Igår på drakborgen



Som ni ser finns det mkt bus i denna lilla tjej. Vi hade en trevlig dag på drakborgen med barn coch mammor igår.

Kommentarer
Postat av: Eleni

Du har så rätt i det du skriver. Men jag kan inte låta bli att tycka det är lite jobbigt! Men man vänjer sig nog, som med allt annat! Nu ska vi mysa till max och jag ska njuta av sista tiden som mammaledig! :)



Tips till resan är att inte glömma nappflaskan så som vi gjorde, haha! Barnmatsburkar var perfekt att proppa både i resväska och handbagage. Ett paket välling var på gränsen för oss när vi åkte i 2 veckor. Vet inte hur länge ni skulle vara borta? Ett tips till att ha med på planet är typ majskrokar/kex, barnmatsburk och leksaker att underhålla med. Så dom håller sig sysselsatt, dom blir ju lätt rastlös om dom måste sitta still i flera timmar som ni kanske vet, haha! :)



Det kommer nog bli ett större projekt med att åka med Maya i år då hon blivit större. Vi hade turen att hon sov mestadels hela resan förra året, men då var hon ju så pass liten. Men annars tycker jag inte det är några som helst problem att resa med småbarn! :) Helt klart något nytt och man får ju anpassa sig mer på ett helt annat sätt, men det vet man ju redan om när man har en liten! :) Vad härligt för er att åka iväg! Är bara LITE avis! ;)

2012-04-17 @ 17:08:56
URL: http://elenia.blogg.se/
Postat av: Eleni

Hihi, mycket och mycket hår vet jag väl inte. Men det kommer sakta men säkert! :)



Ja, nu får jag vara lite avis iaf. Framförallt när man kollar ut genom fönstret idag. Fy sjutton för snö! Lite sol och värme skulle inte sitta fel. Så ni har tur som åker så snart! :) Kram

2012-04-17 @ 20:56:48
URL: http://elenia.blogg.se/
Postat av: My - Mamma till Alma

Sv: Ja, beställ den, helt underbar är den helt klart :) tror dock att du bör beställa 86/92... För då kan lovan ha den som klänning först :)

2012-04-18 @ 08:16:58
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Farmor

Fröken bus som farmor älskar att busa med.

2012-04-18 @ 17:24:36
Postat av: Linnéa & lilla Lo

Andas den från Lindex bra? :), en vän till mig har den till hennes son och hon tycker att det ganska fort blir för fuktig och varm.. det är ju en regnoverall - och inte skaloverall.. så därför blir jag osäker..



Tkr att pop är på tok för dyr men jag vet hur bra den är. Men jag tror inte vi köper den ändå. Väntar isåfall till hösten och ser vad vi tkr verkar bäst då, nu köper vi nog en jacka och byxor till att börja med :)

2012-04-21 @ 09:33:51
URL: http://linneaamandawikman.blogg.se/
Postat av: Eleni

Vad jag kan se så hittar jag inte i böckerna i vilken ordning de ska vara. När jag googlade verkar det vara fler som inte hittat, hehe. Men Linda har nog koll på alla böckernas ordning så jag får lita på det! :) Ni åker väl snart nu va? Trevlig resa vilket fall! :)

2012-04-24 @ 08:01:50
URL: http://elenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0