Januari



Denna månad går så sjukt fort varje år. Det beror nog på att de dagar som hitills varit bara är "lediga" dagar och vardagen har inte riktigt infunnit sig ännu. I morgon ska jag till skolan, det är det som gör att min vardag börjar igen. Sen är det en hemma vecka innan nästa kurs drar igång på riktigt och vårterminen är igång. VI betar sakta men säkert av termin för termin! Till sommaren har vi klarat av 3 års studier, vart tog tiden egentligen vägen. Samtidigt har vi hunnit med så mkt. Tid är ett knepigt begrepp helt enkelt, väldigt diffust!
Lova an2se3r  att hon waOCKSÅ2A BÖAR SKRIVA BLOGG 1 med sin mamm§a s det blir inte så snyggt ;)
Nu ska vi ta och klä på oss och gå ner till stan lämna tillbaka en bok på bibblo och kolla på lite annat tjaffs.Sen blir det ev lunch med lovas farbror innan jag ska jobba kl 13. Idag blir nog en bra dag. Det är dag 10 på det nya året bara att njuta av §att §31§ d2aetq §faakt isK§1 ÄR Vi på backen om än bara någon cm. och de 6,5 minusgraderna påminner faktiskt om att §d1et q ÄR VINTER UTE. nU ÄR LOVA MKT ARG OCH VILL GÅ UT OCH SOVA!
Orkar inte ta bort lovas TEXT NI FÅR LÄSA DE NI KAN :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tror Lova kommer att bli en stor författarinna när hon blir stor, vilka talanger redan nu!!

2012-01-10 @ 15:24:52
Postat av: Sanna A

http://photoscape.en.softonic.com/

2012-01-10 @ 21:35:03
URL: http://kurden.webblogg.se/
Postat av: Sanna A

Allt bra? :)



Förlåt för den förra kommenteren, jag skulle skicka till en annan blogg eftersom hon behövde det men jag råka klistra in den här... Jag ber om ursäkt.

2012-01-10 @ 21:36:06
URL: http://kurden.webblogg.se/
Postat av: Eleni

Ja, det är ju mycket pengar som måste sparas till ett bröllop. Man drömmer ju om både och. Men allt kostar pengar. Vårt bröllop får nog vänta ett tag till eftersom vi ska ut och resa nu och ändå hade varit svårt att hinna få ihop pengar. Varför ska allt vara så dyyyrt? Haha! :)

2012-01-11 @ 13:12:32
URL: http://elenia.blogg.se/
Postat av: frida

sv: hehe det var lite roligt, hah ja det kan man ju säga alltså ! :D

2012-01-11 @ 16:06:11
URL: http://friiiddaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0