Mor och dotter<3


Stockholmstripp

Tåget ner börjar att vila lite.
Sen ville Lovan sitta upp på tåget, ganska spännande att åka tåg ju.
Lovas nya kompis KIWI..
Gladskiten som blivit så duktig att sitta upp!
övertrött tjej på tåget hem, men skulle inte sova en sekund. Hon skötte sig med bravur min stor tjej.

Mys och bus

Det är som härligast livet på morgonen, en glad och utvilad Lova redo att ta världen med storm. Ofta börjar vi med lite prat om mys i sängen innan vi stiger upp!

En ny rolig grej att göra på dagarna

Tack Elliot för att jag får låna din stol!

Soffhäng


Igår

Blev det faktiskt lite gjort ändå. På fm tvättade henke och jag och lovan fick sovmorgon. Snällt! <3
Henke passade på att plugga lite mellan maskinerna så han han göra klart sitt. Vid halv tolv tog jag mig ner till miun för plugg. Satt och plugga med Sofie till strax efter tre. Vi gjorde klart en uppgift och hann prata lite framtid strunt osv.. :) Väl hemma blev det soffmys sen middagslagning. Efter middagen blev det birsta en stund sen ica maxi för blöj köp och lite annat. Kvällen avslutades med film i soffan jag såg början och slutet i mitten tog jag en liten sovstund;)
Lova är svullen och har typ blåmärke där hon tog sprutan i torsdags, men det kan väl bli så. Lite snorig är hon också. Fast det är jag med och henke hade halsont, verkar som en förkylning ligger på lur..!

Söndag kväll

Då var det söndag kväll igen. Tiden går för fort och jag hinner inte riktigt med mig. Det finns så  mkt man vill göra hela tiden och så lite tid. Problemet blir mkt tid för roliga saker, och lite tid över för att studera (vilket ger plugg ångest lite då och då). Men samtidigt kan jag inte påstå att jag  pluggar mindre nu är tidigare heller, så Lova stör inte pluggningen utan de fixar jag så bra själv, men det har ju gått bra hittills så varför skulle de inte fortsätta i samma rkiktning? nejmen precis! Ingen ide att vara negativt inställd utan här gör vi det bästa av situationen! ;) hihi!
Till veckan blir det två dagar plugg. Sen ska jag och Lovis ta tåget till sthlm. Vi ska hälsa på sara! :) kulkul! Så i morgon och på tisdag ska jag försöka röja undan lite plugg så jag kan ha en härlig semester ons-fre! Sen är det innevecka v 44... :*/ suck ogillas säger jag bara! Nu vaknade lovan till, hon hade tappat nappen. Snabbt fixat och nu sover hon åter!
Idag satt Lova i soffan säkert 10 minuter helt utan stöd och lekte, ena sekunden åt hon på leksaken i höger hand och andra åt hon på filten i vänster hand. Tror faktiskt inte hon märkte själv att hon satt utan stöd för när jag tog fram kameran så välte hon då skulle hon självklart gå till attack och äta upp kameran istället. Har dock inte lagt in dem bildern ännu men de kanske blir ett bildinlägg i morgon!
Frida har fixat naglarna på mig idag också mkt snällt. DEt ser snyggt ut på håll i alla fall! ska fila ner dem lite sen kanske det får bli färg på dem till veckan om de väljer att stanna  kvar på fingrarna! :) Tack Tack snälla syster!
en liten Lova från i sommar, då hon låg lite mer still! :)

Igår

Var det dags för sprutor igen för lovan. 5 mån sprutor så här strax innan man blir 6 månader. Det gick ju bra ändå till sprutorna var i benen ;) hihi En gallskrikande tjej, helt förtvivlad har nu fått sina sprutor. Men det gick ändå över rätt så fort. Sen var hon åter igen gladskit. Tur det går snabbt över, pappan tyckte nog det var jobbigast.
Idag har lilltjejen lite feber men hon är rätt glad för det. Tror det är bättre nu än i morse men det kan vara alvedonen som fortfaranade värkar.
Hon hade växt och näter nu 67 cm och väger 7600 drygt. Stortjejen växer så det knakar kan man säga!

Kärlek

Nio år har passerat, kärlek till oss! Framtiden kan bara bli bättre, nu har vi ju Lovis också att dela den med!

Söndag

Har varit upp sen en timme typ. Grejat lite medan mina två älsk ligger och sover sött i sängen. det har varit en bra natt. Inte för att det brukar vara så jobbigt men ändå. Dagens planer innefattar mesta dels städning... :/ tråk. Men som det ser ut här efter bygge i klädkammaren så är det helt klart dags att röja undan ordentligt. Sen ska jag och Lovan till Simone en sväng på klädtitt. Och kvällen blir nog till att spendera med god mat och mys i soffan!
Nu hörde jag ljud från sovrummet bäst jag går och myser lite innan frukost!
Ha en härlig dag i solen!

En helt vanlig morgon på kuben...

Gröt är ju gott, men lite kladd får man räkna med ;)

Lova visar stolt upp sin första tand

Bilden tagen den 14 dvs igår, idag kan man gott och väl känna tand nummer två precis brevid. I förrgår bet lova mig i bröstet för första och (sista) gången hoppas jag, men så lär det inte vara. Det som inte dödar det härdar. För er som inte ser så bra lägger jag ut en bild som är lite närmare också så ni ser tanden/erna :P

Lova och pappa mys!


livet

Vi har gjort mkt skoj den senaste tiden. Men vi har inte haft med oss vår egna kamera så mkt så har inga nya bilder direkt. i fredags hade vi myskväll med pontus och cissi =) God mat trevligt sällskap.
Lördagen spenderades med sara för lunch och avslutades med klockis middag. söndagen blev en heldag ute i skärsätt, supermysigt!
Sen har vi den här  veckan. Borde ha gjorts massa plugg men har vart ont om det. Igår vart det middag hos dennis o ida o sedan fotboll :)en trevlig kväll helt enkelt.
Idag har henke jobbat vi har haft punka på bilen, badat, bytt däck. Och jag och Lova hade myslunch med nina mitt över dagen :)
många bra dagar har det vart helt enkelt =)

Lova 5 månader 4/10

Nu har vår stora tjej blivit hela fem månader. Tiden bara rusar förbi snabbare än någonsin. För visst gick tiden snabbt förut men nu när vi har Lova går det ännu snabbare, bara försöka njuta av alla stunder jobbiga som roliga! Hon växer så det knakar och det är så roligt att se hur hon utvecklas mer och mer och hela tiden lär sig nya saker.
Nya ljud ploppar upp lite då och då, att prutta med munnen och att suga på läppen är roligast just nu. Att busa och mysa är favoriter för lovan. Hon sitter gärna upp och kan sitta själv utan stöd kortare stunder. med stöd i ryggen sitter hon bra länge. Att äta "mat" är nu en favorit för lillgumman, vi har testat potatis, morot, päron, banan, gröt, mango, palsternacka, och vatten! Sen fick hon majskrok här om dagen då hon gick till attack mot mosters muffins. Majskrok gillas skarpt. Annars har vi varit på näst sista simningen och hon älskar vattnet så är det bara inte en gång har hon grinat när vi varit där :) Hon har hittat sina fötter och ligger gärna och tar på dem, hon snurrar inte runt från rygg till mage eller tvärt om men ligger hon ner snurrar hon runt som en visare på filten, tokan, och fort går det så man måste var uppmärksam. Något annat hon börjat med är att göra sit ups det ska börjas itid har jag hört ;) Hon vill alltså upp när hon ligger i vagnen eller i soffan och lyfter då upp sig precis som om hon skulle göra en situp ser roligt ut vill jag lova!
Sist vi vägde henne vägde hon 7325 g och var 66 cm lång (det var förra veckan) Hon har gått upp ca 3.5 kilo och blivit 16 cm längre sedan hon föddes för 5 månader sedan, men snart stannar det nog upp lite. Just nu har hon strl 68 i kläder till jul troligen 74 om någon undrar...;)
fem månaders tjejen
Soffhäng...
Majskrok :D och Tok stirr.. :P

Måndag

En studerande bullmorsa är jag idag. Avslutade/började dagen med en tjej med magont, så somnade vid ett tiden i natt. Lillgumman var piggelin kl 6 i morse men det var inte vi, så vid sju tog vi alla tre och sov vidare och sedan var klockan helt plötsligt halv tio. Jag som skulle plugga hela fm. Opps... vad gör man lixom ;) Tog oss lite frukost och mys i soffan. Sen gick henke och Lova ut på prommis med hedberg och pontus. Jag satt mig och pluggade, sen blev det fika paus. Efter fikat hann jag med en stunds plugg i lugn och ro innan henke och lovis kom hem igen. Därefter tog vi vårt pick och pack, ink pontus och alexander, och for ut till skärsätt. Där fixade jag middag till oss alla, hamburgare blev det, sen bakade jag bullar med lova på magen medan killarna var ute och fiskade (utan någon direkt lycka). När de var tillbaka tog vi en bullfika och lite Yatsy spel innan vid drog oss hem till skönsmon igen. Lova sover i sin säng och det är väl dags för en annan att dra sig till kojs också, imorgon blir det super mkt plugg inför tentan. Plus en sväng med britt på sjukhuset!

Mobilbilder

BebisLova
Sommarsöt tjej
Fika tjejen
Titta på fotboll!
Mer fotbollstittande
Hänger med pappa när mamma är på skolan
TOKUNGE
Jobbar på huset hos farmor och farfar
Äter banan GOTT
Arbetsledare från vagnen
Hittar fötterna när jag är på föreläsning, orkade inte lyssna ;)
Dagens Tjej i Man U tröja, det är ju matchdag!

RSS 2.0