MåndagVeckorna rullar på här hos oss kan man säga! Som vanligt denna tid på året är det fullt upp. Massor med grejer i skolan som ska hinnas med hit och dit! Men det är väl så livet är, innan semestern så är det stressigt. Nu i dagarna tre ska jag skriva hemtenta sen tar jag "lov" över helgen innan det är dags att börja tentaplugga igen inför salstenta!
Lova går mer och mer mot saker och byter stöd, vi undrar just när hon ska glömma bort sig och börja gå utan att hon vet om det! För gå ja det kan hon men hon är väldigt feg! Lova fick super mkt fina paket när hon fyllde år också. Så nu finns det massor att riva fram så mamman och pappan får städa ungeför 100 ggr om dagen och ändå lyckas det vara några grejer framme. :)
Just nu vaknade den lilla tjejen. Ska se om jag hinner få upp lite kalasbilder också innan frukost annars blir det en annan gång. Kan ju tänkas att man måste ha blogg paus i plugget ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja hon sover väl totalt 3-4 timmar dagtid. Oftast 2,5 på fm och 1-1,5 på em. På kvällen lägger vi henne vid 19 och så sover hon hela natten till strax före sju igen. Tänker att hon kommer sova längre på morgonen ifall hon bara sover en gång på dagen, för då blir det ju bara ca 2 timmar.Hur sover Lova?

2012-05-15 @ 21:57:52
Postat av: My

Sv: hon har riktiga skor. :) orkade inte ta på dem igår bara :P

2012-05-16 @ 16:31:11
URL: http://unwake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0