Tisdag

Vaknade runt åtta låg och drog mig i sängen ett tag, ganska länge men ändå:) har fikat och så i alla fall, bäddat sängen och klätt på mig plockat lite hemma, ytterst lite plock men ändock. Nu ska jag diska undan och lägga in tvätten dricka upp mitt te sen åker jag ut och hämtar mamma och frida(som var sjuk tydligen) sen får vi se vad an mer dagen bjuder på!

Tjingeling

Måndag

Ja visst är det roligt att vara ledig, skönt med semester hela nio dagar har jag, känns bra ändå att ha varit ledig, synd att bara en av dessa dagar ledde till sol och bad, de andra dagarna var bara halv bra men inte riktigt pergfekt sommar, ska vara tisdag kväll på lisseberg som toppade med klarblå himmel och sol och värme, men vadå inte direkt så man springer i bikini och blir brun då :D

aja denna måndag bjöd på konstant regn från morgon till kväll, vid ett tiden efter några oth avsnitt bestämde jag att nu var det daags att rycka upp sig, åkte till svartvik. Och där serni tapetserade jag och la golv med annika mkt skratt sågspån i mun och öga men bra blev det, viktor är skylldig oss massor nu för all slit med golvet :) Allt låg och satt kvar på sin plats även idag tisdag så vi borde ha gjort ett ytterst bra arbete :D

Mkt roligt var det i  alla fall nu är det bara att börja här hemma med, dock behövs pengar och massa tid så vi får nog vänta ett tag till men innan jul har vi nog gjort om hallen i alla fall alltid något :D haha

Söndagen var jobbig

Ja usch och fy vilken dag, känndes som vi var tillbaka i slutet av oktober eller i november för den delen, allt kändes piss och skit kan man säga. 

fanns några ljuspunkter i dagen men inte var de många, känns långt bort men ändå så nära...

Erika och tommy tittade förbi vilket var trevligt, återlämnade min balklänning ska nog prova den och se hur dommen ser ut om det är dags att drabbas av panik eller om det ser okej ut att vara halvblek och tråkig i den :P

Hej

Sitter i lerum och skriver.

Idag har vi varit på GEKÅS oj oj vad pengarna rullade fort, men jag köpte faktiskt mest bra saker som vi faktiskt behöver hem, så någon gång skulle dessa saker ha inhandlats ändå. blev en hel del saker till min käre karl så nu får det vara nog med saker till honom tror jag väl! Han fyller ju år om två veckor så allt jag köpt nu borde ju räknas som paket :)

Imorgon bär det av hemåt igen.

Har hunnit med lisseberg, en runda i göteborg, restaurangbesök, invigning på ullevi, 4 fotbollsmatcher, några one tree hill avsnitt, en tripp till ullared och ja lite slötid här i lerum. Har varit en knepigt väder här nere men kortbyxorna har varit på varje dag, Varmt regn sol moln en massa blandat.

Nej nu ska jag vara lite trevlig tror jag väl!

Imorgon får jag äntligen träffa min henrik också som jag längtat, så det känns skönt att veckan är slut på ett sett med även fast det varit kul att vara här!

Pusshejs

Körkortet och jag

Har nu varit polare i två år, vilket innebär att jag är gammal, men också att tiden gått super fort jag minns dagen som om den vore igår. Men det betyder också att jag kan köra för fort bli av med körkortet betala böter och få tillbaka körkortet igen efter någon månad. min prövotid är slut jag är från och med idag en fulländad körare :D haha

Sov gott

Kärlek



Nu är det snart september två jobbiga månader sen så är det vi på heltid igen som jag längtar! Förstår inte hur folk kan leva med distansförhållande, du får ju bara nackdelarna av ett förhållande.  Nu vet vi ju alla fall hur hösten ser ut och vad vi ska göra de närmaste åren, hur bra är inte det egentligen?! hur bra som helst det dröjer ett tag innan vi måste ta nya svåra beslut om vad man ska göra på dagarna. Känns som att livet är påväg åt rätt håll igen och att vi tillsammans kommer ha ett kanon bra liv :) Fast varför skulle vi inte ha det egentligen, det är ju bara dumt att ha det dåligt när man kan ha det bra. Föralltid och alltid!

älskar dig henrik,

Dagen

Började med att vakna utan större andningsmöjligheter, förkylningen är inte den bästa på morgonen, inte nu på kvällen heller för den delen. Sen var det bara att promenera upp till jobbet, jobba mina nio timmar  :) mkt roligt jobb har jag i alla fall alla gamlingar är så gulliga, eller ja de flesta i allafall precis som på alla ställen vill säga.

Sen kom mammi och fridis och hämtade mig,Åt mat på klockis, pratade en massa med mamma och granntanten som hon kallar sig själv, Mona alltså :)  Sen for jag hem, väl hemma har jar rensat ur en graderob och pratat med henkei telefon, så han hjälpte till med att hålla mig sällskap medan jag vek och sorterade bra deal enligt oss båda :) Jag fick som jag ville och henke behövde inte hjälpa till.

Nu sitter jag här funderar väl på om det är dags att lägga sig för att orka med mina tio timmar på jobbet i morgon och mina fyra timmar mitt på dagen då kalas duschning packning och städning ska hinnas med, även matlagning vore bra om det hans med kan hända att jag blir lite hungrig annars.


Efterlyses

Jag efterlyser en tunika och mina jeans, någon som vet var dem är? har seriöst kollat igenom hela min bostad och de finns inte här. Vet att jag hade tunikan förra måndagen kan inte komma på vart den kan ha flygit iväg.

Borta är det i allafall hoppas att de dyker om inom snar framtid,...

hej hopp

nu var den jobbiga men trevliga gatufest veckan över för detta år. jag är inne på min 52,5 timmars vecka på jobbet och ja vad ska man ssäga. Nästa vecka har jag semester weei. Ska med min familj undrar ju lite hur det kommer gå var ju ett tag sedan sist vill jag lova :d blir nog super hoppas bara på sol i gbg! Finns inte så mkt mer att tillägga ! Dags att sova börjar sju i morgon.

 jag har väl världens bästa pojkvänn, älskar dig!

sommar och sol

Ja det kan man verkligen säga att det är, sitter ute på ballisen och bara myser, det är skugga och säkert dryga 25 grader! Hur underbart är inte det egentligen?! tänk om det vore så här alltid.

Har precis gjort mig klar för gatufesten dag 2 var faktiskt ner efter jobbet i går i typ två timmar. Blir inget överseriöst i dag, har ju jobbat i dag och mer jobb blir det i morgon, ska ner med min käre svärmor sitter och väntar på henne nu hon skulle he lite färg på ögona är senastge rapporten. Blir nog en rätt mysig kväll hoppas bara inte det är knök fullt nere på byn, dock är det inte så bra artister detta år vilket borde leda till inte lika mkt folk som vanligt men vädret är ju då kanon istället och de kanske lockar fler. vilka onödiga funderingar jag får helt enkelt se när jag väl är där nere.

Annars är det väl som vanligt med mig, inga större förändringar här, trött och sliten efter allt jobb, nöjd över det varma vädret ( dock jobbar man ju så brännan får vänta till v 29 i gbg då är det ju sol har jag bestämt).

Känns i alla fall som att livet är påväg åt rätt håll igen känns nästan lite knepigt att man kan börja planera in saker och göra med min karl redan i höst, mkt knepigt men otroligt skönt.

Nej nu blev det massa strunt men någon är säkert intreserad av att läsa ändå.

Ha en härlig kväll nu då allihopa, det ska jag försöka ha!!


puss och kram

RSS 2.0