skoj med "simskola" :)
Tror ändå det var tur att hon hade sovit 1.5 timme innan badet för trött blir man ju av att bada så det var ju tur hon var utvilad innan. Hon somnade direkt i bilden påväg därifrån också!
Annars har vi varit på BVC en sväng i dag och mätt och vägt lilltjejen som bara blir större och större.
Läng: 64 cm
Vikt: 6420g
Och vi hann med en sväng på birsta också, men vi kom billigt undan skulle kolla på lampor kom hem med en löpare för 39 kr... dåligt av oss alltså! Fördel vi måste kanske åka fler gånger ;)
Nu på kvällen har vi varit på en prommis och nu sover Lova i soffan och vi äter morotar med dips och lite godis ;)

Kommentarer
Postat av: Britt

Vill gärna se bilder på badnymfen. Snart tar hon väl Baddaren

2011-08-24 @ 21:36:58
Postat av: Jenny

Kul med bad! Minns det där att det gick betydligt lättare om de var utvilade. Med Nora var det en dum tid minns jag, inte helt givet att hon skulle kunna sova före. Kommer ihåg att jag några gånger tog en ordentlig tur med bilen innan badet, då somnade hon i alla fall!

2011-08-24 @ 21:56:00
Postat av: Svärmor/farmor

Vad superkul att hon tyckte at det var kul. Skönt att hon var klok nog och tog sig en rejäl tupplur innan. Nu ska farmor ner till barnen. Kram

2011-08-25 @ 13:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0