Semester

japp jag har nog tagit semester. Har då inte pluggat i alla fall... Det går trögt! Men jag och henke har spenderat pengar i alla fall alltid något!
Lova har fått nya kläder.
Lova har fått ny overall.
Lova har fått en ny stol till bilen av sina snälla föräldrar! (var ingen annan som ville bidra)
Bilen har fått ett nytt takräcke. (Bilen blev kanske nöjd)
Henrik och Lina har fått sig en ny kamera. (Plånboken är numera tom.)

Julen var mysig, helt klart. Vi hade dock en febrig tjej men hon kämpade på bra ändå, märktes inte direkt att hon var dålig, var bara lite extra trött!
Det har varit storm också, massa träd har fallit!
Nu ikväll har det packats här hemma för i morgon åker vi på nyårsfirande med hela tjocka släkten "Hedberg". Hoppas på fint väder så vi kan ha det mysigt och henke får prova sina nya skidor! :)
Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa ner mig brevid min man. Gott nytt om jag inte orkar skriva något från mobilen i veckan!

Granen står så grann i "salongen"

Klapparna ligger där under och väntar på att bli ned packade och forslade ut till klockis! ;)
Tyvärr har natten inneburit sjukdommar i Lovas hus men jag tror att både jag och Lova är friska nu! Hoppas det alla fall!

"Gammel"farmor på besök


Julkulstjuv

Bilderna talar för sig själv. Ajaj och Nej är rolig ord!

Lova öppnar julklapp från Pontus och Cissi

Lova fick en "träbil på en sked"

Hon verkar gilla den! Super kul tyckte i alla fall mamman och pappan att den var!

Evelin och Lova


Bilder snodda av Emma:)

Julvecka

Det är stressigt just nu! Men jag och Lovan har hunnit med en massa skoj! Igår hade vi en heldag med Erika! Myspys, dock så säger jag bara "Ni som förväntar er att få julklapp av Erika, bör börja tänka om! Hon lyckades knappt köpa en endaste på hela tiden vi var i Birsta" JAg och Lova däremot kan nu ta bort några till från listan mkt bra! Tre karlar kvar att köpa till bara.. De svåraste!
Igår var en mysig dag helt enkelt! Plugg fronten... Nja inte så mkt. Gjorde klart en rest-uppgift alla fall så jag gick inte plugglös veckans första dag!
Dag nummer två har det vart bebis och mamma mys på hög nivå. Ut till Njurund för att hälsa på Theres och Sigge. Vi var fem mammor och fem barn! Det är så mysigt att träffas och se hur barnen växer och hur de "leker" med varandra dvs tar på varandra och tar leksakerna från varandra! EGO är vad barnen är! :)
Em har spenderats med vår älskade Henrik! Middag och mys. Lova har dock varit otroligt trött och grinig och hon är inne i en period då hon sover väldigt oroligt. Hon har vaknat till och varit stört ledsen säkert fem sex gånger sen kl sju då hon somnade för natten! Men just nu ligger hon och sover sött i sängen!
Jag och henke sitter och arbetar med min uppsats eller ja vi gör lite för arbete så det ska gå att göra mina såkallade undersökningar sedan! Suck! Det tar tid, men det är tur henke hjälper mig då minskas ju tiden ner en del! Samarbete är underskattat!
Nu börjar ögonen säga ifrån, de säger Lina dags att sova det kommer en ny dag i morgon. Fullt upp då med. Plugg. Stan. Gäster. Plugg. Lova mys. Henrik mys.
Sov gott! Vi hörs. Jag har lite bilder som jag tänkt lägga upp och få till några inlägg kring men de är kvar på telefon och kameran så det får inte bli idag!
Lova läser "ÄTER" tidningen för någon vecka sedan!

Fredag

Om en vecka är det dan före doppare dan. Spännande Lovas första jul, något hon dock inte kommer minnas sen men ändå mkt mysigt!
Just nu har Lovat slocknat brevid mig här i soffan helt utslagen tjej. När hon vaknar ska vi ta och bege oss ner på stan för diverse shopping! Det är mkt att fixa såhär innan jul har jag märkt. Speciellt när man ska plugga och ta hand om lova också :) Men vi har det bra så vi ska inte klaga i onödan! Henke jobbar till ett sen skulle han på hund prommis och på em blir det dagis städ. Fortfarande ingen snö men det har en vecka på sig att komma snö :)
Jag jobbade lite på min uppsats igår och det jag skickade in fick OK stämpel så nu är det själva analyserandet och söka fakta som ligger på schemat! ;)
Ha en härlig fredag de ska i alla fall jag och mina härliga familj ha :)

Diskad LOVA

Ungen som älskar vatten fick vid middags lagnings tajm, bada lite. vilket verkligen var en hit. Hon är för go vår Lova!

Lina Lova dag!

Idag har jag och Lova varit hemma ensamma! Pappa Henrik har arbetat. Vi började morgonen vid sju tiden när henke klev upp, med blöjbyte sen myste vi på i sängen framför nyhetsmorgon till halv nio då gick vi upp och gjorde frukost. Eller jag gjorde väl frukost Lova hänger som bara med än så länge! ;)
Efter frukosten försökte jag få iväg ett mail angående skoluppgiften och efter en halvtimme så hade jag lyckats med det i alla fall så nu är jag på g. Det är inte så lätt när man är själv med Lova så man får vara glad för det lilla! :)
Sen var det dags för sovstund för Lova, under tiden hon sov kollade jag runt lite på datorn, läste lite gamla uppsatser och plockade lite här hemma!
När Lova vaknat igen var det lunch tajm och busdags innan nästa sovning! Där imellan hann vi gå ner till tvätten också! Lova sov och jag tvättade och plockade lite mer! Sen kom Pappan hem och vi började plocka i bokhyllan och sortera i skolpapper böcker. så nu har vi ganska bra ordning och många papper har åkt i källsorteringen om jag säger så!
Slängde ihop pizza till middag, sen for henke på träning! Lova sover nu sen en timme tillbaka, vi hade lite mys och bus och bad innan läggdags! (ändå var hon inte villig att somna på studs utan skulle böka på lite innan hon kunde ge med sig) Nu sitter jag och väntar på min karl som snart borde dyka upp kan jag tycka träningen slutade för en halvtimme sedan och hur lång tid kan det ta att duscha, dock åker han med viktor så det är ingen garanti att de lämnat åkersvik ännu...
Jo men titta nu kom det in någon genom dörren. Dags att stänga ner och vara lite social då! Ha en trevlig kväll!
KRamkram
Lova klappar på tomtarna (vi kör lite julbilder så här innan jul)

Tisdag

Vi har haft det bra! Resan hem gick om än ännu bättre än upp Lova somnade i Brunflo och vaknade i Nacksta! Som sagt en naturbegåvning! ;) Igår blev det några fler klappar inhandlade vilket känns bra! Och Lova fick sina tre första klappar. En klänning, dreggellapp, en haklapp och en leksak! :) Hon var dock mest glad över snöret och pappret, leksaken gick också väldigt bra att äta på så den var med bra! Aron gick och köpte tidningen så han missade tomten!
Nu är vi ialla fall hemma igen och pluggångesten är påtaglig! Jag ska försöka lyckas skriva ihop något bra här över jul och nyår och hoppas hoppas att det blir bra nog!
Just nu sitter jag här i soffan försöker komma på vad jag ska skriva om, jag tror jag har en ide men jag vet inte om den går att genomföra och vad jag ska rikta in mig på! Men som sagt det blir nog bra tillslut! Bara man börjar så! Det kan inte annat än bli dåligt!
Lova sover och henke är på hockey! Jag funderar på om jag ska till att baka lite julgotta eller om jag ska låta bli! Det är ju frågan vad jag orkar! Nina sa Twilight på tv så det lutar ganska mkt åt att det blir att se på tv helt enkelt!:)
Lova som tomte så här på Lucia, (dock ett gammalt kort men ändå)

söndag

Nu har vi förflyttat oss till Jämtland! Här är det vinter med snö och minusgrader helt underbart! Lova skötte sig exemplariskt i bilen påväg upp sov. En timme och busade den andra timmen, dock i omvänd ordning! Vi har sett skidor, varit på promenad,ätit mat busat och badat. Nu sover lova Henke pappa. Aron nora är på friidrottsträning. I morgon blir det lite julklappköp på fm i alla fall em blir nog bus här hemma på ön! På tisdag kommer vi åter till lovas hus!

Måndag

Igår var Lova på kalas med denna snygging! Liam och Lova verkar gilla varandra! Liam gillar i alla fall Lova väldigt mycket och "skyddade" henne från Lillebror Noel! Eller det kanske var så att han ville ha Lova för sig själv, ja det bero på hur man ser det!
Vi blev bjuden på både middag och fika hos Signe som fyllde 18 eller hur det nu var ;) Hon nämde något om att vända siffror men vad vet jag! Mysig kväll med massa bus!

grattis lova!

Idag blir vår tjej hela sju månader. Svårt att förstå. Vi har det så mysigt, och kärlek finns det gott om.här hemma. Det vore ju konstigt annat när vi har en så go tjej!

Tomtetjej vs tomtetjej

Tror det står 1-0 till tomtetjej Lova

RSS 2.0