Lova 5 månader 4/10



Nu har vår stora tjej blivit hela fem månader. Tiden bara rusar förbi snabbare än någonsin. För visst gick tiden snabbt förut men nu när vi har Lova går det ännu snabbare, bara försöka njuta av alla stunder jobbiga som roliga! Hon växer så det knakar och det är så roligt att se hur hon utvecklas mer och mer och hela tiden lär sig nya saker.
Nya ljud ploppar upp lite då och då, att prutta med munnen och att suga på läppen är roligast just nu. Att busa och mysa är favoriter för lovan. Hon sitter gärna upp och kan sitta själv utan stöd kortare stunder. med stöd i ryggen sitter hon bra länge. Att äta "mat" är nu en favorit för lillgumman, vi har testat potatis, morot, päron, banan, gröt, mango, palsternacka, och vatten! Sen fick hon majskrok här om dagen då hon gick till attack mot mosters muffins. Majskrok gillas skarpt. Annars har vi varit på näst sista simningen och hon älskar vattnet så är det bara inte en gång har hon grinat när vi varit där :) Hon har hittat sina fötter och ligger gärna och tar på dem, hon snurrar inte runt från rygg till mage eller tvärt om men ligger hon ner snurrar hon runt som en visare på filten, tokan, och fort går det så man måste var uppmärksam. Något annat hon börjat med är att göra sit ups det ska börjas itid har jag hört ;) Hon vill alltså upp när hon ligger i vagnen eller i soffan och lyfter då upp sig precis som om hon skulle göra en situp ser roligt ut vill jag lova!
Sist vi vägde henne vägde hon 7325 g och var 66 cm lång (det var förra veckan) Hon har gått upp ca 3.5 kilo och blivit 16 cm längre sedan hon föddes för 5 månader sedan, men snart stannar det nog upp lite. Just nu har hon strl 68 i kläder till jul troligen 74 om någon undrar...;)
fem månaders tjejen
Soffhäng...
Majskrok :D och Tok stirr.. :P

Kommentarer
Postat av: Erika

Men nu får lilltjejen sluta växa!! Känner att det är dags för mig att komma hem på ett besök, annars kommer hon ju springa nästa gång ;) <3

2011-10-06 @ 09:10:17
Postat av: SARA

Haha tokstirret känns så bekant på något sätt ;) Stora tjejen! Längtar till lördag!

2011-10-06 @ 10:04:19
Postat av: Malin

Nu har jag fått Lova med gröt som bakgrund på min mobil,kan det bli bättre. Moster Frida som varit framme.

2011-10-07 @ 16:21:43
Postat av: Anna, mamma till Elis & Silas

Va fin hon är! :) Men attans va Silas är tjock, han väger typ 500 g mer än Lova :P

2011-10-11 @ 23:42:54
URL: http://vyssanlull.se
Postat av: Catrin

Söting!

2011-10-13 @ 16:12:06
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0