Tisdag!



Fm var inte bra idag. Inte för mig i alla fall! Allt känns jobbigt just nu men det är bara att bita ihop och göra det som ska så är det snart över. Ett sms om en prommis fick ut mig och Lova efter lunch och vi andades friskluft och samlade d-vitamin. (visst är det de solen ger). Väl hemma igen efter en härlig prommis med Cissi och Elvira känns dagen inte lika tung längre och humöret har vänt till det bättre. Tänk vad lite som kan göra så mkt! Härligt! För det är ju onödigt att gå och vara deppig när man istället kan vara glad.
Nu strax ska vi bege oss upp till vc för hjärt och lungräddingskurs på småbarn. Känns väl sådär kul, men det är bra att kunna om olyckan skulle vara framme, så helt klart ett onödigt ont ändå! Så det är ju bra att vi får gå kursen:)
Lova bara busar på här hemma, det är inte en lugn stund för denna lilla primmadonna. Den sjätte har också börjat titta fram har i alla fall spruckit igenom och man känner den. Så nu har lillstumpan två tänder uppe och fyra nere! Det går snabbt nu! :)
God kloss? Man skymtar de otroligt blåa ögonen på denna lilla brud :)

Kommentarer
Postat av: Nina

Sv: Tack! Ja jag tänkte han skulle bli glad då han såg bilden men han bara tjatade om de där blommorna.



Tråkigt att höra att du har det jobbigt. Hoppas det inte är något allvarligt och att det går över snart. Tyvärr måste man ju ha sånna perioder med. Bara hör av dig om du vill prata eller hitta på något. Kram

2012-03-06 @ 20:36:24
URL: http://thepioneer.blogg.se/
Postat av: Eleni

Hon ramlade från en stol igår... men natten gick bra och hon mår bra idag. Så det var nog bara "onödig" oro, men man är väl så som mamma. Oron kommer nog aldrig släppa över sina barn och allt som kan hända! :) Hoppas ni får en mysig helg! Kram

2012-03-09 @ 17:05:03
URL: http://elenia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0