Familjens första minisemester



Onsdagen den 6/7 tog vi bilen och begav oss till min Farmor i Börjesjö. Vi åkte vid åtta på morgonen och Lova skötte sig som vanligt, dvs hos sov hela vägen dit.
Vädret visade sin bästa sida och vi var ute stora delar av dagen. Blev en del fiske, lite korvgrillning och fotboll på gården. En riktigt härlig dag. Lova passade också på att sova trots att det var en jätte varm dag, något hon haft svårt med innan, dvs att komma till ro i värmen. Börjesjö luften gjorde väl sitt till helt enkelt.
Jag och Nora i båten. Aron på bryggan. Farmor gör upp elden.
Lova vaken i vagnen :)
På torsdagen den 7/7 såg vi till att ha vattenkrig hos farmor innan vi satt oss i den varma bilen och for vidare in till Östersund och Frösön. Där grillades kyckling och vattenmelon till middagen och kvällen avslutades med ett dopp istorsjön. Mitt första och enda hitills i år.
Behövs väl ingen beskrivning direkt :)
Nora och Aron i vattnet...
På fredagen 8/7 var det dags att åka åter till Sundsvall efter vår lilla mini semester. Först tog vi oss en tur in till Östersund för lite shopping och lunch med pappa och Aron. Aron var ju självklart hungrig på engång så vi började med att äta, varmt var det ute så det var faktiskt riktigt skönt att vi fick oss ett bord inne. Lova sov som en ängel när vi kom dit, men för ovanlighetens skull så vaknade hon faktiskt när vi åt. Hon var gnällspik. När jag lyfte upp henne och satt hon mellan mig och henke så blev hon super nöjd. Självklart ville väl hon också sitta med vid bordet vad trodde vi att hon ville ligga i vagnen och inte se någonting eller.. knäppa föräldrar! Efter lunchen gick vi en sväng på stan blev en keps köpt till henke sen begav vi oss till bilen och mot sundsvall. Sjukligt varmt var det i bilen och vi var orolig att det skulle bli en jobbig resa för vår lilla tös. Men hon sov ju självklart hela vägen hem till kubiken. Duktig tjej. Väl hemma fick hon svalka sig lite och låg som en nöjd liten nakenfis i soffan :)
Kvällen avslutades med ett besök ute på berga, då pappsen ville bada, men det blev inte så. Mormor och moster badade i stället :)
Moster och Lova på berga.
Lova <3 Pappa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0