...

Jag lyckades få med mig 5 nya trosor hem, en kavaj till utgången nästa helg och 5 par nya strumpor! Rätt okej utdelning en dag som detta! tur jag rensade troslådan så jag fick köpa nya :) haha!

När jag och henke satt på bussen på väg ut till njurunda förut i dag, kom vi på att vi åkte buss för andra gången på 8 dagar. VI börjar ju nästan bli "kommunalbarn" som sara, enda skillnaden är att vi inte har en pappa som kör buss, men vi kan ju låna leffe lite! Tror han inte bli allt för sur :)

Härlig dag är nu avklarad, nu sitter vi och ser på film i soffan, eller ja henke kollar jag s ka väl försöka anstränga mig att följa filmen jag med, men det är en killfilm, filmen igår var ju lite bättre en tjejfilm ::D


Kan ju för er som missat berätta att Sara blir hela 20 år i dag! Rynkorna är snart påväg :)


L 29 H 9

JA så är det, nu ska vi snart hämta sista tvätten som hänger där nere och torkar sedan bege oss ner mot staden! När vi ändå höll på med tvätten och nu när jag packade upp en ikea kasse med kläder tog jag tag i något som vi borde gjort för ett tag sedan! Rensade ut i underklädes lådan! eller jag borde i alla fall ha gjort det :)

Jag rensade bort 29 trosor och henke lyckades rensa bort 9 kallingar. Vi kämpade på rätt bra tycker jag! har en del trosor och kallingar kvar ner i tvätten får se om vi slänger några fler, under dagen eller om vi stannar på dessa siffror! Detta innebär alltså att vi har nu mer plats i lådan för underkläder och kan därför köpa massa nytt när vi infinner oss i staden :)


Fint väder är det i dag också!

Sov gott från oss


22:48 börjar jag skriva

hellu!

Nu är min älskling hemma igen :) så otroligt skönt, att få en dag extra tillsammans uppskattas verkligen känns ju lite som fredag redan nu! I morgon har vi tvättning på fm inplanerad vad resten av dagen har att erbjuda får vi väl se i morgon!

Gick hem från jobbet, träffade susanna och olle på stan gick hem till dem, var där åt lite och så! Fick skjuts hem, eller jag på ica! Väl hemma städade jag halva lägenheten, andra halvan får väl göras i morgon kanske! mellan tvättningarna!

Sen älskling kom hem har vi sett en otroligt bra film, och bara myst i soffan, nu  börjar dock ögonen att dala och kudden känns som en bra kompis just nu!

God natt alla! eller god morgon beror ju på när du läser, varför inte goddag kanske?

Aja Puss hejs

en romantisk helg för två

eller nått, haha nu har jag bokat hotell och tåg ner till sthlm 13-15 feb! blir säkert kanon det!
Känns lite tomt i plånboken men det är väl så det ska vara när lönen dimpit ner på kontot :)
kan ju bli kul att göra något tillsammans och unna sig något, det är vi helt klart värda!

Puss på er sov gott det ska jag göra!

jaha

känner mig lite nere allt känns sådär lagom tråkigt, har varit hemma i knapt en timme, ska väl åka tillbaka och städa vid halv fyra var tanken! allt känns bara tråkigt, jag vill göra något men har ingen ork och lust att göra något ändå! Jag hatar verkligen när det är så här hur mkt man än försöker ändra på det så går det inte... ytterst irriterande kan jag tycka! Känner att jag hade behövt prata med henke lite idag, men han ska sova ute i skogen så det blir inget av med det heller.
Jag får väl börja med att betala räkningar då, eller ja räkningen hade bara hyra denna månad mkt bra anser jag nog :)
Alltid något positivt :O)

plus att jag har ett missbildat finger. suck måste ringa vårdcentralen  men det blir bara inte av...

i morgon

ska jobba 8-13 sedan städa vid 15.30-jag är klar.... ytterst jobbigt för mig alltså :P

4 månader




Nu är det bara 4 månader kvar tills jag slutar mitt liv som tonnåring :) de ni..

måndag

har hunnit vara hundvakt
gått till stan oc tillbaka
varit på banken och satt in pengar, fixat ny dosa.
Vart på en annan bank och avslutat ett konto
vart på telia en mkt trevlig tjej denna dag
Handlat en tröja och ett par vantar
fikat
färgat håret på sara
stressat och irrat för att vissa har himla svårt att ha koll på saker
hjälpt till och städat på dagis
duschat har jag gjort
ja mkt har jag gjort helt enkelt , vissa påstår att jag varit ledig...
nu sitter jag i allafall och ser lite på tv bonde söker fru tror jag det är :)

Plus att ´jag var tvungen att må dåligt och vara sur igår helt i onödan bara för att vissa inte har koll på saker tröttsamt!

Sara

Min undring är lite om denna brud kommer klara av att resa till USA själv haha kommer lätt vara orolig hela dagen :)


Hade ju känns mer tryggt att åka med så man vet att allt går rätt till tex shoppingen :) haha

uppdatering

Ja sedan i tisdags så har jag ju hunnit med en del, kan dock inte minnas så mkt nu men ändå! HAr jobbat i alla fall mkt trevligt! blivit mer och mer förkyld dock mindre trevligt, väntar dock på det riktiga utbrytet, jag menar att jag inte kan sova mer än 5 timmar innan det är andnöd känns inte riktigt som ett riktigt utbryt av förkylningen. Men vem vet det kanske stannar här med lite halsont mkt snor och hosta som orsakar huvudvärk! inte är jag bitter för det nej absolut inte jag lever på ändå :) vindrovor och te är mina nya favoriter när jag diskade i torsdags kväll märkte jag att jag hade lyckats samla på mig 8 te koppar sedan söndag em :) Mina två yngsta syskon har fyllt år färdigt för i år nu är det bara hampus och frida kvar, dock dröjer det några månader!

Henke kom hem i fredags blev kebab, som pappa sa, Lina lagar middagen! haha ... Sedan var det mys och lite lets dance i soffan innan kudden lockade så där lite lagom och ögonen slocknade!  Igår var vi lite så här vi måste göra något men vad ska vi göra vi har ju ingen bil, hur gör man då när man hittar på saker :)  men vi tog i alla fall bussen till kvissle och hälsade på britt och tage de värkade ha det kanon där fika fick vi, och jag hjälpte annika och britt och tvätta! SEn hem för middag och vila, innan vi for och stod i garderoben på tonhallen eller folketspark eller vad det heter! kom hem vid tre tiden i morse, då¨kallade kudden vill jag lova!

Vaknade vid strax innna åtta i morse sara skickade sms i panik så klädde på mig och gick över, hade skett en lite olycka toaletten och mobilen var inblandad. men vi är inte bittra för det :) Alla utgifter är roliga utgifter eller nått haha !

HAr bara tagit det lugnt  sedan, gick hem och la mig hos henke igen, vid halv tolv gick vi på ica och köpte frukost lunch! Gick hem kollade lite på skidor, sedan var det dags att packa ihop och slå in paket för att gå till sara på kalas! mkt trevligt alltså!

Nu har henke åkt och jag och sara sitter vid varsin dator och grejar, vi är så otroligt sociala med varandra några ord vad femte minut så där :) haha

Jobbigt för dig alltså att läsa så här mkt, men skyll dig själv:)


Tisdag

kom i säng rätt tidigt igår ändå! sov nog innan elva :) mkt bra av mig, började halv nio i morse mkt skönt, det var jag som stängde nämligen! en helt okej dag på jobbet må jag säga inga större problem. Efter att jag jobbat så blev det städning av dagiset med annika, vi städade åt viktor rätt onödigt kan jag tycka men  men vissa skämmer bort sina barn! haha!

Postade ett kort till min lilla aron som fyller år i morgon också, min yngsta bror blir hela 5 år :) inte illa, känner dock hur mina rynkor börjar krypa fram fyller ju trots allt 20 om ca 4 månader, herregud alltså,

Annars pratat med sanna i telefon en timme typ, kollat lite på tv, haft fotbad i hopp om att fotvärken skulle gå över men vem försökte jag lura, det var ju skönt i alla fall :) Kom även på en smart ide då jag ställde hinken med vatten i en ikea kasse utifall att jag skulle spilla eller det skulle skumpa över lite :) jag hade ju sluppit torka golvet, :)dock blev det inte någon olycka men utan ikea kassen hade det helt klart skett!

Nu ska jag prata lite med min man sedan blir det sängen, börjar halv åtta i morgon men åker med annika som börjar kvart äver sju så det är vakna dags snart ju :)


Puss hejs

måndag

I går blev det mkt gående för mig alltså, vilket resulterade i att jag verkligen insåg att jag behöver köpa ett par riktigt bra gympaskor, och kanske även inlägg för att inte mina fötter ska ta stryk. fick otroligt mkt sendrag under ena foten,.. Som vanligt..

Gick från sjukhuset till liam, sedan från liam till stan, från stan hem till mig! herregud vad mkt luft jag fick igår, Knappast hälsosamt, känner idag lite snuva och halsont, men teet står på bordet, så är frisk i morgon!

Annars blev det en kortis på birsta och sedan fotboll på nordic.

Helt okej måndag! enda som saknades var ju självklart att henke satt hemma och väntade på mig och hade städat och diskat! Men det skulle ju inte hända även om han inte gjorde lumpen men vadå :)

Helgen!

I fredags var ju självklart henkes tåg försenat två timmar ytterst störande då  vi inte hade setts på två veckor, hela kvällen blev ju knepig,. TUr var väl att jag var hos mamma och pappa så jag inte satt hemma ensammen och väntade! Blev en trevlig kväll ändå, dock utan henke!

På lördagen städade vi undan lite sedan for vi ner på stan, gick och strosade, åt lunch på ett fik och köpte paket till oskar. Därefter for vi hem jag somnade en sväng på soffan och henke passade på att komma i kapp i internet världen. For och hämtade sara på jobbet, sedan for vi på en liten 20 års tillställning hos vår käre gammle vän oskar! TRevligt, vi tog dock hemgång tidigt! Jag och henke blev sittades framför tv en sväng sedan var tiden inne för att kramas med kudden och drömmarnas värld.

Söndag åkte vi ut till kvissle hjälpte till i lägenheten där, fixade och donade lite sedan for vi hem till oss, gjorde god middag satt och prata, myste i soffan och sedan var det dags att åka för henke! helgerna går så fort sjukt störigt.

När henke åkt for jag hem till sara och blev kvar där hela kvällen

Härlig helg ändå! Trots vissa meningsskiljaktigheter .


måndag

dålig uppdatering jag vet! ska se om jag hínner skriva några inlägg i kväll om vad helgen och förra veckan hade att erbjuda!

Nu ska jag i allafall kila iväg till bussen , sjukhuset med sara sedan, prommenad till kompismostrers lilla busfrö och mamma :) hörde något om birsta och om möjligen fotboll i kväll! dagen har mkt att erbjuda helt enkelt, i morgon jobb! nu dags att kila...

Pusshejs!

ha en underbar dag :)

Tisdag

Ja vad säger man jag är väl helt enkelt inte bara bäst utan synsk också . Så precis som jag trodde ringde annika i morse och det var abara kliva upp och fara på dagis, jobbade halv nio till halv sex, mkt trevligt i morgon blir den halv åtta till fyra för er som undrar vad jag gör på dagarna! I morgon ska jag diska också för det har jag inte gjort i dag!

Väl hemma nu på kvällskvisten har jag ätit chokladpudding mkt gott!

Nu har jag sockerdricka i benen och måste nog bege mig till sängen för att uppsöka min käre vän kudden!

hmm

vad ska man skriva, sitter framför vbå just nu mkt länge sedan vill jag lova! Funderar på om jag ska ta en prommenad, ska dock hämta mamma sedan så kan ju gå en sväng lite senare idag! Så fint väder synd att det är så sjukt varmt bara, jag vill ju ha snön kvar och -5 :) Nä nu ska jag läsa lite bloggar och sedan är det väl dags för en uppryckning.

Nu är jag nyfrissad

Blev lite annorlunda idag, men bra! Inte direkt det jag trodde när jag gick till linda i morse men vadå :) Brukar alltid bli bra!


Blidde lite lila :) och kort igen!


Vissa saker kan dock inte ändras haha!


hej hej

blev sent igår, halv fyra gick hampus ut ur mitt rum och stängde av datorn så jag fick sova! såg lite på tv sen tog sömnen över! dock ringde älskling och väckte mig kvart i nio. Mkt omtänksamt alltså;) Sen tog jag tag i tvätten vid tio, små pojkarna låg rätt utslagna i soffan!

Efter tvätten och duschen, väntade jag bara på att sanna skulle ringa. Vid halv tre begav vi oss ut till birsta fikade gick och kollade lite, inte mkt dock! Sen for vi till lägenheten kollade när crille och benke jobba lite, for och kolla på susannas systerson, elliot! Mkt söt lite krabat, dock lite hungrig när vi var där. Sedan for vi och köpte kebab som vi åt i lägenheten medan benke arbetade! hihi mkt trevligt.

Just nu sitte rjag med älskling på linjen, inge vettigt sägs, men vadå det kan ju vara trevligt ändå!

Nu är det dags att avsluta.

Imorgon klipp och färg, sedan lite jobb på dagis! Trevligt.

visst vore det härligt...

med en resa till ett varmare land nu,,, inte för att jag inte gillar vinter ute lite mer för att jag älskar att åka utomlands solen och jag är helt klart bra kompisar.

Lördag

EFtersom att min älskade man nu har helgtjänst denna helg så tyckte jag det passade alldeles utmärkt att följa med mamma och frida på hampus cup och kolla lite på hockey och umgås med familjen! Dock vet jag inte så här i efterhand om det var ett bra val då killarna spelade totalt sämst, men man måste ju ha sånna matcher också annars kan man aldrig bli bra!  Och vi hade det väl rätt trevligt ändå, Frida ville på dollar store så vi for dit, inget märkvärdigt kan jag tycka, ungefär samma klass som öb och det finns ju i birsta. Sen åkte vi in på stan sökte efter ett matställe slutade med att vi hamnade där vi började jackten! mkt god mat i alla fall:) Satt kvar där tills de stängde vid tre, sen for vi tillbaka till hockey hallen var ju bara tre timmar kvar till matchstart, vi hittade ett bord och blev sittande där till matchens start.


Väl hemma i mitt sköna hem, som var invaderat av de tre musketörerna, fick jag lov att städa undan lite julgrejer, dvs kartongerna som jag sparat framme, fick dock hjälp med att bära ner dessa till förrådet, mkt bra! Sedan for jag och sara och inhandlade ostbågar och lite dricka några godisar blev det med, sen for vi till sara och såg wallander, hade redan sett den men vad ska man annars göra om man blir fint utkörd ur lägenheten!

Har hunnit prata med älskling ett par gånger i dag alltid lika kul att höra av dig! Saknar dig så mkt gubben!

Och ja man kan ju undra vad jag gör uppe nu, det är så jag väntar på att de tre musketörerna ska festa färdigt och det är tid för mig att hämta dem i den stora staden. Läsa och skriva blogg är helt klart det bästa tidsfördrivet denna tidpunkt på dygnet.

Fredag!

Jobbade till halv tre typ, for hem och ja tro det eller ej, plockade undan julsakerna nästan allt i alla fall. Dock lämnade jag kartongerna framme och for till svartvik för middag! Tacopaj med sallad till mkt gott! Därefter blev det köksbygge åt gamlingarna, Jag och annika var mkt duktiga , men jag menar vad hade man trott, inget blir ju fel när jag gör det!
Kom väl hem vid en elva kanske pratade med älskling i telefon och sedan var det tack och adjö för dagen och jag somnade sött mot kudden!

min lilla aronparon


Onsdag

Började med att jag efter lite tjat med mig själv ta mig upp ur sängen, för att sedan fara på dagis och arbeta lite. Först var jag med barnen sedan på em satt jag med ekonomin för att avsluta med att städa hela dagis :) Som sagt man hinner mkt på en dag.

Dock känner jag mig mkt konstig nu då jag har grymt ont i huvudet och är rastlös, orkar inte göra något men blir galen på att ligga här bara. ytterst drygt dilemma, sara skulle hjälpa mig men hon har inte gett mig någon bra ide än.
 Så får väl fortsätta ligga här med datorn i knät och tycka synd om mig själv.

Saknar min henrik.....

min älskling

saknar min älskling med, har dock fått lite uppdatering om hans dag,  han hade precis som igår ridit på förmiddagen och skulle ut och dansa lite med gevär på eftermiddagen! ytterst fjantig tillställning men ändå :P Det är ju verkligen SÅ manligt med lumpen!

älskar min henrik, puss på dig. Inte direkt för att han läser vad jag skriver men ändå :D

Tjoho

Nu sitter jag hos sara, påhennes internet så nu susar jag fram! haha
Vi har gått till stan och hem också de ni mkt bra arbetat av oss. Hade en härlig liten solstund i stan. Dock när jag gick hem och hämta datorn, och sedan skulle komma tillbaka till sara. Det blev snöstorm ute suck alltså... man blir ju bara deppri! Jag som inte hade jacka ens jag hade bara väst och tröja :) tur att vi bor nära helt enkelt.


Fritte ringde nyss hon ville bli klippt så får väl åka och klippa henne då :) blir säkert trevligt!


Idag

Ja jag ör alltså uppe, vaknade halv tio i dag, de ni! haha såg sista avsnittet av oth säsong 4, typsikt vad ska jag nu göra! Aja tog mig upp ur sängen, är fullt påklädd och har ätit frukost nu. Väntar på att sara ska bli klar med tvätten vi ska ta en prommis ner till stora staden och göra oss lite brunare än tidigare, lär ju bli marginellt men ändå, mkt avslappnande helt enkelt! Sedan får man gå hem också vilken lyx! Är inte så kallt i dag i alla fall, dock ser jag nu att det blåser i träden här utanför köksfönstret. Suck då är det säkert skitkallt ändå!

Men men detblir nog bra! nu ska jag börja klä på mig och sticka! Ha en trevlig tisdag!

Igår

Måndag var det igår ! Började med att jag var uppe alldeles för länge och somnade vid halv två kanske vilket gav resultat i att jag vaknade tio! Jag klev upp och duschade, sedan var det bara att ta tag i disken från söndagen! Gick väl rätt fort ändå, är inte så tråkigt att diska ändå det blir ju så bra när det är klart :) ser ofta värre ut än vad det är!
Sen kom mamma och pappa på besök, pappa fick fixa hatthyllan så nu är den på plats, dock var det inte det lättaste, och jag menar när han ändå var här så fick han sätta upp gardinstänger som mamma och pappa fick köpa på clas! Mkt bra jobbat av mig anser jag nog!

Vi fem skulle jag träffa sara på ikea, även nina och liam var där! andreas kom också lite senare! VI gick först ett varv på ikea sedan i på birsta city, blev inget inköp för mig handlade bara på den så kallade mataffären, Mcd.  När vi strosat i nästan tre timmar blev det, ica maxi där hittade jag gardiner till köket och sovrummet, blev rätt bra faktiskt och de kostade bara 49 kr för ett paket! mkt bra köp av mig anser jag!

Hem och lämnade och hängde upp dem, Skryngkliga haha , man behöver ju inte överdriva, skulle dock behöva korta av dem lite men som sagt man kan inte fixa allt på en gång :P överskattat!

Gick till sara och blev kvar där in på småtimmarna, prata kan vi helt klart, och fritidsresor är vår nya favorit! eller ja ny och ny är de ju egentligen inte men ändå :)
Väl hemma blev det lite bloggläsning, ett oth avsnitt och lite hockey, dock somnade jag efter första perioden, kändes inte direkt som att sverige hade en chans och jag hade rätt känsla :)

Bio

Nyss hemkommen eller ja, inte nyss men för ett tag sedan! Var på bio med Kussepuss tommy och hans bror som jag dock glömt namnet på, förlåt för det. Såg YES MAN och jag kan väl säga att det var en helt okej film. Ingen jag behöver se igen men jag led ju knappast under tiden den spelades på bioduken heller :) haha En trea av fem helt klart :) Kul att träffa kussepuss också saknar dig lite ska du veta!

massa strunt

jag vet inte vad jag ska skriva, finns det egentligen ord som kan säga hur allt känns och hur det är? jag tror inte det, jag kan iallafall inte hitta några, eller det kanske är meningsbyggnaderna som är svåra, att få ner tankar till rader, de du tänker ska bli ord.att få det till meningsfulla ord. För just nu är det rätt tomt finns inga känslor kvar lixom allt är tomt, tröttsamt, ja men egentligen skulle det finnas något bra utan allt dåligt? nej precis, så det är väl bara att fortsätta leva livet och hoppas att det blir bättre med tiden...

tack tack

Mkt fin blogg jag har nu alltså :) allt tack vare nina tror jag :D 

lördag


otroligt vacker blomma, rhodos -08

Som man kan se har jag lagt in en bild bara för att piffa upp lite! Idag ja vad säger man, inte en dag att hänga i julgranen direkt! Lyckades aldrig somna i går kväll, vid halv tre i natt lyckades jag infinna mig i sömnens sköna dimma. Hade klockan på nio i morse bara för att vända tillbaka dygnet lite, vaknade dock var jag dötrött. Såg ett avsnitt oth och åt frukost i sängen! Sedan blev det dusch och iväg ¨på birsta en sväng. Blev några ynka inköp, inget värt att nämna! Har satt upp tavlorna jag fick av sara i julklapp, väggen påväg mot toa.  Sedan blev det två avsnitt av oth därefter middag hos henkes päron. henke försvann upp och jag blev sittandes nere med svärmor. Sen tog vi en kvällspromenad med gobbe, och nu sitte rvi här hemma, Jag vid datorn och henke ser på hockey. Kul liv.. haha! Dock känner jag mig lite trött så ska nog ta mig en sväng mot sängen helt klart!

igår


Hos farmor helgen innan jul..

Igår låg jag och henke och såg på OTH hela dagen, var till mor och far och åt också fick dock göra maten själv pga mammas handikapp.

idag

vi har idag monterat kök, eller jag skruvat ihop skåpen, i henkes mormor och morfars lägenhet. gick helt okeej. henke gjorde fel på en så han fick ett utbrott annars bara felfritt arbete :)
Varit och handlat.
Städat lite hemma.
Bjudit sara på middag, massa snack och the big one, prövande av diverse saker på golvet. haha ni skulle ha varit här...
läst lite bloggar och skrivit själv.


Nu ska jag fortsätta min kväll framför tv:n

Mitt 2009

Ja vad ska man säga, det ser inte bra ut...Jag känner inte glädje inför detta år, det känns som jag skulle kunna sudda ut det och bara på 2010 på en gång.
Men jag ska nog lyckas hitta guldkorn under detta år också.

JAg ska bestämma och söka skola, till hösten är det plugg som gäller.
Ska trots finanskris försöka hitta mig något jobb...
Jag ska fylla 20.
Fösöka vara mer med Liam vilket bara kan bli kul :)
Jag ska åka till varmare land om jag så måste leva på nudlar för att få ihop pengar. och i September kommer henke hem igen, Jag menar det är ju BARA (ironi) 9 månader drygt kvar....
som ni ser ett toppen år framför mig...
Suck man blir ju bara deppri...

Mitt 2008

Började med Januari...
Min sara fyllde 19 år inte illa :P
Jag började blogga.
Var på vigor balen, inte mkt att hurra för men man fick ju klä upp sig :)

Februari...
Skolan rullade på, tog kanske några för många ficka under lektionstid. Men vi hade kul jag och Susanna.
Längtan efter den stundade resan var stor.
Några lägenhetsvisningar hans med.
Den sista februari for vi med tåget till arlanda och resan började..
Mars..
De första 15 dagarna spenderade vi på varmare breddgrader, något helt oförglömligt.
REsan vi levde på resten av månaden då vi kom hem lagom till påsklovet.
Min käre bror blev 13 år, (vilket märks nu)
April..
Myckt i skolan att ta igen, dags att skärpa till sig och jobba för studenten..
Stress var väl namnet, men i små doser man ville ju inte överanstränga sig.
Mamma fyllde år..
Lägenhetsvisningar
Maj...
Min käre Susanna blev 19 år
Studentbalen närmade sig, och blev av en mkt trevlig tillställning
Min sara for till turkiet.
Jag blev hela 19 år, ett år äldre än 18.
DEn 26 maj fyllde jag inte bara år vi kollade på lägenheten som jag bor i i dag också.
Mösspåtagningen, den roligaste festen jag varit på. Lina och susanna kan! ;)
Juni
Jag ringde till mamma och berättade att jag skulle flytta om två veckor.(hon blev inte glad, haha,  undra när hon och pappa ska börja tro på saker jag säger att jag ska göra, tex åka till thailand, bulgarien eller flytta ;).. ) något för detta året kanske.
Jag var i umeå när susanna opererade benen.
Tog studenten, trevligt tillställning, men sorglig.
Fick stependium.
Flyttade ihop med min karl
Jobbade
Juli
Sara flyttade till kubikenborgsgatan även hon. Weei
En gatufest
En stockholms roadtripp med annika och matilda
Massa jobb, och mer jobb.
Augusti
en yra med henke och sara!
Henke fyllde även han 19 år , tillslut ;)
Min söte syster blev 11..
söte lille liam valde att komma ut tillslut :P
Jag jobbade, och jobbade
tyckte synd om mig som inte fick åka utomlands...
September
Stockholm med henke,
Coldplay i globen (henkes födelsedagspressent)
massa jobb...
Badrumsrenoveringen drog igång. lekte inneboende hos sara.
Oktober.
Badrumsrenovering fortsatt...
Jobbade fortfarande men tiderna blev färre...
Tyckte fortfarande synd om mig som inte fått vara utomlands på FLERA månader..
Bokade en sista minuten till Rhodos
Jag och henke hade helt plötsligt varit tillsammans i 6år...
Henke försvann in i lumpen
Jag började jobba på dagis
November
jobbade på dagis
Var på 30 årsfest
Var med henke på helgerna
många tårar spilldes

December
Forsatt arbete på dagis 100 % på småbarn, hur roligt som helst.
en resa till pappa och syskonen innan jul
Massa julklappsinköp
städning av hemmet
Julafton med familjen..
henke hemma i dryga två veckor, de bästa veckorna på länge.
Nyår, ja som jag ser det överskattad tillställning. men det var en trevlig kväll.



Mycket händer på ett år, många saker förändras. många saker glömmer man bort.. Året jag tog studenten det året är nu slut. och Året jag ska fylla 20 har precis börjat.


RSS 2.0