Lova 6 månader



Ja 6 hela månader har hon hunnit bli lilltjejen, ja nu var det ju 10 dagar sedan men ändå ;) man kan ju inte lyckas med allt ;) haha!
Poosa kan hon göra i alla fall, idag efter badet!

Så hur är det med vår lilla skönhet då. Jo det är nog bara bra skulle jag tro, hon säger inget annat i alla fall! Men å andra sidan kan hon heller inte prata ;) Men ljud kan hon göra och det är så sjukt många olika så man blir så full i skratt när hon låter. Just nu är det rätt skoj att blåsa upp ansiktet och sedan släppa ut ljud "blir som pruttljud", eller varför inte testa styrkan i rösten och prata så det skakar i väggarna, "man kan nästan tro hon är ledsen, men hon pratar bara högt". Annars gör hon något roligt ljud långt ner i halsen, skorrande ljud av något slag härmar man henne blir man alldeles torr i halsen. Enligt Hedberg låter den som hon njuter av en öl. :) Ljud finns det som sagt många olika av. Sitter gör hon ju fortfaranade och hon blir allt bättre på det sträcker sig efter saker och kan kolla bakåt utan att ramla. (men visst ramlar hon ibland ändå). Bada är fortfarande en favorit och plaska i vattnet så hela badrummet blir ned stänkt är ju super kul. Leka med tutten är ju kul och man kan använda den till så himla mkt. Äta på händerna så de bara smaskar i munnen är ju bra, ser inga nya tänder så det kliar nog bara skönt ändå. Hon är lite bråkig på nätterna, eller ja hon vaknar och äter några gånger men allt som oftast somnar hon om igen efter lite mat. Hon somnar vid sjutiden får då sova i sin säng. Sover ofta till tio elva, får lite mat "som hon äter utan att öppna ögonen" haha. Sen sover hon vidare i sin säng. Sen är det lite olika när hon bestämmer sig för att vakna och sova med mamma och pappa. Ibland redan klockan 1 ibland vid 3. Som sagt olika där. Sen äter hon ofta vid 5/6 tiden för att sedan äta gröt på morgonen. Hon är alltid en solstråle på morgonen så även om hon varit bråkig på natten kan man inte annat än bli glad på morgonen när hon ligger och surrar. Fötterna är fortfarande en favorit och för ett tag sedan insåg hon att de funkar lika bra som händerna att äta på :) Hon visar rätt tydligt när hon är trött då blir det kli i ögonen. Ett satyg hon har för sig är att hon river drar och sliter än i ansiktet in i munnen ja överallt. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det för man blir lite lagomt less på henne. Men ger man henne något att hålla i ska ju det bara in i munnen och då glömmer hon bort att äta istället ;) men men!
Så nu har jag skrivit upp lite hur det är med skruttan, just nu är hon trött och grinig men med lite tur orkar hon vara vaken till läggdags ändå.

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad roligt att läsa om Lovas liv :) Det är sjukt mycket som liknar Evelin.. :) Jag försöker få henne att sova själv nu faktiskt och det går helt ok. Vore ju skönt om man finge sova en hel natt nån gång.. :P fast hon vaknar också två tre gånger per natt än så länge.. Btw, fin one piece, eve har en likadan :D

2011-11-14 @ 19:48:28
URL: http://conetti.blogg.se/
Postat av: Erika

Åh så stor tösen blivit! Du får ta och uppdatera lite oftare så man slipper få en chock att hon hunnit växa så mkt ;)



2011-11-14 @ 20:35:28
Postat av: Eleni

Visst springer tiden förbi?! Helt otroligt vad fort den går när man får barn. Men så härligt och roligt med alla små och stora framsteg man får följa i deras utveckling! :)

2011-11-14 @ 22:29:42
URL: http://elenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0