Tisdag

Trögstart på dagen, började med att betala räkningarna, sen gick allt sakta, jag duschade och så, fikade frukost annars inte mkt mer. tillslut tog jag mig till soffan målade naglarna och såg på andra aveny dagens avsnitt då jag ska till sanna i kväll och lär missa det!

Sen har jag dammsugit och skurat golvet (noga`) i hallen köket och badrummet, (onoga) i sovrum och vardagsrum men ändå, har även gått med soporna och källsorteringen och nu ska jag cykla ner på stan och möta upp sanna!

Ha en trevlig kväll mina vänner och ovänner..!

En dag kvar

Ja nu är det bara en dag kvar sen kommer min henrik hem som jag längtat! knepigt det där, nu har det gått 2,5 vecka det har varit massa tjaffs, tårar, lite kult och ja massa längtan. Men i morgon när han kommer hem kommer allt detta vara som bortblåst och allt kännas som vanligt igen, visst är vi knepiga vi människor, allt kan vara så dåligt och så kommer en bra sak och allt känns genast mkt bättre...

Aja blir trevligt att han kommer hem i allafall, sen far vi ju på semester, känns inte som att vi på lördag kommer befinna oss på mallis men det ska vi ju :D

orkade bara fyra bilder

Några få bilder livar ju upp lite.











Vi är helt normala bara några små fel ;) inget att bråka om..

spårade ur

Känns lite som att jag spårade ur lite i det tidigare inlägget, jag skulle egentligen berätta vad jag skulle göra, jag ska diska undan lite fort kanske tar hälften nu bara, sen ska jag ta in saras post eller reklam lär det väl bra vara, låna en cykel av henne och cykla ner på stan för att träffa susanna lite när hon har lunch. Sen i kväll ska jag följa med susanna ut till birsta där hon ska storhandla för denna månad! Eftersom hennes karl är och tränar får jag rycka in och jag tror helt klart att jag är lite bättre sällskap ;) det borde ju vara så i allafall...

Har sett på förra veckans andra aveny idag mkt bra var det får se om fortsättningen i morgon är lika spännande.
Jag har för övrigt börjat lyssna en massa på musik kan inte ha det tyst här hemma så jag har börjat ha på musik på datorn, dock vet jag ju inte vad jag lyssnar på men ändå :P det är bättre än att ha tv:n på för det är lätt att man blir fast framför tvn..

Aja nu ska jag leta reda på lite roliga bilder som ni kan få skratta åt eller nått:P

Måndag

Idag är det tråkväder, men man kan väl inte begära något annat heller har ju vart fint väder några dagar irad nu och det är ju inte sommar än. Dock är det ändå rätt varmt ute ändå trots att det är grått , dock lyser solen igenom lite här och var.

Det händer inte direkt mkt i mitt liv, knappt jobbat denna månad vilket är otroligt tråkigt då alla andra jobbar eller är i sthlm. Så man blir så ensam, dock är det inga större problem ändå, om det inte vore så jädra tråkigt skulle jag lätt kunna jobba så här lite :D haha! 

jag klarade ju av den sista helgen utan henke utan några större problem, men visst fan tär det på en och på relationen att en person alltid är borta och ju längre det går ju värre blir det. Det är knappast menat att man ska vara i från varandra.

Dock ser ju den närmsta veckan ljus ut ändå då min käre henrik kommer hem på onsdag kväll och på fredag åker vi tillsthlm och sen lördag morgon till mallis som vi längtat :D
BAra hoppas att det inte regnar hela veckan men om det gör det får vi i alla fall vara med varandra och det är ju bra det med :)
 
Suck vad med text det känns som de tblir, jag är så dålig på att knäppa kort och lägga in så har inga skojjiga bilder att lägga in heller. Tror jag ska söka reda på någon gammal bild finns säkert någon riktigt snygg alltså ;P

Söndag

Jag såg precis att Tommy skrivit i bloggen, men såg också att han glömt en väldigt viktig del av gårdagskvällen, den delen då jag och Erika utklassade han på alfapet och vann med typ 100 poäng ;)

Annars har jag väl inte så mkt att säga, har legat ute på balkongen  en sväng, tvättat haft fika besök, och ja nu vet jag inte alls vad jag ska göra, det är så fruktansvärt långa dagar när man har tråkigt, och andra dagar går i 120 mkt störande alltså.

Men ska väl diska undan sen igår också laga mat och ja det tar ju ett litet tag  i allafall!
Tre nätter kvar sen kommer henke hem :D


Solen

Idag är det soligt och fint väder ute, dock känns det kallare i luften i dag än igår rätt stor skillnad är det också¨kan vara att det är lite kallare små vindar som kommer, men men så är det :P nu ska jag fika med svärmor sen ska jag hem till mammsen tror jag äta mat :)

ha en fortsatt trevlig fredag, själv sörjer jag lite då min man inte kommer hem denna kväll heller...

Pusshejs

Sjuk eller pollen?

Jag har blivit förkyld har hosta det är ju lite jobbigt vill jag påstå, undra om det beror på pollen eller om jag verkligen är förkyld... vi märker väl om det går över eller inte :P nu måste jag verkligen rycka upp mig städa toan var det ja, suck...

Tommy

Tänkte bara berätta att Tommy ska börja jobba på måndag och det firas med ett inlägg här från min sida...

Önskelista

26 maj 1989 ---------->26 maj 2009


En biljett till gatufesten eller tre
En klippning och färgning
Pressentkort på Ikea, tråkigt kanske men det behövs
Något fint smycke, helst en ring (str 16) eller örhängen
Bodanova drinkglas (henke har haft sönder ett suck ;) )
Bodanova vanliga glas, färg spelar ingen roll, grön kanske
En sop
Potatispressare
En ny liten karmera
Någon tröja eller klänning eller så sitter ju aldrig fel
pressentkort på body shop
Sen skulle ju inte en liten peng vara fel heller är väl det som behövs mest egenligen :)
En cykel, (tant variant inte sportcykel :)
Finns säkert en massa andra saker som jag också vill ha som ni kanske kommer på men inte jag :)



torsdag

Den 2 maj flyger jag om min käre man till Mallis, blir kanon det! Så är det någon som känner att ni hemskt gärna vill lämna ett bidrag så säger vi ju absolut inte nej ;) haha!

Så den 1 maj 15.30 åker vi från sundsvall sen är jag åter i sundsvall den 12 maj på kvällen skulle jag tror det blir. Finns ett litet problem med väskorna men det löser sig ju på något vis, säkert på bästa sätt. Ska ju som sagt var fortsätta min lilla semester när vi kommit hem från utlandet då ska jag och min kära vän sara mysa i sthlm:)

Jag missar alltså hela 4 födelsedagar under min semester, men som sagt var det brukar ju inte vara så mkt folk hemma den 26 maj heller satt, och den dagen är ju faktiskt lite viktigare än alla andras födelsedagar ;) för tänk vad hade ni gjort utan mig ;)

Kan hända att jag lägger ut en önskelista om ett tag ska bara se om jag kan komma på vad det var jag önskade mig :D


som vi längtat


fint väder

Det ser så himla fint ut ute, solen skiner och himlen är alldeles blå, men det blåser kallspik typ eller något liknande för det är svinkallt om man inte står i lä i solen, men att solen är framme och det är underbart det i alla fall :)
Saknar min älskling som nästan hälsade på drottningen idag, han visste inte om han fick röra sig så han kollad einte så noga sa han men hans kompis som stod brevid hejade... haha Han är ju lite feg den där henrik!


dagens inköp

En tvättkorg
två diskborstar
två mattor signe
tandkräm
tandborstar
shampoo
balsam
tandtråd
hudkräm
ansiktskräm
maskara
kofta
fika o lunch.

Tror vi fick med allting där, det blev 300 kr från kortet, 182 på hm kortet och 50 kr pressentkortet från blodcentralen :)

Fick med mig lite saker hem ändå,  nu får det vara nog med shopping för denna månda :)
eller ja ska göra ett inköp till i dag sen får det vara nog :)

Puss hejs

Det ser om möjligt ljust ut i mörkret :D

Solen kikar fram trots snön som låg täckt över backen i morse dock är den ju borta nu! typiskt april väder kan jag ju tycka.
Annars har jag jobbat kortpass i dag 7.15 -13,15 sen fick jag skjuts hem tur det. kollade lite på tv och datorn sen vaknade jag upp oj vad seg jag var då haha! dvs jag lyckades somna herregud man blir ju deppri, för att liva upp dagen lite lagade jag mat lax och potatis avokado sås om någon undrade vad jag åt. Sen för att få lite luft ska jag cykla till stan och sola var tanken, måste försöka få bort mitt uggleutseende :P  Ska träffa sara där,

Annars har jag inte så mkt mer att tillägga.!

Väntar fortfarande på att någon ska ringa och berätta att jag vunnit massa pengar men det händer aldrig, suck alltså :P


Tjohejs

Helgen har vart bra! Vi har varit ute åkt lite längdskidor och lite slalom dock funkade inte mina ben  så super bra kändes som att de var av men att sola gick bra, dock ser jag ut som en uggla nu :) Skönt att bara få vara lite gran, dock otroligt skönt att komma hem igår och få sova i sin egna säng som vi längtat dessa tvä nätter. Sov som en gud inatt! haha!
Annars rullar väl livet på som vanligt kan man säga, henke har åkt och jag är åter själv igen! tris men inget att göra åt.
har tojjen det är ju alltid något ;) dock måste jag nog lämna honom åter i morgon.

Första doppet i ljungan :D




Några måste ju vara först ! haha



Så här såg det ut idag förra året! Vad tänkte vi ? :D

Onsdag

Ingen sol kan man se, lite regn som hänger i luften lite vind eller ja ganska mkt kanske grenarna på träden åker lite runt runt kan man se.

Ska gå ner på stan med sara nu och klaga lite, tror jag ska det i allafall jag antar att det är så vi har bestämt undermedvetet lixom tror dock jag måste snabba mig så hon inte springer ifrån mig. rycktet om varm oboy har spridit sig bort till mig nu så hon är itne riktigt starklar vilket ger mig en minut till lixom.

Bäst att sluta skriva nu !

För er som inte vet så kommer min henrik hem i kväll :D weei ! Dock blir det nog de enda fem dagarna han är hemma resterande tid av denna månad.... men nu ska vi inte tänka på det nu ska vi se allt positivit :D

Puss hejs,

Igår

Hände ingenting var super tråkigt....

Sen kom erika förbi en sväng, fikade lite efter min lunch. Sen planterade jag om mina omtalade tomater.
bbestämde dejt med sannapanna.

Sen var det bara så att dagen rullade på, lite jobbsökning, tidsbokning av spruta, uppfräschning och påklädning, telefon pratning, for ner till stan, vi gick och åt på biteline och såg lite hockey sen gick vi på bio mkt trevligt alltså.

Marley och jag! Trodde dock att den skulle var lite bättre men helt klart sevärd kan jag tycka. Jag hade så mkt bonuspoäng så fick min biljett gratis :) bra va? Sen blev det buss hem och stupa ner i sängen.

Ett test...

Håller på med ett litet test hemma, dvs jag försöker odla tomater, haha ja vi får verkligen se hur det går. Planterade om dem igår. Så nu ska ni bara se vad fina små krukor de ha haha, hoppas ingen blir sugen på snaps i alla fall för de glasen är lite upptagna för tillfället :) Har jag tur kanske en av mina nu 20 tomatplantor blir bra och överlever, annars får jag väl köpa en färdig planta lite senare och säga att jag lyckats fått till den själv :) smart va? 
Ett litet problem i odlingen kan vara bristen på sol?

Har sett på vädret nu i allafall jag såg en sol i helgen uppe i åre trackten hoppas verkligen att fallet är så också, vore ju trevligt om vi fick lite sol.Allt blir ju lite enklare då.

....

Känner inte riktigt att det finns så mkt att säga. Kan inte direkt komma på något intressant! Är det någon som har ett jobb över så vet ni ju vart jag finns. Just nu ser jag på repris på wipeout haha så sjukt roligt är det ju, Just nu i alla fall!

Henke sitte rpå tåget påväg hem nu i alla fall vilket är trevligt:) Jag menar då är han ju hemma snart om en tre timmar typ:P

nej det finns helt enkelt inget att tillägga, ingen energi över till tänkande!

Pok

April April by Aron 5

Aron kommer till dagis på morgen den 1 april, och börjar prata med en av fröknarna.

Aron; - Har du hört att Helena Jonsson ska sluta med skidskytte och bara köra längdskidor i fortsättningen?
Fröken lite fundersamt; - jaha...?!?
Aron; - Ja, jag blev lika förvånad jag!
Fröken ser ut som ett frågetecken.
Aron; -April, April....

ingenting

finns inte så mkt att uppdatera om har varit sängläge i mitt fall sedan i söndags kan man säga, en lite tripp hos frissan och en sväng på kalas hos bror som blev fjortis.

Tvn är en bra vän tycker jag nog. Dock är det lite mkt repriser och skit.

Mennu är det ju vbå som börja bli lite mer spännande än tidigare.

RSS 2.0