Lukas



I torsdags var det som tidigare nämnt dags för Lukas första tur till BVC.
Han klarade av besöket väldigt bra.
Så Lukas 21 dagar (i torsdags alltså) vägde 4050g och mätte 53,5 cm. 
Nästa vägning blir när Lukas är 1 månad. Tiden rusar förbi att konstatera är att Lukas funnits hos oss i en månad nästa söndag, en härlig månad som har gått i rasande fart! 
 
Vi  har en go kille som sover mycket och gärna i famnen men vissa dagar går det alldeles utmärkt att sova i liggdelen till vägnen också eller på en kudde i soffan. När han är vaken är han verkligen vaken, och kollar på omvärlden med stora ögon. Många gosiga kramar och pussar får han av sin älskade storasyster också, ibland lite väl hårda kanske men så kan det vara när man kommer in som barn nummer två och ska ta sin plats i en familj ;)
 
Lukas är väldigt bestämd på att vi ska gå och lägga oss i sängen vid 22 tiden och är då inte längre nöjd med att vi gosar nere i soffan. Han sover även bra på natten med matstopp lite olika många gånger ibland bara en gång på natten ibland tar vi kanske tre matpauser från sömnen. 
 
Lukas 16 dagar fotograf Nina Ersson :) Inför farsdag så passade vi (Nina alltså) på att ta lite kort med Lukas i dessa fina kläder så han och pappa kan vara lite lika, Lukas lyckas ju lite bättre än henke med att vara snygg i Mustasch.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My - Mamma till Alma

Syns ju rätt tydligen att henke är pappan även till det här barnet, speciellt på bilden i mitten ;)

Svar: Haha ja han kommer inte undan denna gång heller 😉
Lina

2013-11-10 @ 22:53:22
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/mmys

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0